ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בלו מאונטנס

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    6
    7
    10822
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • גיא הבנימיני
      גיא הבנימיני נערך לאחרונה על ידי

יש לי בין 5-4 ימים לבלות בבלו מאונטנס. האם כדי לשכור רכב כדי להגיע למסלולי טיול יום...והאם יש לכם המלצות מסוימות על האזור?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

בלו מאונטנס

אני חושבת שזה בעיקר תלוי בתכניות שלך. אפשר להגיע ברכבת מסידני לקטומבה, ומשם יש אוטובוס hop on hop off שמגיע ללא מעט נקודות באזור. תבדוק אם זה מתאים לתכניות שלך. כמו כן, צריך להשוות עלויות.

• גלעד קליין
          גלעד קליין נערך לאחרונה על ידי

בלו מאונטנס

יש מערות נטיפים במרחק של שעה וחצי נסיעה מקאטומבה השם שלהן זה Jenolan, משהו מדהים לפי דעתי חובה לבקר שם במיוחד לחובבי הז'אנר

• ענתנת
            ענתנת נערך לאחרונה על ידי

בלו מאונטנס

מצטרפת להמלצה על המערות הללו. באמת שוות מאד. אני לא יודעת כמה נוח להגיע לשם בתחב"צ (הייתי עם רכב).

נכון למתי שהייתי שם שזה מזמן מאד, היה ניתן להכנס למערות רק בסיור ולכל מערה היו שעות אחרות, זו היתה אופרציה קצת מורכבת. לא יודעת אם זה השתנה. צריך לבדוק ולתכנן בהתאם.

• 1אבי1
              1אבי1 נערך לאחרונה על ידי

בלו מאונטנס

ערב טוב

היינו שם בשבוע שעבר. לדעתי לא שווה לשכור רכב. אתה מגיע עם הרכבת מה סנטרל ב17.40 דולר אוסטרלי.

כדאי לצאת מוקדם ככל האפשר בבוקר. 2  ש  נסיעה הגענו לקטומבה. התמקמנו בבית מלון בקרבת תחנת הרכבת לאחר התארגנות קצרה נסענו באוטובוס 686 שעובר כל 20 או 30 דקות ליד האטרקציות המרכזיות. שלש האחיות, המפל, Scenic World. מחיר כל נסיעה 2.4 דולר אוסטרלי.  אם אתה מקדיש לעניין יום שלם כדאי לבדוק יותר לעומק אם משתלם ה  hop on hop off.

לגבי מערות גולן הם מאד מרשימות. זמן הביקור נטו 1.5 ש יש אוטובוס שיוצא מקטומבה ב 10:35 וחוזר בשעה 15:30. אם ראית מערות אחרות ואינך גיאולוג המאץ לא מצדיק.

לגבי רכב פרטי הכללים שונים. קח בחשבון שאתה חייב לקבוע טיימינג היות שהכביש צר חד מסלולי בבוקר לכוון המערות ובחזרה מהמערות.

• יהודית_3183936
                יהודית_3183936 נערך לאחרונה על ידי

בלו מאונטנס

אחלה מידע. אהבתי. אינני גיאולוגית ובינתיים מערת הנטיפים שלנו במקום ראשון בעיני. שאתאמץ?

• 1אבי1
                  1אבי1 נערך לאחרונה על ידי

בלו מאונטנס

שלום

לפני שנים ביקרתי במערה במיורקה. מערה ענקית, מאד נהניתי. המדריך כנראה מומחה למערות,  אמר לי בזו הלשון ״המערה שלכם קטנה יותר ויפה יותר״. 

נסיעה טובה

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון