4 ימים בניון יורק
-
4 ימים בניון יורקלגיטימי לחלוטין להחליט ככה.
במקרה כזה אני הייתי מציע:
לוותר על הניאגרה. בכל זאת העלות תועלת של הנקודה הזו לא מוצדקת בעיניי
להקדים את לאס וגאס לפני לוס אנג'לס (כמו שציינתי מגוון גדול יותר של טיסות)
15 טיסה
16- הגעה לניו יורק
17-21 ניו יורק - 5 ימים מלאים (+ אולי ערב קודם או בוקר אחרי כתלות בשעות)
22 טיסה ללאס וגאס
23-26 לאס וגאס - 4 ימים מלאים (+ אולי ערב קודם או בוקר אחרי כתלות בשעות)
27 מעבר ללוס אנג'לס - אפש בהחלט להספיק את הוליווד בערב, תלוי בשעות
28 יוניברסל
29 שופינג - צריך למצוא קניון טוב ונגיש
30 טיסה לארץ
נראה לי שזו פשרה סבירה יחסית
-
4 ימים בניון יורקבמקומך בייתי מוותרת על מפלי הניאגרה (נסיעה של 7-8 שעותשעות נסיעה מניו יורק).
למרות שנראה לי מטורף, אם את רוצה לטעום אז הייתי טסה לניו יורק מבלה בה מספר ימים, טסה ללוס, מבלה בה מספר ימים, טסה לווגס מבלה בה ומשם טסה הביתה.
לא הייתי מבזבזת זמן בקניות בג'סי גרדן בזמן כה קצר, תעשי קניות "על הדרך"
-
4 ימים בניון יורקתודה ענקית על העזרה
-
4 ימים בניון יורקאגב, הבחירה שלי להקדים את לאס וגאס לפני לוס אנג'לס נבעה מהאפשרות של הטיסות.
לר בדקתי מה זה אומר מבחינת ימי השבוע. כנראה שיוניברסל יוצא ביום ראשון בשבוע של ממוריאל דיי וזה קצת בעייתי מבחינת העומס.
יכול להיות שעדיף בכל זאת קודם לוס אנג'לס ואז את סוף השבוע בלאס וגאס. יש לזה יתרון וחסרון ברורים:
1. מחירי המלונות בוגאס צפויים להיות גבוהים יותר בגלל סוף השבוע ככלל וסוף השבוע של ממוריאל בפרט
2. מצד שני יהיה לכם 4-5 ימים ברצף בלאס וגאס כולל יום שופינג (האאוטלטים של וגאס יחסית מאד נגישים מהסטריפ בתחבורה ציבורית). בחלופה של לוס אנג'לס השופינג יהיה יותר מורכב
-
4 ימים בניון יורקשוב תודה רבה והירידה לפרטים.
בכלל לא ידעתי על ממורייל די.
רק דבר קטן- אוטובוס מלוס לווגאס ידוע מאיפה אני לוקחת ומה העלות?
-
4 ימים בניון יורקאני יכול לספר לכם שניסיתי פעם אחת לטייל בלוס אנג'לס בעזרת תחבורה ציבורית. זה היה ניסיון אישי די רע. האוטובוס לא נוסע במסלול הקצר דרך הכביש המהיר אלא עובר בכל מיני שכונות ומבצע איסוף\הורדת נוסעים. בעקבות כך נסיעה באוטובוסים אורכת זמן רב מאוד. בנוסף האוטובוס עובר גם בשכונות מעט מפוקפקות ולפעמים אפשר להרגיש ממש חוסר ביטחון באוטובוס.
ממליץ מאוד להשתמש ברכב בטיול בלוס אנג'לס - אפילו לשכור את הרכב כבר בלאס וגאס.
-
4 ימים בניון יורקאני לא מתכננת לטייל בלוס באוטובוס רק לקחת אוטובס ישיר לווגס
(אם יש כזה)
-
4 ימים בניון יורקאם לא מתכוונים לטייל בלוס אנג'לס - אז למה בכלל לטוס לשם ולא לוגאס?
-
4 ימים בניון יורקלא לטייל באוטובוס!!!!
-
4 ימים בניון יורקלנסיעות ביו עירוניות כאלה יש כמה וכמה חברות אוטובוסים פרטיות. לא בהכרח הן יוצאות מאותן מקומות.
חיפוש גוגל פשוט של bus los angeles to las vegas מצא כמה אפשרויות
אחת החברות שהוזכרה כמה פעמים פה בפורום היא megabus. הם למשל יוצאים מUnion Station
בהחלט יתכן שחברות אחרות יוצאות ממקומות אחרים.
אגב, למגהבאס למשל יש גם אוטובוס מאנהיים (איזור דיסנילנד). אולי יש אפשרויות נוספות. למגהבאס ככעקרון יש גם אוטובוסים שיוצאים מבורבאנק (קרוב ליוניברסל) אבל לא ללאס וגאס. שוב חיפוש חברות מתחרות יכול לעזור לכם.
אגב, לא יותר מהיר, וכן יותר יקר, אבל יש גם טיסות ללאס וגאס. אם זה יותר נעים לכן. המחיר מתחיל ב-50 דולר לאדם. זמן כולל (כולל הגעה לשדה וכו') זה לא פחות מאוטובוס. המחיר וודאי שיותר גבוה. אבל עשוי להיות יותר נעים.
-
4 ימים בניון יורקתודה