Blue mountains
-
שלום לכם אנחנו מגיעים לסידני ב23 לינואר ורוצים לשהות בעיר כ3 לילות ואחר כך לנסוע לעוד 2 או 3 לילות לבלות בבלו מאונטנז... קראתי הרבה ואנחנו מתלבטים בין להגיע ברכבת ושם להסתדר עם האוטובוס או להשכיר רכב ולנסוע שם גם בין העיירות ...מה אתם ממליצים? אנחנו לא תרמילאים אלה 55+...
-
Blue mountainsאיך שליטת הנהגים שבינכם ברכב עם הגה ימני ובנהיגה בצד שמאל? ניסיון?
-
Blue mountainsאנחנו עושים הרבה טיולים בהרים היינו גם בהרים בצפון ארגנטינה..אך אף פעם בעלי לא נהג בצד שמאל....אך הוא לא מפחד מנהיגה שלו אלה האם באמת יותר טוב שם עם הרכב אז הנהיגה זה לא בעיה...אחרי זה אנחנו טסים לשבוע למלברון והסביבה ואחר כך לחודש וחצי לניו זילנד עם הרכב
-
Blue mountainsאז הנה, נתת לעצמכם את התשובה.
בהצלחה
-
Blue mountainsעוד שאלה בבקשה החלטנו לנסוע ברכבת השאלה היא האם להזמין מלון ל2 לילות 3 ימים מלאים או מספיק לילה אחד ויומיים מלאים...? האם יומיים מלאים מספיקים כדי לעשות את המסלול של רכבלים להנות מהמפלים ולמחרת לעשות את המנהרה ובערב של יום השני לחזור לסידני או כנראה שאנחנו חושבים ישירות בערב לטוס כבר למלברון תודה אוה
-
Blue mountainsלדעתי, בכדי למצות ממש, 2 לילות-3 ימים
מהפוסט עולה משהו מעורפל
אתם תבקרו קודם בניו-זילנד ואחר כך באוסטרליה? או הפוך?
מכוון שסידני היא מזרחית ממלבורן. אז אם אתם מבקרים באוסטרליה לפני ניו-זילנד, הרי אתם מגיעים מהמערב (מישראל) לסידני, חוזרים מערבה למלבורן ושוב חוזרים מזרחה לכוון ניו זילנד.
אם אתם מתחילים את הטיול בניו זילנד (טיסה שאינה עוברת באוסטרליה) ומשם לסדני ומשם למלבורן, זה הגיוני.
'בהפוך', תהיינה לכם שתי טיסות פנימיות במקום אחת.
-
Blue mountainsתודה לך על העצה...אנחנו טסים דרך סאול עם הפסקה של יומיים בסאול בשני הכיוונים. סאול לסידני לשבוע בערך טיסה למלברון בערך עוד כ 5 ימים (עדיין לא סגור) מלברון ל קריצ'ארצ' שם לוקחים רכב ויש לנו 42 ימים בניו זילנד. טיסה בחזרה מאוקלנד. לפי הטיסות אני לא מבינה איפה עוד 2 טיסות פנים? זה אותם הטיסות ולא משנה מאיפה להתחיל ?לא?
-
Blue mountainsלא יודע לגבי הכרטיסים שלכם עם קוריאן, אבל, אני הייתי טס מסאול ישר לקריסצ'רץ (או יעד אחר בניו-זילנד שעליו תחליטו) משם הייתי טס בטיסת לאו קוסט לסידני (חסרה כמו JETSTAR למשל) מסידני למלבורן, ממלבורן, (לתפוס טיסה חזרה לקוריאה) לבריסביין, משם ישר לקוריאה עם קוריאן.
לכם יש:
טיסה מקוריאה לסידני
מסדני לקרייסצ'רץ
מ'רייצ'רץ חזרה לסידני
מסידני למלבורן
ממלבורן לסידני
מסידני לקוריאה
לכם יש 4 טיסות 'פנימיות' (שתיים בין אוסטרליה לניו זילנד, שהן יקרות יחסית)
לי יש 3 טיסות פנימיות, רק אחת בין ניו-זילנד לאוסטרליה)
המחיר בקוריאן מסאול לניו זילנד וחזרה מבריסביין, יהיה בדיוק כמו מסאול לסידני וחזרה מסידני.
-
Blue mountainsיש לנו טיסה אחת פנימית סידני למלבורן ואחר כך טיסה מלבורן לקריסצרצ ומשם טיול ברכב כ42 ימים וחזרה לארץ מאוקלנד דרך סאול... ו לסידני אנחנו מגיעים ישירות מסאולי. אז בסך הכל יש לנו טיסה אחת פנימים באוסטרליה וטיסה אחת מאוסטרליה לניו זילנד
-
Blue mountainsמצויין ! שתהנו !