ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסה פנימית בניו זילנד

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    3
    4
    6335
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Dorin_3532102
      Dorin_3532102 נערך לאחרונה על ידי

היי, אנחת בניו זילנד באוקלנד ב28.1, משם אני רוצה לקחת טיסה פנימית לכרייסטצרץ, מתלבטת אם להזמין מעכשיו טיסה פנימית או להזמין משם. הבנתי שככל שיותר מתקרבים ליעד הטיסה ככה היא יותר יקרה , וכבר עכשיו מדובר ב180 דולר. הבנתי שיש צרטר פנימי ב70 דולר. אשמח לעצה האם כדאי להזמין את הטיסה מהארץ או מאוקלנד , ואם יהיה סיכון לקנות כרטיס מחול? ואם באמת יש צרטר כזה? תודה מראש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • חגיתY
        חגיתY נערך לאחרונה על ידי

טיסה פנימית בניו זילנד

איך הגעת לסכום הזה? את מתכוונת לכרטיס בכיוון אחד? אפילו באיר ניו-זילנד הטיסה בסביבות 70 דולר. בג'טסטאר אפשר למצוא בפחות. אם הטיסה לניו-זילנד סגורה כבר - אין סיבה לא להזמין כבר עכשיו את הטיסה. זה ייתיקר ככל שיתקרב המועד.

• שקד
          שקד נערך לאחרונה על ידי

טיסה פנימית בניו זילנד

בואי נעשה קצת סדר בדברים:

א. ניו זילנד היא מדינה מערבית ומסודרת, לכל חברות התעופה שטסות בה יש אתרי אינטרנט מסודרים, ואין כל מיני טיסות חאפרים ודברים כאלה (אני אפילו לא בטוחה שיש מקומות בהם זה קיים...). הכל מסודר ומאורגן. כל דבר שתוכלי למצוא שם - את יכולה למצוא באינטרנט כבר עכשיו.

ב. אני לא מכירה חברות שעושות צ׳רטרים לטיסה בין האיים. יכול להיות שאת מתכוונת ללואו קוסט? לואו קוסט וצ׳רטר אלה שני דברים שונים. חברות לואו קוסט הן חברות סדירות לכל דבר, פשוט יש בהן סטנדרטים נמוכים של שירות - מוותרים על כל מיני שירותים כדי לחסוך כסף. 

ג. בגדול לואו קוסט באמת עובד בשיטה של כל הקודם זוכה. כמה שמזמינים מוקדם יותר המחיר זול יותר. כמובן שהמחיר יכול להשתנות לפי עונות בשנה, לפי ימים ובשבוע ולפי שעות ביום - הכל בהתאם לביקוש. סביר שטיסה בשעה פחות נוחה תהיה זולה יותר מטיסות בשעות נוחות יותר.

אם את יודעת באיזה יום בדיוק את מגיעה אין סיבה לא לקנות מעכשיו את טיסת ההמשך. את לא תמצאי שום מציאות שלא תמצאי עכשיו. מה ש טוח זה שזה יהיה הרבה פחות נוח, כי זה ממש לא כיף לטוס 20 שעות ואז להתברבר בין דלפקים של חברות תעופה כדי למצוא טיסה עם מקום פנוי בזמן יחסית קרוב. אני אפילו הייתי עושה יותר ובודקת אפשרות של להוסיף את המקטע הזה לכרטיס הכולל, אם עוד לא קנית. זה יהיה אפילו יותר נוח כי המטען שלך יעבור אוטמטית לכרייסצ׳רצ׳ ולא תצטרכי לאסוף אותו לפני הטיסה הפנימית. יתרון נוסף הוא שאם במקרה פספסת את הטיסה הפנימית אז באחריות חברת התעופה למצוא לך טיסה חלופית. אם עוד לא קנית כרטיס אז הייתי משווה מחירים אם ובלי הקטע הזה.

איך שלא יהיה, הסתכלתי עכשיו וטיסות מאוקלנד לכרייסצ׳רצ׳ ב-28.1 עולות בין 70 ל-180 דולר ניו זילנדי, כולל מזוודה עד 23 ק״ג (אייר ניו זילנד). מניחה שבג׳טסטאר המחירים יהיו דומים. את צריכה לבחור את השעה שמתאימה לך, אבל יש די הרבה טיסות ביום וטווח המחירים רחב.

• Dorin_3532102
            Dorin_3532102 נערך לאחרונה על ידי

טיסה פנימית בניו זילנד

סבבה אז אני אזמין כבר עכשיו, תודה רבה Smile

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון