כמה זמן מומלץ לשהות באיים ?
-
זקוקים לייעוץ...
סגרנו בנובמבר 2016 חופשה בתאילנד.. 16 יום באיים קוסמוי וקופנגן (אולי נשלב עוד אי)
ומשם חמישה ימים בבנקוק.. השאלה אם זה יותר מידי לאיים ? אולי לקצר ? יש שאומרים שלא ויש שאומרים שכן...
אשמח לייעוץ מכאלה שהיו..
תודה
-
כמה זמן מומלץ לשהות באיים ?זה הגיוני שיש שאומרים שזה יותר מדי ויש שאומרים שזה מעט מדי - הכל תלוי באופי המטייל.
לא רשמת מי זה "אנחנו", זוג?משפחה עם ילדים? באיזה גילאים הילדים?
לא רשמת מה האופי שלך בטיולים? אתה מעוניין לראות הרבה?מ עוניים לרבוץ בחוף?
אני אישית חושב ש16 יום לאיים זה אחלה
-
כמה זמן מומלץ לשהות באיים ?בנובמבר ממש לא כדאי להיות בקוסמוי וקופנגן בגלל. מזג אוויר. כדאי לך לשנות לפוקט וקופיפי.
-
כמה זמן מומלץ לשהות באיים ?זוג.. בעיקר רוצים לנוח.....
-
כמה זמן מומלץ לשהות באיים ?אנו טסים ב 15 לנובמבר.. נאמר לי שדווקא מזג אוויר יחסית טוב ...אבל אם אתה אומר אז בהחלט נשקול
-
כמה זמן מומלץ לשהות באיים ?אז 16 יום זה מעולה למנוחה באיים. 2/3 איים,לא ממליץ יותר כדי באמת לנוח ולהנות מהשלווה, ולא לבזבז המון זמן על אריזות,נסיעות וכו'.
הייתי הולך על פוקט(בחוף שקט אם אתם לא אוהבים המולה) , ריילי ביץ ואחד מבין השניים: קאו לאק או קופיפי.
אם תבחרו בצד השני אז קוסמוי-קופנגן ו: או קוטאו(אם אתם צוללים) או עוד ימים בחוף אחר בקוסמוי או קופנגן
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות