ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טרקים בניו זילנד

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    6
    9
    9252
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Noy_3465085
      Noy_3465085 נערך לאחרונה על ידי

היי Smile

אני מגיע לניו זילנד עוד שבוע ומתכנן להיות שם חודשיים +-

אני יודע שלמילפורד צריך להזמין מקום חודשים מראש. האם לטרקים אחרים (רוטוברן, קפלר...) צריך להזמין גם מקום מראש?

תודה רבה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • a2ski
        a2ski נערך לאחרונה על ידי

טרקים בניו זילנד

תנסה בקישור הבא:
        http://www.doc.govt.nz/parks-and-recreation/things-to-do/wal king-and-tramping/great-walks/

בספק אם תמצא ביקתות פנויות (מספר הרשיונות שהם מנפקים היא כמספר המיטות שיש בביקתות לאורך הטרק) אבל זה המקום לנסות.
        כמו כן, יש אפשרות להיות בקשר עם משרדי ה-DOC שלהם (מפוזרים במקומות המבוקשים) ולראות אם היו ביטולים של הרגע האחרון, שיאפשרו לך להירשם לאחד הטרקים.
        בהצלחה!

• שקד
          שקד נערך לאחרונה על ידי

טרקים בניו זילנד

אני דווקא לא חושבת שכל כך תתקשה למצוא מקומות. במיוחד לאור העובדה שאתה מגיע ממש כשהעונה הרשמית נפתחת, שזה בשבוע האחרון של אוקטובר. עד תאריך הפתיחה הרשמי בכלל אין אפשרות להזמין מקומות. קשה לי להאמין שבנובמבר, תחילת העונה, כבר אין מקומות. זה ככה במילפורד, לא בכל הטרקים. מה גם שאין קשר לרשיונות. כולם יכולים ללכת במסלול. משלמים על לינה בבקתות (ותשלום מופחת על לינה בקמפינג). לפעמים יש גם כמה בקתות לאורך המסלול ואפשר לבחור.

אגב, במקביל לרוטברן יש גם את הגרינסטון והקייפלס שהם באותו אזור. הם לא גרייט ווקס.

• Noy_3465085
            Noy_3465085 נערך לאחרונה על ידי

טרקים בניו זילנד

אבל  אם אני אגיע לטרק כלשהו, נגיד לרוטברן, ואני לא אזמין מקום מראש. יהיו מקומות בבקתות? או שצריך להזמין כמה ימים מראש?

• thomas757
              thomas757 נערך לאחרונה על ידי

טרקים בניו זילנד

תזמין כמה ימים מראש. אל תצא לטרק בלי בקתה/מקום בקמפסייט שהזמנת מראש

• a2ski
                a2ski נערך לאחרונה על ידי

טרקים בניו זילנד

למיטב ידיעתי, לא יתנו לך להיכנס לטרק, אם השם שלך לא יופיע ברשימת הנרשמים, לפי תאריך ושם ה-HUT אותו הזמנת.

• holtznir
                  holtznir נערך לאחרונה על ידי

טרקים בניו זילנד

היי אני גם אהיה בניו זילנד בתאריכים 27.10 עד ה9.11 אם אתה נוסע לבד תוסיף אותי לפייסבוק אולי נתאם משהו ביחד

• שקד
                    שקד נערך לאחרונה על ידי

טרקים בניו זילנד

זה מאוד לא מדויק. הכניסה לטרקים היא חופשית ואף אחד לא בודק מי נכנס למסלול. בכל טרק שהוא אפשר ללכת כמה שרוצים. מה שאי אפשר זה לישון שם בלי לשלם. אפשר ללכת כמה קילומטרים ולחזור, למשל, ואפשר אפילו ללכת את כל הטרק- רק לא לישון שם. כל שנה יש מרוץ של אנשים שעושים את הרוטברן בריצה - הם מסיימים הכל ביום אחד. זה מותר וזה חופשי. הדבר היחיד שדורש תשלום זה הלינה.

יותר מזה, רוב הטרקים בניו זילנד הם backcountry ואי אפשר להזמין בהם מקום בכלל. הלינה היא על בסיס כל הקודם זוכה, ואז או שבבקתה עצמה משאירים ואוצ׳ר של אישור תשלום שהכנת מראש, או שבכלל יש לך ״מנוי״ backcountry ואז פשוט באים. גם כאן אפשר ללכת במסלול עצמו כרצונך.

• עדי 2
                      עדי 2 נערך לאחרונה על ידי

טרקים בניו זילנד

ברוטברן למשל, לא היה לנו מקום לינה. לקחנו אוהל, אבל בבקתה אחת הלכתי לדבר עם הריינג'ר אם יש מקום פנוי והיה (מסתבר שיש כמה מיטות ספייר בבקתה). שילמנו וישנו שם. זה לא מובטח ולא בכל מקום אבל אפשרי. לא נכון לגבי המילפורד - שם אין סיכוי בלי מקום מוזמן. ואין לינה באוהלים.

אבל אני מעריך שלא תהיה בעיה למצוא מקום גם ברוטברן ובקפלר

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון