טרנסילבניה 3
-
אניגמה וברנדי,אויי,
עכשיו שמתי לב שמשתמע כאילו ברכתי את שתיכן יחדיו ביום נישואין שמח...
אז כמובן, לכל אחת לחוד אבל עם הבעלים
, שיהיה רק טוב...
נילי -
תודה, תודה ! מחמם את הלבואניגמה- היכן היא? זוכרת שאמורה לנסוע בימים אלו. כבר נסעה? -
לנילי-היה מובן ותודה על העיצוב והחריזה ולנורית גם!ברכות לטיולים - קונה בשתי ידיים
ועם האיש שלי - בעיניים עצומות
-
ברכות ברכותגם לאניגמה וגם לברנדי - כמובן כל אחת לחוד!!!!
מתי נוסעים?
רבקה
-
רבקה:תודה מהאוכלים :קבלי את פינת ימי הביניים שלי
-
לרבקה תודה. נוסעים ב- 1.8 אוטוטו... -
מצטרפת לברכות , שיהיה טיול נהדר!!!. -
אהלן אורי ...אהלן אורי
הפינה היפיפיה הזו בבית שלך ?
נ.ב דע לך כי גיליתי להפתעתי כי קורנל לא נחמד כפי שנדמה, הוא עושה OVER BOOKING לתיירים ועם נופלים לו שני קבוצות באותו תאריך הוא מעביר אותם למשהו אחר
כמו כן מחשש שאני אולי ידרוש עמלה הוא מספר לי סיפורי סבתא שהוא נוסע לטיפולים ובזמן זה הוא עם תיירים.
חבל חשבתי שהוא יוצא דופן
-
תודה! כל מי שייעץ לי בפורום "חתום" על חלק בטיול!נירית- לך "שמור" הטירול... -
אהלן אורי ...:היי דודוכן הפינה הזו אצלי בבית.
בעניין קורנל אינני יודע מה לומר, לבד מהעובדה
שבכדי להתקיים בתנאי המשטר הקומוניסטי צריך היה ללמוד ולפתח תחמנות.
כאשר חברה קומוניסטית או אפילו סוציאליסטית (כפי שהיתה פעם אצלנו) הופכת לקפיטליסטית, זה הופך לענין של יום יום וממש נפוץ והעולם שסביבנו הופך כמעט בלתי נסבל כי אין פיקוח. ממשי בכלל עולם עסקי התיירות מלא מאוד בנוכלים ותכמנים אז קורנל רק הצטרף, אבל לא המציא גלגל חדש.למשל היינו עכשיו בסין-וגילינו תחמנות גם מהסוג הישראלי וגם משהו מיוחד להם והם אלופים. הרומנים לא פחות והגרוזינים אותו דבר וכן הלאה.בקיצור העולם רחוק משבדיה.--אני מקוה שהאכזבה מחברים ותיקים לא תגרום לך להמשיך ולחפש חדשים.
אה כן,אל תשכח את החדשות גם אם הישנות יתכמנו אותך.---אורי
-
אהלן אורי ...:היי דודואהלן אורי
פינה ממש נחמדה הייתי מאמץ אותה בכייף
אתה צודק בדברייך למרות שאני חש עצבות בשל כך מאחורי מעשייו עומד אדם נחמד שתמיד אירח אותי בלי שם בקשה או רמיזה לתמורה כל שהיא !
אתמול שוחחתי עם אח שלו והוא אמר לי שזהו קורנל מראה אחוצה שתמיד אין וחסר בעוד שכיסיו מלאים.
אין דבר נמשיך הלאה ונשאר חברים כסף תמיד מקור לצרה ובשל כך לא ביקשתי ממנו תמורה להמלצות שלי.
כל טוב לך ידידי
דודו