קאיקורה
-
אנחנו בשלבי תכנון הטיול לניו זילנד. האם הנסיעה לקאיקורה מצדיקה את עצמה ובאמת רואים הרבה בעלי חיים במקום (תוך כדי שייט)
-
קאיקורההסיבה לנסוע *דווקא* לקאיקורה היא כדי לראות לוויתנים. חיות אחרות - דולפינים ממינים שונים, כלבי ים, אריות ים, אלבטרוסים ועוד, ניתן לראות גם במקומות נוספים. בשיט שאני עשיתי בקאיקורה ראינו כמה לוויתנים. אם אני זוכרת נכון אז משהו כמו 3-4. היו קצת דולפינים ואלבטרוסים. אם חשוב לכם לראות לוויתנים אז שווה להשקיע את הזמן בקאיקורה. אם מדובר בחיות אחרות - את יכולה לכתוב קצת על יתר התכניות ונוכל לעזור לך למצוא מקומות חלופיים.
-
קאיקורהכמו ששקד אמרה נוסעים לקאיקורה בעיקר בשביל הלוויתנים, את שאר החיות אפשר למצוא במספר מקומות בעיקר לאורך החוף המזרחי. אם לראות לוויתנים זה משאלת לבך סעי לשם, אבל אם זה "על הדרך" הייתי ממליץ לך לוותר. אני זוכר שביררנו וההפלגות היו נורא יקרות ואנשים סיפרו לנו שהמון פעמים לא רואים לוויתנים, זה הרבה מזל והחברות לא מבטיחות שתראי בטוח את הלווייתנים.
-
קאיקורהתודה על התשובות המהירות. מכיוון שזה ממש סטייה מהמסלול וכבר ראינו לוויתנים במקומות אחרים, אנחנו נוותר על קאיקורה
-
דולפינים?נדחפת לשאלה

התכנון שלי היה לעצור בקאיקורה בדרך מכרייסטצ'רץ לנלסון (עם לילה בקאיקורה) בעיקר בשביל לעשות שחייה עם דולפינים. האם יש מקום אחר שהייתם ממליצים בשביל זה? כי לוויתנים כבר ראיתי בטיולים אחרים ופחות מלהיב אותי לראות זנבות

תודה,
נילי
-
דולפינים?מקומות עיקריים לשחיה עם דולפינים זה באמת בקאיקורה, אבל גם באקרואה, מרלבורו סאונדס (פיקטון / קווין שרלוט) וביי אוף איילנדס. לראות דולפינים אפשר גם בעוד מקומות.
יום אחד של נסיעה מכרייסצ׳רצ׳ לנלסון הוא יום ארוך אבל אפשרי. קאיקורה זה מקום לא רע לעצור בו. שם העניין עם חיות היום מאוד ממוסחר, ומבחינה זו נגיש ונוח.
-
דולפינים?אחלה, תודה!