חברת קולומביה וסע"ר בעמ
-
שלום שמי גד, אני חייל משוחרר. לפני קרוב לשנה קניתי נעלי טיול של חברת קולומביה ,בחנות בהוצאה כספית גבוהה בשביל חייל , למטרת שימוש יומי שגרתי. לאחר כמה חודשים של שימוש יומי הנעליים התחילו להתפרק. יצרתי קשר עם חברת סער , (המשווקים בארץ של החברה), וקיבלתי שירות פשוט גרוע: 1) לא ענו לי למיילים רוב הזמן 2) כשענו - הציעו לי הצעות לא הגיוניות. 3) ראש מחלקת שירות לקוחות התנהג אליי ממש בזלזול.
פניתי אל מחלקת שירות לקוחות של ארהב. השירות שם היה כמעט גרוע כמו השירות בארץ: 1) בקושי חזרו למיילים. 2) לא הציעו פתרונות. 3) נציגה בחירה טענה שאין להם אפשרות לעזור. לא אמרה למה.
יש לכם הצעות מה לעשות?
Hi, My name is Gad, I am an honourably discharged soldier. A year ago I brought a pair of Colombia shoes from a Colombia company store for a small fortune, especially for a soldier, for the purpose of normal, day to day use. After a few months of daily use the shoes showed signs of disintegration. I contacted the Sa'ar company customer service, and was treated badly: 1) late to reply emails , no explanation. 2)offered no sensible solutions. 3) called head of department - after an uneasy chat said he was late for a meeting and slammed the phone on me.
So I called the customer services in the US. Service was nearly as bad: 1) late to reply to mails. 2) did not offer any solutions , nor was there any offer to help . 3) senior representative claimed there was nothing to do. Do you have any suggestions as to what steps I should take?
-
חברת קולומביה וסע"ר בעמקודם כל חשוב לי להדגיש שאין שום קשר בין למטייל לבין קולומביה\סער. המוצרים שלהם לא נמכרים בחנויות למטייל.
אין לי רעיון לצעדים נוספים שאתה יכול לנקוט. יש חברות עם שירות מעולה ויש חברות עם שירות לא טוב. קורה שנעל מתפרקת, זה מבאס, אבל זה בהחלט קורה לפעמים.