ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסלול אוסטריה

פורום טיולי משפחות
    13
    46
    10794
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • mitzmitz1
      mitzmitz1 נערך לאחרונה על ידי

מסלול אוסטריה
      תודה לכולכם על "סיעור המוחות" והתשובות...

גרוסגלוקנר או קריימל - זו בהחלט הייתה ההתלבטות הראשונית... האמת שאם זה תלוי בילדים, אחרי שיחות איתם (הם מאוד מעורבים בתוכניות - בזכות התמונות שלכם וסיפורי הקוראים) הם היו מרחיקים עד למפלי הקרימל ולא מוותרים על קיצנהורן (נראה לי שתמונות הגלישה בשלג על כסאות מזכירה המיסו אותם...)
      אך ברור להם שאני הנהגת והנווטת (כמו שאמרה יונית) ואני אחליט בסופו של דבר. קצת קשה כשגם אני לא סגורה על המסלול.

אניגמה לא נראה לי שנוותר על מערת הקרח והילדים בטח שלא יוותרו על מכרה המלח.
      החלטנו על השילוב של המערה והטירה הן מכיוון שזה נוח לשילוב באותו יום אבל בעיקר בגלל הרצון לעשות את זה "בגדול", נקווה שלא נגמור בסוף קטנים קטנים...
      אהבתי מאוד את רעיון הבטן-גב שלך... קיויתי שהמסלול שלנו לא כ"כ לחוץ ונספיק גם לספוג אוירה אוסטרית אחה"צ, אבל הוא כנראה לא כזה רגוע...

שירלי - את מאוד מאוד צודקת! כילדה ביליתי מספר פעמים באינסברוק ובשווץ ואוסטריה תמיד זכורה לי כ"גן עדן", אז אני מקווה שהנסיעה הזו תביא עוד רבות אחריה!!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • yosi555
        yosi555 נערך לאחרונה על ידי

מסלול אוסטריה
        שלום
        אני חוזר על מה שאמרתי וכתבתי קודם לדעתי אין לך מה לפחד לנסוע בכביש במעבר הגרוסגלוקנר אמנם זה לא אוטוסטרדה אבל לידיעתך רוב הכבישים שתנהגי בהם הם כבישים עם מסלול אחד לכל כיוון מספיק רחב נכון ישנם פיטולים לא נורא ולא צריך להילחץ אני אומר לך זוגתי החליפה אותי בנהיגה לאחר הבית קפה והחניון הגדול חבל לפספס את הטיול עשי את זה לעט כך וכך אין אפשרות לפתח מהירות ותהנו
        לגבי קרימל ההסתייגות שלי היא רק המרחק אבל אם תנהגי ותתרגלי גם זה היה "קטן עליך" מפלים בגולינג הרבה יותר קטנים אין מה להשוות אבל יכול להיות פתרון.
        יוסי
        החניון העליון המנהרה בדרך
        החניון העליון(גודל:12.13KB)המנהרה בדרך(גודל:10.86KB)

המנהרה בדרךהחניון העליון
        • mitzmitz1

מסלול אוסטריה
          יוסי אני אוהבת את התשובות שלך, במיוחד את התמונות...
          מה שבטוח - נחליט ברגע האמת.

בינתיים אני הכי מצטערת שלא יכולתי להאריך בעוד כמה ימים...

היום השכרתי רכב, דרך ממסי. רשמית מדובר במרצדס A, בגלל ההתעקשות על אוטומאט לא גדול (שיעבור בקלות בגרוסגלוקנר...תצחקו, תצחקו).
          אני אוספת אותו משדה"ת בזלצבורג בבוקר היום השלישי של הטיול (יום שישי) ואם המזג יאפשר זאת ניסע לאגם וולפגנג ונקנח (אני מקווה) בעוגה בצאונר, עוד לא אמרתם אם יש שם גם עוגות פרי טובות!?
          • brak
            brak נערך לאחרונה על ידי

מסלול אוסטריה
            הי רוית

מעבר ההרים מהמם , לדעת כל המשפחה לנו המעבר לקח 6 שעות כל אחד עושה זאת בקצב שלו למשל בתחנה 9 התעכבנו יותר משעה הילדים החליקו על השלג ועשו מלחמות כדורי שלג , לקחנו איתנו שקיות ניילון קשיחות והם נהנו מההחלקה על התחת. גם בפרנץ ג'וזף התעכבנו עלינו במעלית של המסעדה ומשם המשכנו לעלות ברגל עד לחנות הנוף מהמם ובכלל בכל מקום אפשר לעצור ולהנות מהנוף. את הדרך חזרה אפשר לעשות דרך באד גסטיין על( על הרכבת) ולהנות מהמרחצאות אנו היינו בבאד הופגשטיין פשוט מעולה הילדים לא רוצו לצאת משם , יש שתי מגלשות והם כל הזמן עלו וירדו בהן ואנו המבוגרין נהננו מהבריכה מהסאונה והגקוזי(עירום חובה) את שני הדברים לא עשינו באותו יום כי אנו היינו עם קרואן ואי אפשר לעלות לרכבת עם קרואן.

קונדיטוריית צאונר נמצאת בבאד אישל נראה מעולה אנו הגענו ב-18.30 ולצערנו כבר היה סגור כך שחשוב להגיע לפני 18.00
            במעבר הרים אם רוצים לרדת עם הקרוניות לתצפית על הקרחון זה נסגר ב-16.00
            תהנו
            • mitzmitz1

מסלול אוסטריה
              נתקעתי בג'קוזי...

תודה על מה שכתבת. אני מזכירה לעצמי שאם קרוואן עבר שם זה לא יכול להיות נורא כ"כ!
              אשמח מאוד מאוד לשמוע עוד חוויות!!
              • ג'מוס
                ג'מוס נערך לאחרונה על ידי

מסלול אוסטריה
                נו רוית באמת
                יש כאן ילדים
                אמרו עירום ואת נת.... בג'קוזי Shocked - עדיף מלהתקע בסרפנטינות של הגרוסגלוקנר...
                לפחות תביאי תמונות משם נראה אותך!!

הג'מוס

• 1
                • 2
                • 3
                • 3 / 3
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון