ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיולי יום מפראג החוצה

פורום אירופה
    5
    10
    3579
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • טיאר
      טיאר נערך לאחרונה על ידי

קראתי המלצות על טיולים חד יומיים מפראג לוינה או לדרזדן. היכן ניתן לקרוא מידע עליהם ? ואיך נירשמים ? או למי פונים שם בפראג בענין זה ? הרבה תודה.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

טיולי יום מפראג החוצה:Re
        לדעתי לוינה לא כדאי כי זה קצת רחוק כטיול חד יומי. לגבי דרזדן ''השטיח המעופף'' מארגן בדרך כלל נסיעות לשם. מה עם קרלו ויורי? עיירת ספא יפהפיה. יש אוטובוס מתחנה מרכזית. נירית
        • טיאר
          טיאר נערך לאחרונה על ידי

נירית, את הרעיון על וינה לקחתי מאתר למטייל,שם שיבחו את הטיול הזה. את עשית אותו ? לגבי השטיח המעופף: צריך להירשם שם בפראג,או ניתן כבר בארץ ? יש לך אולי מושג ? את צודקת לגבי קרלובי וארי-זה במילא כבר בתכנית שלי. אגב-מה זה הכינוי הזה ''גין היחידה'' ? 🙂
          • pazitnu
            pazitnu נערך לאחרונה על ידי

כל חברות הנסיעות מארגנות יחד את הטיולים וכשיורדים מהטיסה ונפגשים עם הנציג של החברה בשדה התעופה מקבלים דף עם כל הטיולים לאותו שבוע. בדרך כלל זה טיול בפראג, טיול לוינה, טיול לדרזדן וטיול לקרלובי וארי. יש חברה בשם דוד טורס המארגנת גם טיול לקונופישטי ולגטו ט
            • tsipibip
              tsipibip נערך לאחרונה על ידי

בשדה התעופה בפראג יפנו אליך נציגים מקומיים שמארגנים טיולים בני יום אחד מחוץ לפראג( לוינה , לדרזדן וכו` ) קרלובי ורי מיותר לדעתי , היינו לבד - לקחנו אוטובוס מתחנה מרכזית בפראג , בעיני היה בזבוז של יום האטרקציה שם היא הרכבל והנוף מלמעלה ואת זה גילינו הפעם
              • wn
                wn נערך לאחרונה על ידי

בפראג יש המון מה לראות, אבל אם אתה רוצה לצאת קצת מיחוץ לעיר מצודת קרלשטיין מרוחקת כ 30 -45 דקות מפראג ברכב (לא בדקתי דרך אחרת). המצודה יפה ובעיקר הכפר והנוף מסביב. בדרך כלל כדאי לא לבזבז את הזמן בנסיעה. וינה מרוחקת כ 4.5 ש` נסיעה ברכבת...
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום טי.אר, אני לא עשיתי זאת מכיון שאחרי בדיקה ראיתי שמשך הנסיעות לא יאפשר לי לטייל הרבה. ובוינה יש הרבה מה לראות. אני עשיתי אחרת.אם יעניין אותך כתב לי למייל הפרטי שלי. [email protected] לגבי הרישום.כשיורדים מהמטוס עומדים נציגי ''השטיח'' ומציעים טי
                  • טיאר
                    טיאר נערך לאחרונה על ידי

תןדה פזיתנ , אבל לא לקחת בחשבון מטיילים כמוני,שלא מגיעים לפראג ב''דיל''... אני מגיע עצמאית אחרי שרכשתי טיסה לחוד,ומלון לחוד. מהיכן אקבל החומר הפירסומי הזה ?!
                    • טיאר
                      טיאר נערך לאחרונה על ידי

אןקיי,''גין'' ! 1. לגבי וינה אכתוב למייל שלך-אבל רק מחר בבוקר. 2.לגבי קרלובי וארי:האם שווה לנסוע לשם בכלל=''להקריב יום'' במסגרת שבוע בפראג ? אני שואל כי היו גם תגובות מספר של גולשים באתר,שטענו שאין טעם ולא מצדיק. בברכה...''טרזן'' 🙂
                      • ?
                        אורח נערך לאחרונה על ידי

דרזדן מאוד מיוחדת. עדיפה, לדעתי, נסיעה ברכבת על-פני הצטופפות באוטובוס של טיול מאורגן.
                        • 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון