הוסטל Yha במרכז סידני
-
היי הזמנתי חמישה ימים בהוסטל של yha במרכז סידני ואם מישהן היה שם אשמח לשמוע על הרמה שלו..ממה שראיתי באתר הוא ממש סבבה..למי שלקח, האם יש הסעה אליו משדה התעופה? דבר שלישי האם שווה לעשות את הכרטיס yha הבנתי שהוא נותן הנחה בהוסטלים שלהם ובסיורים..? תודה
-
הוסטל Yha במרכז סידניאחד היתרונות הגדולים בלקחת אכסניה של YHA היא שזו רשת עם סטנדרטים מסוימים, לרוב די טובים. לא הייתי באכסניה הזו בעצמי, אבל הציון שלה (שנתנו מאות אנשים) הוא טוב, היא זכתה בפרסים של אכסניות מצטיינות, ולא הייתי יותר מדי חוששת.
אם תסתכל באתר, תראה שהם לא מציעים הסעות משדה התעופה, לא מציעים לך או לקחת רכבת ואז האכסניה החא 100 מטר מהתחנה, או לקחת שאטל. כפי שאמרתי לך, אם אני הייתי אתה אני הייתי לוקחת שאטל. הפער במחיר לא גדול ותחנת הרכבת המרכזית של סידני היא מבלבלת ויש בה כמה יציאות. בשעה 23:30 בלילה אני הייתי מעדיפה לדעת בדיוק לאן אני הולכת. לטעמי זה שווה עוד 5-7 דולר במחיר. הקבלה שלהם פתוחה 24 ביממה, שזה טוב בשבילך.
כרטיס חבר בYHA נותן הנחה בלינות בתוך הרשת, אבל הוא בעיקר משתלם כי הוא נותן הנחות באטרקציות. בהרבה מאוד אטרקציות, כולל אלה שקונים בחבילות מסוכנויות, יש תעריף ״תרמילאי״. בשביל לקבל אותו צריך איזשהו כרטיס חבר באחת הרשתות או הארגונים האלה, כמו YHA או כרטיס סטודנט בינלאומי. בגדול הם נותנים די אותם הנחות באטרקציות, ככה שמספיק כרטיס אחד.
-
הוסטל Yha במרכז סידניכרטיס YHA משתלם אם אתה מתכנן לישון בעוד אכסניות של הרשת או לנצל את ההנחות שלו
הייתי בשתי האכסניות של YHA בסידני, שתיהן טובות. אהבתי יותר את האכסניה שנמצאת ב-The Rocks, מיקום מעולה (אם לא דחוף לך להיות צמוד לתחנת הרכבת) ונוף נהדר לבית האופרה.
טיול נעים