הכנסת תרופות לאוסטרליה
-
למרבה הצער אני אמסתי וגם יש לי כמה אלרגיות.. ולכן אני יצטרך לקחת לאוסטרליה מספר רב של תרופות שיספיק לי לחצי שנה ואני מדבר על מספר רב מאוד.. השאלה אם יעשו לי בעיות בכניסה לאוסטלריה עם כל התרופות האלה? האם אני צריך אישור מרופא או משהו כזה? -
הכנסת תרופות לאוסטרליה:Reראשית, יש חובה להצהיר.
כדאי לקחת אריזה מקורית (לפחות אחת) ומרשם באנגלית (טוב גם למקרה שיהיה צורך לרכוש שם) -
הכנסת תרופות לאוסטרליה:Reלהצהיר איפה? בכניסה לאוסטרליה?
וכל התרופות באריזה המקורית שלהם..
אני יביא מרשם באנגלית למרות ששמה בטח התרופות יעלו יקר מאוד.. -
כן, בטופס המכס בכניסה -
כן, בטופס המכס בכניסה:Reיכולים לעשות לי בעיות אם אני מצהיר על זה? כי זה תרופות שאני צריך אין לי שום אינטרס אחר.. -
כן, בטופס המכס בכניסה:Reאם אתה מצהיר על הכל ויש בידך מרשמים באנגלית, אז לדעתי הדבר הכי חמור שיכולים לעשות זה לבדוק את מה שהבאת ומקסימום מקסימום לזרוק את זה, למרות שלא נראה לי סביר שזה יקרה. בסה``כ הם מודעים לזה שכשאנשים באים לטייל הם מביאים איתם תרופות. כל זמן שמצהירים זה בסדר (אני לא יכולה להתחייב לך על זה ב-100% אבל באחוז מאוד מאוד גבוה זה ככה). -
כן, בטופס המכס בכניסה:Reטוב תודה אני מקווה שיהיה בסדר,
ד``א אם אני לא מצהיר על זה מה הסיכוי שבכלל יבדקו אותי? -
עזוב אחיאל תיכנס לזה, פשוט תצהיר וזהו. -
עזוב אחי:Reיוני, שוב אני מפרגנת על ההודעה.
גל, באופן כללי שום דבר לא קורה כל זמן שמצהירים על מה שהבאת. אם לא הצהרת זה פתח לצרות. מקבלים על זה קנסות מאוד מאוד גדולים, אם לא גרוע מזה. אין לך ממה לחשוש, זה טבעי שמטיילים מביאים איתם תרופות. קצת לפני הנחיתה אתה תקבל טופס שבו תמלא את פרטיך האישיים, וגם תהיה רשימה של דברים שבה אתה צריך לסמן כל מה שיש ברשותך. מה שאתה לא בטוח לגביו - תסמן בכל זאת. מקסימום פקידי המכס / משרד החקלאות (או זה שמטפל בזה) יבקשו ממך לראות את מה שהצהרת עליו ויחליטו אם אתה יכול לשמור את זה או שמא צריך לזרוק (במקרה של אוכל, למשל). באמת: כל זמן שמצהירים לא קורה כלום. -
תודה רבה לכולם!עזרתם לי מאוד אני מקווה שיהיה בסדר בע``ה..