ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יורופקאר - האם זה תקין?

פורום טיולי משפחות
    1
    3
    1628
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מני_דניאל
      מני_דניאל נערך לאחרונה על ידי

שלום רב,

שכרנו רכב ליותר משבוע. שילמנו מראש וסוכם שנשלם את העמלה של one way fee בסך 100 + מע"מ כשנחזיר את הרכב. היינו אמורים לשלם משהו כמו 115, ולפתע נדהמנו לגלות שחויבנו בסך 158.

זו התשובה שקיבלנו מהחברה:

Below is the breakdown of your charges billed by EuropCar.

Vehicle License Fee: 7.74 EUR
      One-Way Fee: 100.00 EUR
      Location Surcharge on above items (23.5%): 25.32 EUR
      VAT on above items (19%): 25.28 EUR

Total: €158.34 EUR

The one-way fee is quoted as €100.00 EUR + VAT on your Auto Europe voucher.  The location surcharge for the rental itself is included in your
      prepaid Auto Europe rate, but the "Your rental excludes" section of your voucher explains that the
      location surcharge of 23.5% due to be applied to any locally billed items.  This is also advised in
      the terms and conditions on our website at the time of booking.  In this case, the location
      surcharge applied to the vehicle license fee and one-way fee.

Please note that we have opened a Customer Service file.  A query will be sent to EuropCar to dispute the vehicle license fee charge of €11.38 EUR (including location surcharge and VAT), as this charge was included in your prepaid Auto
      Europe rate.  As soon as we receive their response, we will contact you directly via email.

האם מישהו יכול  לומר לי על מה בדיוק חויבתי? האם זה תקין? אני מבין את התרגום אבל לא מבין מה זה מס על רישיון הרכב?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מני_דניאל

יורופקאר - האם זה תקין?

הם כביכול מחזירים את המס  של אגרת הרישיון (וגם זה - עוד לא קיבלתי). אבל מה זה אגרה של 23.5% אחוז על מיקום הרכב? האם זה מקובל?

• מני_דניאל

יורופקאר - האם זה תקין?

זו נראית כמו גניבה קטנה, בלי שנרגיש. אם לא הייתי קורא היטב, הייתי משלם.

בינתיים סוכן הנסיעות דרכו הזמנתי את הרכב, וינסטון, לקח על עצמו את האחריות והבטיח שאם החברה לא תשלם הוא ישלם. אני יכול להמליץ עליו למי שרוצה - הוא טיפל בכמה נסיעות שלנו והיה תמיד טוב (אף פעם לא הייתה בעיה, אבל מילה שלו הייתה תמיד מילה): 

אעדכן אם אקבל את הכסף או אם לא....

שימו לב היטב שכשאתם שוכרים רכב ומבטיחים לכם מחיר מסוים ל'עמלה חד כיוונית' שיהיה רשום (לפחות באימייל ביניכם) שזה כולל הכל, ולא יהיה פתאום מס נסתר על החזרה בשדה התעופה.

וינסטון אמר לי שזה די נדיר שגובים על זה בנוסף לעמלה חד כיוונית, אבל כדאי להיזהר..

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון