ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

התניידות באוסטרליה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    3
    3
    3348
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Hadas_h
      Hadas_h נערך לאחרונה על ידי

אני וחברה טסות לאוסטרליה וניו זילנד בקרוב ואנחנו מעדיפות לא לשכור או לקנות רכב.

הניידות באוסטרליה היא טובה באוטובוסים וברכבות (ובאמצעי תחבורה ציבוריים בכללי)? כלומר נוכל להגיע להרבה מקומות מבלי שהמחסור ברכב יהווה מגבלה?

ומה לגבי ניו זילנד?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • 1אבי1
        1אבי1 נערך לאחרונה על ידי

התניידות באוסטרליה

שלום הדס

אנו כעת באוסטרליה. עברנו את הדרך מקינז לבריסביין עם חברת פרמייר. הכל הלך חלק. הסירי דאגה מליבך.

ראי טיפ שבכתבתי לפני ימים אחדים העוסק בהשוואה בין פרמייר  וגרייהאונד, לא הייתי בניו זילנד אך מחברים שהיו ההתניידות ברכב must.

נסיעה טובה

• שקד
          שקד נערך לאחרונה על ידי

התניידות באוסטרליה

אני לא ממש מסכימה. באוסטרליה - תלוי איפה מטיילים. יש אזורים, כמו החוף המזרחי, שהם מאוד נגישים בתחבורה ציבורית. כל כך נגישים, שהחברות מציעות פאסים של מסלול - hop on hop off מקיירנס עד מלבורן, בריסבבין עד קיירנס, קיירנס לסידני וכן הלאה. כל זמן שנשארים לאורך קו החוף זה נוח ונגיש. אם רוצים לטייל בשמורות הפנימיות יותר כבר צריך אוטו או טיול מאורגן. מערב אוסורליה וטזמניה - לא נוח בתחבורה ציבורית.

אפשר לטייל בניו זילנד באוטובוס. זה לא תמיד מאוד נוח, לפעמעם צריך להגמיש את לוח הזמנים שלך כדי להתאים - אבל מי שממש ממש לא רוצה אוטו אז זה אפשרי. זה יותר מתאים לטיול יחסית ארוך כי אז אפשר להתמודד יותר בנוחות עם זה שיש אוטובוס אחד. ביום והוא בשעה 13:00 ככה שכל היום נשרף על אותה הנסיעה, למשל. אם השאלה היא כספית אז עדיף אוטו. אם אין רישיון או שיש פחד שלא ניתן להתגבר עליו - אפשר אוטובוס בשילוב עם הסעות מקומיות. רבים וטובים טיילו באוטובוס.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון