ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויזה להודו

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    4
    1036
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Shir333
      Shir333 נערך לאחרונה על ידי

אני טסה להודו לתקופה של חצי שנה. הוצאתי ויזה להודו וקיבלתי את הויזה עד לתאריך של כמה ימים לפני הכרטיס טיסה חזור שלי. האם יש אפשרות להאריך את הויזה כשאני אני נמצאת בהודו? אולי לטוס לנפאל ולחזור?ואם כן מה הפרוצדורה? אשמח לעזרה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • robert7
        robert7 נערך לאחרונה על ידי

ויזה להודו

אם חסר לויזה כמה ימים בודדים עד הטיסה אפשר לקבל אישור ממשרד FRO/FRRO שנמצא כמעט בכל עיר בהודו

• shaharsagi
          shaharsagi נערך לאחרונה על ידי

ויזה להודו

למיטב ידיעתי ה FRO לא יאריך סתם כך ויזת תייר. יש ויזות שכן, ומדובר בהליך שהוא לפעמים מורכב ולא נעשה על המקום. לא מכיר את הנוהל לגבי ויזת תייר.

באופן אישי לא הייתי מסתבך עם זה. אם יש אפשרות לצאת לנפאל אפשר להנפיק שם ויזה חדשה בשגרירות (ויזת תייר או ויזת טרנזיט), או פשוט להוציא ויזה דרך האינטרנט, ואז לא צריך להסתבך עם הגעה לשגרירות. חשוב לתכנן בזהירות ולקחת ספיירים כך שלא יווצר מצב של שהייה בהודו בלי ויזה.

• robert7
            robert7 נערך לאחרונה על ידי

ויזה להודו

משרדי FRRO מאריכית ויזת תייר במקרה שחסר ימים בודדים לטיסה. התהליך לא עולה כסף ומצריך להגיע לם להגיש את הבקשה, ולחזור שוב כמה ימים מאוחר יותר. מכיר לא מעט אנשים שעשו את זה בלי בעיה (החוק מאשר עד 14 יום, אבל ככל שצריך יותר ימים ככה יותר קשה לשכנע אותם. עם טיסות למדינות שכנות הסיכוי כלוש, עם טיסה חזרה לישראל זה עובד)

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון