שאלות משלי הפעם...
-
עברו מלא שנים מאז נסיעתי לניו זילנד, ותיכף יגיע בתקווה הסיבוב החוזר. אם כי בשלב הזה זה כבר להעלות בגדול את הממוצע בכל אכסניית תרמילאים בגילי המתקדם...
אשמח להמלצה על אכסניה באוקלנד. זולה אבל סבירה (בניגוד לכל המלצותיי שלי לאחרים, אני כנראה כן אהיה כמעט שבוע באוקלנד מסיבות משונות במיוחד...). לא חייבת להיות על קווין סטריט, אפשר גם קצת יותר רחוק מהמרכז אם היא שווה את זה.
סים - רוצה לקנות משהו מקומי לשיחות פנים ולגלישה. כמה זה עולה בערך? איפה לקנות?
-
שאלות משלי הפעם...מה נחשב זול בשבילך? אנחנו ישנו בעונה האחרונה ב-Bamber House ליד מאונט עדן, משהו כמו 22-25 למיטה בדורם, מקום ממש נעים, משהו כמו חצי שעה מהמרכז בהליכה, נתנו משהו כמו 200 או 400 מגה ליום חינם ב-Wifi (כמעט אין אכסניות שנותנות חינם). בבית חב"ד שנמצא עוד מעט בהמשך, משהו כמו עוד עשרים דקות ברגל, רצו רק 15 למיטה אם אני זוכר נכון.
לגבי כרטיס - קנינו חבילה שתקפה לחודשיים, 100 דקות ו-100 סמסים, 2 ג'יגה גלישה ב-50 דולר. לא זוכר באיזו חברה, אולי O2 אם זה הגיוני? בכל מקרה קנינו בשדה התעופה ולא עשינו יותר מדי בירור אבל לא חושב שיש הרבה הבדל בין העסקאות מבחינת עלות, רק למצוא משהו שמתאים לך מבחינת נפח ותוקף.
אחת החברות מציעה חבילה שבה יש לך ג'יגה גלישה ליום בעמדות Wifi שמפוזרות ליד תאי טלפון שלהם.
-
שאלות משלי הפעם...תודה. על בית חב"ד אוותר... ההעדפה היא לאכסניות עם מגוון בינלאומי של אנשים, ודת ואני לא הולכים ביחד...
המחיר של במבר האוס נשמע מצוין. אם יש עוד המלצות למישהו, קדימה!
מחיר לא רע כשחושבים על זה שזה 50 דולר (ניו זילנדי, יש להניח?) לחודשיים שלמים. קיוויתי למשהו כזה.
-
שאלות משלי הפעם...כל הסכומים שציינתי היו בדולר ניו זילנדי, כמובן.
-
מצטרף להמלצה החמה על Bamber Houseאחת האכסניות שהכי נהניתי בהן בניו-זילנד
-
המרת דולר ניזילנדי