ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אובדן כבודה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    4
    7
    5736
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Anat_3467139
      Anat_3467139 נערך לאחרונה על ידי

בני רכש כרטיס טיסה מסוכנות נסיעות הלפיד. טיסה של אל על עצירה בבייג'ין סין וטיסה לסידני קונקשין. התיק שלו לא הגיע לסידני ונאמר לי מאל על שהחברה האחרונה היא האחראית צ'יינה ארליין. הוא מחכה לתיק כבר15 שעות אף אחד לא דיבר איתו מחברת התעופה הסינית ובשדה בסידני נאמר לו לחכות. הייתי רוצה לדעת מי האחראי לטיפול והאם יש לסוכנות הנסיעות בה רכשנו את הכרטיס אחריות לטיפול ולעזרה? איך אני מתקשרת עם צ'יינה אייר לבירור ולקבלת פיצוי? אם מישהו נתקל בבעיה כזאת אבקש תשובות? תודה. ענת.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Eytanin
        Eytanin נערך לאחרונה על ידי

אובדן כבודה

הי

קיימת התנהלות בי"ל בנושא

1. על בנך לדווח בשדה על אובדן הכבודה. התהליך נעשה בטרם היציאה מהשדה (אחרי גילויי האבדן מהמסוע ולפני המכס קיים דלפק של 'אובדן-מטען') הוא ממלא טופס ובו הוא מציין את סוג התיק\מזוודה, את התכולה ולפעמים את הערך.

2. הוא מציין את מקום השהייה שלו.

3. הוא מקבל מספר להתקשרות (באוסטרליה)

4. אם המטען נמצא לאחר פחות מ6 שעות, החברה תעביר לו את המטען למקום שבו הוא מתגורר

ולא.... החברה תעניק לו סכום כסף קטן לרכישה ראשונית של ציוד (בדרך כלל לא עולה על $100)

הוא יכל לרכוש מספר מוגבל של פריאים מכספו בסכום הנקוב ולדרוש החזר במשרדי החברה.

מטען אבוד מתגלה בדרך כלל תוך מספר שעות ונשלח ע"ח החברה ללקוח בדרך כלל תוך 48 שעות

במדה והמטען לא נמצא ולא הוחזר, פנו לחברת הביטוח שלכם. קיימת אמת מידה בי"ל שלפיה משלמות חברות תעופה על מטען אבוד (אולי $500 לפריט)

סוכנות הנסיעות לא תוכל לעזור לכם כאן בכל מקרה.

בהצלחה

• גולני
          גולני נערך לאחרונה על ידי

אובדן כבודה

שלום.איתנין☺ מה קורה במקרה שתרמיל הגיע אחרי איחור של 3 ימים וחסרים בו פריטים?( קרה לבת שלי עכשיו בדרום אמריקה) פונים לביטוח לקבלת פיצוי אני משער .למרות שאי אפשר.להוכיח מה נגנב הם סומכים על המילה שלך? .

• Anat_3467139
            Anat_3467139 נערך לאחרונה על ידי

אובדן כבודה

איתנין תודה רבה. הכבודה הגיעה לאחר 30 שעות לא הוצע לו כסף לקניות. הוא זה שהגיע לשדה וחיכה שעות כי לא היה מענה במס' הטלפון שקיבל. שותפיו לחדר עזרו לו במוצרי בסיס. האם יש נציגים של חברת צ'יינה ארליין בארץ?

• Eytanin

אובדן כבודה

הי

איני מתגורר בארץ ואיני יודע

תודה

• Eytanin

אובדן כבודה

גולני

בערך אותו דבר

להגיש תלונה בנמל התעופה

אחרי 3 ימים, כשהנציג מגיע עם הכבודה, בודקים בנוכחותו ומציינים שיש אובדן

מגישים קודם כל תביעה נגד חברת התעופה. זכור, מזוודה מבוטחת ביברת תעופה עד $500 מאקס'. ז"א וויכוח אתם על ערך החפצים ובדרך כלל מקבלים משהוץ

אם נגד חברת הביטוח בארץ: צריך למלא מסמכים שחברת הביטוח דורשת ולהביא מתחנת משטרה במדינת הארוע, אישור תלונה משטרתי רשמי

אחר כך תראה אם סוכן הביטוח שלך בארץ שווה משהו בהתנהלותו מול חברת הביטוח.

זה המצב

אישית, אני מנסה לפתור במדינה שבה אירע המקרה ובדרך כלל (לא היו לי מקרים רבים) מצליח

תודה

• gauntlet
                  gauntlet נערך לאחרונה על ידי

אובדן כבודה

מהניסיון האישי שלי החברות עובדות בשיטת מצליח
                  תתלונן תתלונן, הן יתעלמו ותגיד תודה שקיבלת את התיק

חשוב לשמור על כל האסמכתות, טפסי תלונה וכיו"ב
                  בסופו של דבר זה חלק מהותי מביטוח הטיולים (במידה ויש ביטוח כבודה)

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון