וואחד סחרחורת עשיתי לי...
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...דניייייי,
אין אליך!
אל החלטות וביצועים מטורפים!!!!
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...ליליה, זה לא נגמר עד שזה לא נגמר...
10.6
אחרי יום אתמול הארוך, אתם צופים שאתעורר מאוחר, אבל השעון המעורר מצלצל כבר ב-4 בבוקר, הרכבת לשדה התעופה ממש סמוכה... רגע רגע, יש לך קופנהגן עד הערב והבטחת לאלונה את כריסטיאניה...
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...----
אז בואו ניקח חודשיים אחורה. במקרה במקרה, באמת במקרה, נודע לי שאומן מאוד אהוב עלי מופיע ברחבי היבשת. אני מתאר לעצמי שרוב רובכם מכיר אותו. נגיד שהוא כבר לא צעיר, אפילו חגג יומולדת לא מזמן, הוא אחד המשפיעים, אם לא ה-, הוא הרבע החשוב, הוא סיר והוא מקרטני. פול מקרטני. נעים מאוד..
עכשיו, כמו שיש מוזיקה ויש ביטלס כך יש כל האמנים שאני אוהב ויש מקרטני.
יש כמה אופציות, אבל ההגיונית ביותר היא להגיע לקונצרט במינכן היום. ברור לכם שהייתה לי התלבטות אם לעשות את זה. ברור לכם שהיא, ההתלבטות, נמשכה 17 שניות. אולי. לא אומרים לא לפול...
הייתי בלא מעט הופעות . ההופעה בפארק הירקון ב-2008 מוגדרת על ידי כגדולה ביותר שאי פעם ראיתי, בהפרש מכל האחרות. לרגע אני לא חושב שאני הולך לשחזר, ממש לא, אבל רק מלחשוב שעוד חודשיים אני הולך לראות אותו – צמרצמורת בכל הגוף..
בבית אני בא לאשתי עם חיוך רחב ומטופש...
-נחשי את מי אני הולך לראות ב-10.6 במינכן? את פול מקרטני
-ומה, אתה לא חוזר ללונדון?
-אשה,שמעת מה אמרתי? זה לא עוד הופעה ,זה פול מקרטני..
בתכלס, כרטיס נקנה מיד במחיר הגיוני של 70 יורו כולל משלוח לגרמניה. זה היה אמור להיות 100יורו עם משלוח לארץ, מזל שיש לי אחיינית בברלין...
על מעבר מדנמרק לגרמניה ומגרמניה לצרפת נאלצתי להוסיף עוד כ-200 יורו. כאמור, סכום כזה היה מונע ממני לעשות את הצעד אם היה מדובר במישהו אחר. הגיבנת הכלכלית היתה אכן הסיבה ששקלתי לוותר על מיוז.
דרך אגב, גם היורוסטאר שהיה לי מלונדון לפאריז הלך לפח, אבל מה אני יכול לעשות??? נסיתי לדבר איתם, להסביר להם שהמחיר עלה ב-150% וששווה להם,אבל הם לא היו מוכנים לשמוע...
-----
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...טיסת בוקר לטגל ברלין עם איר ברלין ומשם,אחרי שעה, קונקשן למינכן עם אותה חברה. יש משהו מאוד נחמד בחברה הזו – בהזדמנות קודמת חילקו לנו רדבולים ביציאה, הפעם בשתי הטיסות חילקו שוקולד בצורת לב וקנו את לבי.
12.5 יורו לכרטיס יומי כולל הנסיעה מהשדה לעיר. מגיע ל"וומבאט", הבקפקר שלי להיום, קצת טוען את הטלפון וב-2 הולך למאריאנפלאץ, הזכורה לטוב, לא לפני שאני קונה קארי-וורסט ,שזה מנהג קבוע שלי בכל פעם שאני בגרמניה. המוכר אומר לי שהוא לא יכול לתת לי מזלג ושאני אוכל בידיים את חתיכות הנקניקיה. לא מתאים לגרמנים מין הומור שכזה – אנחנו צוחקים, אבל אני מספר לו שיש חברות שבהן חופנים את האוכל בידיים ואוכלים..
במריאנפלאץ אני מצטרף לסיור הידוע, עם מדריך שמתאמץ להביא עוד ועוד דאחקות. באיזשהו שלב די נשבר לי ממנו ואני נוסע להיכל הקודש של הבן שלי, ג'אסט מיוזיק, חנות המוזיקה והתופים, ועושה וי על קטע הקניות לילד.
חוזר, נח ומתארגן להופעה (יש מקלחת בתוך החדר,שיפור...)
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...מגיע לכפר האולימפי השלו. עושה את דרכי לאיצטדיון עם עוד עשרות אלפים ומכאן אנחנו ניתן לתמונות לדבר
בראשונה - חבר ואני
*
*
*
ועמכם הסליחה על כל התמונות באופסייד - זה לא אני, זה הפורום,סורי..
-
מסתכלות עליך??? -
וואחד סחרחורת עשיתי לי... -
וואחד סחרחורת עשיתי לי.....Something" was devoted to George"
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...יופי של לונדון אספת לך וכל זה ביום אחד, אני לא מכירה את הקצב הזה [כי אנו תמיד היינו שם עם ילדים...]
ויופי של תמונות.
מחכה לקרוא את ההמשך.
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...לא, דני ק', אתה לא שפוי. ואני מה זה עדינה איתך.
אני תוהה כמה הייתי מבקשת שישלמו לי כדי לעשות את המסלול המטורף הזה שטרם הגיע לסופו. אתה ג'נקי של מוסיקה, דני ק', וכמו כל ג'נקי אתה תעשה הכול כדי להשיג את מנת הצלילים שלך. אבל תענוג גדול לקרוא אותך.
בחיים, בחיים, בחיים לא הייתי עושה כל כך הרבה תנועות בשביל אף סר ואף דוכס. אולי רק בשביל השייח' הסעודי. מזל שהוא עוד לא הגיע.
מעריצה אותך למרות שהשארת אותי בלי כריסטיאניה.
המון תודה על הסחרחורת.
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...כמו רכבת הרים מהירה..
ועוד לא הגעת לצרפת
לא מבינה איך עשית את זה
ההופעה של פול שווה את המסע
שמחה בשבילך
הבחור בן 74 נראה מעולה ושר מדהים
חוויה בלתי נשכחת

-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...דני בוקר טוב
הייתי איתך בקופנהגן נהניתי מהמופע ומשלל התאורה והבלונים והזיקוקים,
ראיתי שבת הים הקטנה אצלך גדלה מאז שראיתי אותה שם לפני 37 שנים,
אצלי היתה הרבה יותר קטנה, נזכרתי באחד המבנים שצילמת, ופתאם איבדתי אותך בטיסה.
טוב זה מוצדק פול מקרטני גם אהוב עלי וברור שיש לטוס במיוחד כדי לצפות בו.
עדיין בטיול אחד מסע דילוגים כזה באמת אתה עושה לי סחרחורת או טירוף חושים.
אוהבת מאד את כל התמונות שלך והבחירות שלך.
רחל לבון
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...אוליב, אלונה הפסיכיאטרית(...), לי ורחל - תודה רבה על הליווי
תחזיקו חזק אנחנו עוברים לצרפת.
הרי זו היתה התכנית ואני כידוע בן אדם מסודר, תכנית זו תכנית וחייבים לדבוק בה, לא ככה????
11.6 שינה קצרה בהוסטל, כיוון שב 0320 יש לי כבר רכבת. אני נוסע לפאריז. יכולתי בסכום דומה לקחת טיסה שהיתה מגדילה לי את שעות השינה, אבל הייתי מגיע העירה רק בשעה 1400 (במקום 1038) – חבל היה לי על הזמן ורציתי גם קצת לגוון ולא לעבור את כל הבדיקות המעצבנות. החלטה נכונה בדיעבד
הרכבת שלי נוסעת לשטוטגארט ,אותה ביקרתי במונדיאל 2006. אנחנו מגיעים ב0520 ויש לי שעה עד לרכבת שתיקח אותי לפאריז. יוצא עם התיק החוצה, הולך כ-400מ' ויושב לי על שפת אגם מלאכותי וארמון – הברבורים מברברים ואני מבסוט על הבוק שיוצא לי לעשות למקום החמוד הזה
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...לא פריז
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...רכבת ה-טי.ג'י.וי טסה במהירות של מעל 300 קמ"ש, אני קצת ישן וקצת בודק מבחנים של התלמידים שלי וכמו שעון, ב1038 אנחנו בפאריז. זו אותה פאריז בה ביקרתי לאחרונה ב-1998...
היו לי תכניות מיד לטייל, אבל אני מודיע לאודיל, המארחת שלי במסגרת איר בי.אן.בי שאני בדרך. זורק בחדר את התיקים, מרביץ מקלחת מרעננת ואני יכול לצאת לתור את העיר