שינוי פרטים בויזה
-
היי, אחי הגיש בקשה לויזה, לפני כשבוע. הוא היה חייל בקבע. הוא משתחרר מחר וטס בסוף השבוע למזרח הרחוק. האם הוא צריך להודיע לאוסטרלים שהוא השתחרר? האם הוא צריך להודיע שהוא לא בארץ? (כי בטופס שאלו איפה הוא נמצא). מישהו אמר משהו לגבי טופס שינוי פרטים. את יודעת אולי? איפה יש את הטופס? תודה
-
שינוי פרטים בויזההפרטים צריכים להיות נכונים לזמן שבו הוא הגיש את הבקשה. מותר לו להגיש בקשה גם כשהוא לא בארץ ומותר לו לטוס בזמן שהבקשה מעובדת. כדאי לו להשאיר לכם ייפוי כוח למקרה שתצטרכו להשיג בשבילו מסמכים שהוא אולי יצטרך לצרף.
יכול להיות שהיה נכון יותר לחכות לשחרור ואז להגיש אבל זה כבר לא יקרה עכשיו. אני לא הייתי מגישה ויזה חדשה בגלל זה. אם הוא מאוד רוצה הוא יכול לשלוח מייל לשגרירות ולנסות להסביר.
-
שינוי פרטים בויזהתודה על התשובה.
האם הוא צריך להודיע שהוא השתחרר? בעצם יש שינוי במקום עבודה ועכשיו הוא אמור ויכול למלא את הסעיף של שירות צבאי (קודם הוא לא יכול היה למלא אותו כי לא ניתן היה להכניס תאריך שחרור עתידי). יש טופס מספר 1022. האם לזאת הכוונה? תודה
-
שינוי פרטים בויזהאישית לא הייתי מתעסקת בזה אם לא היו שואלים אותי במפורש. הוא צעיר. גם אם לא היה בקבע יש מצב שהיום הוא מוכר נעליים ומחר הוא עובד בחממות ובעוד חצי שנה הוא סטודנט למשפטים.
המידע היה נכון בזמן ההגשה? לא הייתי מתעסקת בזה יותר מדי. אם יבקשו הבהרות תבהירו.
-
שינוי פרטים בויזהתודה רבה על העזרה