שבוע באוסטרליה
-
היי לכולם
בפסח מעוניינת לטוס לשבוע לחו"ל דיי מתלבטת אם לטוס לאוסטרליה לקנדה או ברזיל ....
אני יטוס עם המשפחה (אין תינוקות כולם בני 20 פלוס) השאלה היא מה עדיף או כדאי מבחינת לספוג את הארץ . אוסטרליה היא רחוקה מכולן לכן השעות טיסה הם ארוכות ונטו ההנאה היא קצרה .
מה אתם הייתם ממליצים ? -
שבוע באוסטרליהטיול של שבוע מומלץ ביעד קרוב כמו אירופה
שלושת האופציות שהבאת הם טיסות של לפחות 12 אם לא 24 שעות מה שמקצר משמעותית את הטיול
-
שבוע באוסטרליהידוע... לכן הגדלנו זאת לעשרה ימים בעבר כבר עשינו טיול של 14 שעות טיסה להונג קונג גם בפסח והיה מדהים.
מה לדעתך מומלץ מבין היעדים האלה ?
-
שבוע באוסטרליהרק להכניס קצת לפרופורציות -
- אוסטרליה נמצאת עוד 8-9 שעות טיסה אחרי הונג קונג. ה-11 עד הונג קונג ועוד 8-9-10, תלוי איפה בדיוק באוסטרליה. טיסה לאוסטרליה לא לוקחת פחות מ-18 שעות ברוטו לכיוון. כשכוללים הבדלי שעות הטיסה הלוך לוקחת יותר מיום וחצי, תלוי מה אורך הקונקשן.
- אוסטרליה היא רק קצת יותר קטנה מאירופה כולה. תחשבי מה אפשר להספיק באירופה כולה בשבוע.
ראיתי שפרסמת גם בפורום צפון אמריקה ושם דיברת על פסח. חשוב לציין את העונה כי זה משמעותי. אפריל באוסטרליה זה סוף הקיץ בדרום ותחילת סוף העונה הרטובה בצפון. אפריל בקנדה זה גבולי ומטה. על ברזיל אני לא מספיק יודעת. יש מצב שהייתי שוקלת דווקא את דרום אפריקה, אולי קוסטה ריקה.
כלל, לטיול של שבוע-שבוע וחצי אני לא הייתי בוחרת ביעד בגודל של יבשת קטנה. מן הסתם זה דורש התמקדות באזור מאוד מצומצם. בעיני זה בקושי מצדיק את עלות כרטיס הטיסה, במיוחד לאוסטרליה. טיסה לאוסטרליה עולה כפול מטיסה לקנדה (בשבוע שעבר הזמנתי טיסה למערב קנדה למרץ, מכירה פחות או יותר את המחיר).