ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טרק האוברלנד

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    3
    3
    6116
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • hana44
      hana44 נערך לאחרונה על ידי

מאיסוף חומר על טרק האוברלנד,הבנתי (כך אני מקווה),שמשלמים 200 דולר לכניסה בנוסף לכרטיס הפארקים.אך לינה ,שלא כמו בטרקים שבניו זילנד,אינה מובטחת בהאט. אולי תסבירו לי מה הסיבה?האם ראשון מגיע ראשון זוכה?

האם יש פחות דרגשים ממספר המטיילים?אשמח לתשובות

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

טרק האוברלנד

המידע שכתבת הוא נכון. אני לא יודעת מה הסיבה, אני מעריכה שהיא או איזשהו כשל שיטופל בהמשך או כדי לאפשר לאנשים הרבה גמישות עם טיולי הצד ו/או מזג האוויר. שימימ לב שבמציאות אי אפשר להזמין מראש את רוב הטרקים בניו זילנד. אם כי שם אין תשלום נוסף פרט ללינה בכל מקרה. תאורטית את עשויה למצוא את עצמך בלי מקום בבקתה, ולכן בכל מקום הם כותבים שאת חייבת להביא אוהל. לא זכור לי מישהו שסיפר שזה קרה לו, ומצד שני, א. אולי סתם אני לא זוכרת. ב. לא הייתי מסתכנת בזה עם כל כך הרבה הזהרות.

• ronitbien
          ronitbien נערך לאחרונה על ידי

טרק האוברלנד

הי 

תלוי באיזה עונה את מתכננת לבצע את  הטרק 

- אנחנו היינו שם בחודש נובמבר ולא היתה בעיה של  לינה בבקתות. 

בעונה של ינואר פברואר סביר להניח  שתהיה בעיה לאור העובדה שמטיילים ריבם יותר על המסלול .

יש דרגשים להתקנת אוהלים מחוץ לבקתות .(לכן חובה להצטייד באוהל)  

בכל אופן חשוב שתדעי שהבקתות מאד ספרטניות ושלא כמו בניוזילנד עליך להביא אתך גם  מזרן - לכן יש לשקול איזה מזרן יש לך (עניין של משקל נוסף על  בתרמיל) 

שלא כמו בניוזילנד - אין שם כריים או כל אפשרות אחרת  להבעיר אש ...עליך לדאוג  לזה (כלומר גאזיה )  

ממליצה לך לקחת שקיות של  אוכל יבש שתוכלי בעזרת מים לקבל ארוחה . כמו כן חשוב שתקחי אתך דברים משביעים כמו פירות יבשים או חטיפי אנרגיה . 

כמו כן  - השירותים הם מחוץ לבקתות והם שרותים "ירוקים" (ללא מים, אלא פח נסורת שעליך לשפוך על ...) 

חשוב לתכנן את  המשקל על הגב שיהיה כמה שפחות אך יחד עם זאת שייתן לך מענה  הנדרש. 

אם תרצי פרטים נוספים על המסלול אשמח לעזור לך 

שנה טובה 

רונית 

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון