ממשיכים לחשוב על ה-ו-ז
-
מתחמם פהנירית, תודה על ורמיר.
רציתי גם לומר לך שבתי עלמין הם עולם קסום ומרתק, והסיפור על הקומוניסט מאוד חביב (תודה לרנצ'י).
ראית מה כתבתי לך על "גיברלטר של הצפון"?
גם ההשתקפויות של אורי שבו את ליבי: התמונה של הכובסות וההשתקפות של גורד השחקים, וגם החברה שמתאמנים על השתקפות בכפר העתיק, ממש מסמך אנושי. ובעצם, אורי, גם הוורודים מרשימים, ובמיוחד הטבעת הזאת מול ההרים והסיפור של האנדרטה.
ראיתי שטעיתי עם הכפר הוורוד. בטעות כתבתי שם "טרייר". זה כפר חמוד בבלגיה.
-
אז בואו נקפוץל-ינה, נבקר את סיסי בארמון ופבורג ונקנח בעוגת האכר טורט בקפה דמל (ד' כבר היה...)
-
אז בואו נקפוץכמובן שהדגשת הו וה-ז לא בדיוק הצליחה... אבל לא מתייאשת.
ביקור בוינה, ארמון הופבורג וקינוח ידוע הזאכר טורט.
בתמונה המצ"ב, ערב סילבסטר , בקפה דמל הכינו מיני עוגת זאכר טורט היה חם טרי וטעים.
-
מתחמם פהגם ממני תודה לרנצ'י על התוספת.
זיוה, בטח ראיתי מה שכתבת לגבי "גיברלטר של הצפון". תודה על התושבה (גם אם מאוחרת). בכל זאת לדעתי הכינוי קצת מוגזם, אבל חביב. חבל שפירקו את הביצורים. אוהבת לבקר בהם, במיוחד אם הם קשורים לעבר האלים, שכבר די רחוק...
ושבת שלום לכולם! -
עוד דוגמה לבנייה משלבת זכוכית, וזהב -לא רק בארוקיושוב, זיוה בהשראתך
מגדל אגבר בברצלונה, משלב זכוכית, דבר המגביר את ההשתקפויות . המגדל, בבעלות חברת המים בברצלונה, תוכנן על ידי הארכיטקט הצרפתי ג'אן נובל, בהשראת הר מונטסראט וגייזר. צורתו הפאלית מעוררת מחשבות גם על השם...
היות שלא היתה לי אז מצלמה דיגיטאלית, אפשר לצפות בתמונה באדיבות הויקיפדיה
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Torre_Agbar_-_Barcelona%2 C_Spain_-_Jan_2007.jpg
הרבה זהב (וגם כסף) ראינו בארמון הופבורג בוינה, שם גם יש מוזיאון, השייך למשפחת האצולה ליכטנשטיין עם הרבה יצירות בארוקיות מוזהבות. המוזיאון נפתח מחדש בשנת 2004 ובהחלט נחמד לבקר בו.
עוד מקום לצפות בכלי זהב וכסף, הרזידנץ במינכן. מקום ממש מעניין, גם לטיול עם ילדים (לדעתנו).
אפשר להשתעשע בחיפוש זהב ברוריס, שוב באוסטריה. האזור מקסים גם אם לא מוצאים את המתכת הנוצצת.
-
לנירית מתערוכת אוסף הקריסטל בהופבורגכלים יפיפיים, עבודות מדהימות.
חגיגה לעיניים
-
לזיוה:עדיין ו' היתי שולח לך גן של שושנים.
אבל גינות הורדים היפות שצילמתי בעבר הרחוק בארופה,נהיו ורודות עוד יותר ואילו הטעם שלי בגינון הלך והתפרע. אין לי משהו מסודר בשבילך,לבד משתי תמונות של אותו הדבר(מצאי את ההבדלים) פשוט יצאתי ברגע זה לגינה שלי וצילמתי בשבילך ורדים.הרבה יותר קל מלהתחיל לסרוק,אף כי הורדים עכשיו לא משהו וציפור גן העדן גונבת את ההצגה.---אורי
-
ועוד
-
ונציה-שחזרנו אליה בפעם הרביעית
ובטח נחזור אליה שוב..
-
תודה- תמונות מדהימות.זה נחשב המוזיאון הכי "נוצץ" -(עד סינוור) באירופה...ולא בכדי, כמו שאומרים. -
ונציה-שחזרנו אליה בפעם הרביעיתגם אני ממש רוצה לחזור לונציה, אבל כל הזמן נולדות בשבילי ונציות אחרות
סביב העולם.---אורי
קבלי "ונציה" בבנקוק,ובסין.---אורי
-
חומר למחשבהשלום חברים
עברו הרבה ימי שישי/שבת מאז ביקרתי פה לאחרונה וקראתי קצת פה ושם בפורום ישנם כאלה שמרוצים וישנם פחות אבל נראה לי שמספר הכניסות לפורום ירד אולי בגלל החורף ואז אנחנו נוסעים פחות לחו"ל או בגלל הסיבה שלחברים קשה להתרגל לשינוי אפילו אם הוא טוב. אני כולי תקווה שעם תחילת הקיץ יחזרו כולם לפורום ויפרסמו כאן כתבות יפות ולא רק "קיטורים" או לחילופין הערות מעליבות שפה לא מקומם.
בינתיים קבלו 2 תמונות הקשורות לאותיות ו+ז
יוסי.
-
ורדים ועוד גירסת ונציה מוזרהליד סנט טרופז בריביירה בנה בשנות השישים של המאה הקודמת ארכיטקט (הפרטים בלינק המצורף) מין מיני ונציה. הרבה יותר מוצלח מאמפורה בראבה למשל כי יש תחושה של שייט בתעלות בין בתים עתיקים למדי למרות שהם נבנו רק לפני חמישים שנה. אני מאד נהניתי.
תמונות והיסטוריה בלינק המצורף.
-
ורוד אירופאי. בסתיו בצ'כיה.
-
ו רוד משלנו (כאילו אירופאי) וגם ז הוב משלנו.מידי פעם אני בורח כאן מארופה בשביל הגוון.אז קבלו את זכרון יעקב(כאילו פרובנס) בורוד וזהוב בשמש אחרי הצהריים שלנו.---אורי
-
ו רוד משלנו (כאילו אירופאי) וגם ז הוב משלנו.
-
ה שהוא גם וואיך אפשר לשכוח את "הלבורן" שהיא גם "ווסרשפיל"
-
זאגרב וזדארבקרואטיה, גם זאגרב וגם זדאר
רצ"ב אלבומי תמונות
http://picasaweb.google.com/nivbar36/oylRNE
http://picasaweb.google.com/nivbar36/bUGSeH -
זהוב: נראה זהוב יותר בשמש נמוכה(בוקר ואחצ')
-
ממשיכים לחשוב על ה-ו-זהלשטט ה-אחת וה-יחידה