ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

Big sur על כביש מס 1

פורום צפון אמריקה
    2
    3
    1538
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • rmatarasso
      rmatarasso נערך לאחרונה על ידי

שלום לחברי הפורום

קיבלתי המלצה על מקום שנקרא BIG SUR
      אשמח לדעת מה יש שם ומה מיוחד בו.
      האם אפשרי לשלב אותו ביום אחד עם מונטריי, 17 מיילס, וכרמל?
      אם כן, איך נכון לבנות את היום בהנחה שאני יוצאת וחוזרת מסן חוזה?

שאלות נוספות לגבי יום זה:
      1. כמה זמן בערך יש להקדיש למסלול 17 מייל?
      2. מה יש לעשות במונטריי חוץ מהאקווריום שאותו נראה כבר בסן דייגו

תודה מראש למשיבים
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אוֹרִי
        אוֹרִי נערך לאחרונה על ידי

big sur על כביש מס 1
        ה-big sur זה האיזור שמדרום למונטריי, לאורך כביש 1. מה שיש שם, זה קו חוף יפה במיוחד, עם צוקים שנופלים לים, סלעים במים, גלים שנשברים - בקיצור, חיבור מאד יפה של ים ויבשה. כביש 1 מתפתל שם לאורך החוף והצוקים ויש הרבה נקודות עצירה לתצפית. מעבר לזה יש מספר פארקי מדינה שבהם אפשר לעצור לטיולים.

אני מבין שאתם מנסים לבנות טיולי כוכב שיוצאים מסן-חוזה. נסיעה של שעה וחצי בערך תביא אתכם לתחילת הקטע הזה של כביש 1. שם תסעו דרומה כמה שיבוא לכם, ובאיזשהו שלב תעשו אחורה פנה ותחזרו. אנחנו עשינו דבר דומה בספט' האחרון, אם כי עשינו את הלילה במונטריי (וזה חוסך שעה ומשהו נסיעה בתחילת וסוף היום). היינו מספר שעות בפארק פוינט לובוס ואח"כ ירדנו לאורך הכביש בערך חצי הדרך עד סן-סמיון, נכנסנו לעוד איזה פארק ואח"כ וחזרנו. עדיף לנצל את הדרך דרומה לעצירות לאורך הכביש כי זה יותר נח מבחינת כיוון התנועה.

בעולם הים לא היינו, כך שאני לא יכול להשוות. האקווריום במונטריי מאד מרשים. היינו שם מעל שעתיים. אח"כ הסתובבנו קצת בעיר ובטיילת שלאורך החוף. החוף של מונטריי יפה ויש שם אריות ים ושאר מיני חיות ים ממש על החוף.

את דרך ה-17 מייל לא הספקנו. אני קצת בספק כמה תוכלו להספיק במסגרת טיול כזה, בהתחשב בשעה+ שיש לכם לנסוע לסן-חוזה. כמובן הכל תלוי כמה זמן תקדישו לפארקים השונים. אני הייתי מנסה לפצל את הביקור באיזור זה ליומיים לפחות - אחד לירידה דרומה על כביש 1, והשני למונטריי וסביבתה. אם יש זמן, אפשר באחד הימים לעשות את הדרך דרומה לא על כביש 101 אלא על כביש 17 שמוביל לסנטה קרוז - פשוט דרך יפה יותר, ולא הרבה יותר ארוכה.

big sur מונטריי
        big sur(גודל:9.06KB)מונטריי(גודל:9.29KB)

מונטרייbig sur
        • rmatarasso
          rmatarasso נערך לאחרונה על ידי

big sur על כביש מס 1
          אורי שוב תודה על הסדר שאתה עושה לי בתכנון
          אני לצערי לא יכולה לפצל את היום הזה ליומיים (זה היום האחרון של הטיול (למחרת טסים).
          נראה לי שאצטרך לוותר של BIG SUR אם אני רוצה לעשות את ה-17 מייל
          (שהבנתי שגם זו דרך נופית עם עצירות יפות באמצע)

הבנתי כבר יותר מתשובה אחת שענית לי שאני בעיקר בטיול של "טעימות", אי אפשר להספיק את כל מה שרוצים, ואולי זה טוב, נשאיר משהו לטיול הבא
          שוב תודה
          רוית
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון