ביטול מלון בבוקינג
-
עלתה לי תהייה- יש מלונות שאפשר להזמין בלי לתת כרטיס אשראי, אבל הביטול שלהם הוא לא בחינם (אחרי תאריך מסויים)- מה קורה בביטול כזה? הרי אין לבוקינג את הפרטי אשראי שלי.
מישהו ניסה את זה?
-
ביטול מלון בבוקינגאנחנו "ניסינו" את זה בטעות כשהיינו בפיליפינים פשוט לא שמתי לב שהיו לי שתי הזמנות על אותם תאריכים - לא פנו אלינו ולא ירד כסף (אין להם אשראי).
-
ביטול מלון בבוקינגזהו? לגמרי ככה?
ציפיתי לפחות לסנקציות מצד בוקינג.
-
ביטול מלון בבוקינגלא יכולות להיות סנקציות. את, כלקוחה, לא עשית משהו לא בסדר.
מה שכן - נציג של המלון או אתר ההזמנות יכול לפנות אלייך בסמוך למועד הצ׳ק-אין ולבקש כרטיס אשראי על מנת לשמור את החדר עבורך. מלונות לפעמים מאפשרים לשמור הזמנה ללא כרטיס אשראי אבל נהוג שההזמנה מתבטלת אוטומטית בשעה 16:00 ביום ההגעה - לעומת הזמנות המובטחות באמצעות כרטיס אשראי שנשמרות לפחות עד חצות, או אפילו עד משמרת הבוקר, לפני שהן מבוטלות ובמקביל נגבים אז דמי הביטול.
-
ביטול מלון בבוקינגפה המצב שונה- גם לא ביקשו כרטיס, גם שומרים לי את החדר, אבל גם אומרים שיש דמי ביטול.
בקיצור- הזמנות בלי כרטיס אשראי הן הזמנה לביטול חופשי בכל שלב?
-
ביטול מלון בבוקינגלי קרה כבר פעמיים בהזמנות כאלה שלא היה צריך לתת כרטיס אשראי, אבל בעל המלון / צימר ( היה בצימרים באירופה) פנה ובקש שליחת מקדמה או העברה כספית.
אם הייתי מבטלת היתה נשארת בידיו המקדמה כדמי ביטול.
היות וזה לא נכתב מראש בתנאים של בוקינג בצורה ברורה, בקשתי לסגת בשלב זה וביטלתי הזמנה.
האם כבר בצעת ההזמנה ? אולי מדובר במקרה דומה ובעל המקום יבקש להבטיח עצמו עי מקדמה ...
איריס
-
ביטול מלון בבוקינגחזרתי עכשיו מטיול באירופה, כל יום ביצעתי הזמנה ליום שאחרי ללא צורך בכרטיס (למרות שדמי ביטול 100 אחוז). אף אחד לא ניסה לקחת לי כסף מראש (תאכלס הרוב היו צימרים, ובהמון מהם בכלל אין סליקת אשראי), לא ווידאו שאני באה, ותיאורטית יכולתי פשוט להבריז. הדאגה שלי היא מה היה קורה אם ככה. הרי בהזמנה התחייבתי כביכול לשלם דמי ביטול- אבל אין להם דרך או מידע כדי לקחת ממני...
-
ביטול מלון בבוקינגאולי התשובה נעוצה בעיתוי. בצעת הזמנה ליום שאחרי. לא היה זמן לבקש ממך מקדמה
אני כמעט בטוחה שאם היית מבצעת הזמנה לעוד חודש / חודשיים המצב היה שונה.
איריס
-
ביטול מלון בבוקינגאם אף אחד לא ביקש ממך פרטי אשראי - למה שיהיה לך ממה לדאוג? מה, הזמנה כזאת היא הסכם ג׳נטלמני עם בעל העסק שתשלמי לו פיצוי אם תבריזי? אין חיה כזו.
ההסבר,
לבית האירוח יש אפשרות להגדיר לבוקינג (או לכל אתר הזמנות אחר) האם הוא דורש כרטיס אשראי להבטיח את ההזמנה, האם הוא דורש תשלום מראש, האם הוא דורש מקדמה שלא ניתנת להחזר וכו׳. ככל ש׳הדרישה גבוהה יותר׳ היא פוטנציאלית עלולה להבריח יותר לקוחות, או לפחות ככה יספרו לו אתרי הזמנות, ובית אירוח קטן שממילא סובל מתפוסה נמוכה יעדיף להציב דרישות נמוכות יותר ולמשוך יותר לקוחות - אז לא דורש אפילו פרטי אשראי להזמנה. במידה ויראה שיש ביקוש גבוה לקראת מועד הלינה הוא יכול לפנות ישירות למזמין, או דרך אתר ההזמנות, ולבקש פרטי אשראי כדי להבטיח את ההזמנה שהרי בתנאי ההזמנה נכתב במפורש שיש דמי ביטול (ובקשת פרטי אשראי היא פועל יוצא). ברוב המקרים אין צורך בזה.