הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי olgas1
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי olgas1
-
RE: טיול שלג בתחילת דצמברפורסם בפורום אירופה
הי אמה, תודה על התשובה. את יכולה בבקשה לשתף את המסלול שלכם? קצת יותר פרטים על אתר הסקי? האם יש שם גם *לא סקי*? כלומר, האם יש מה לעשות, אם לא עושים סקי?
-
טיול שלג בתחילת דצמברפורסם בפורום אירופה
שלום רב,
מחפשת יעד מומלץ עם סיכוי הכי גדול לשלג בתחילת דצמבר אווירת כריסמס. אנחנו זוג הורים עם שתי בנות (4-12). חשבתי על דולומיטים, אבל אשמח מאוד לעוד כיוונים.
-
RE: עזרה בתכנון טיול בדרום הודו עם ילדיםפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
תודה, לא מצאתי ברשת, האם יש אפשרות לשיט פרטי מאלאפי לקומילי?
ועוד שאלה: איזה פארק לאומי הכי מומלץ? ואיך מתניידים בפארקים? יש טיולי ספארי?
-
עזרה בתכנון טיול בדרום הודו עם ילדיםפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
בעקבות ההמלצה שקיבלתי בפורום, החלטנו לטוס לדרום הודו לטיול בת מצווה. אנחנו זוג הורים עם שתי בנות (12 ו-4). הטיול מתוכנן לסוף אוקטובר חבילת נובמבר. משך הטיול 12-14 ימים +/- יום.
אף פעם לא היינו בהודו ואין לי מושג ממה להתחיל. עשיתי חיפוש ברשת והבנתי שהכי מתאים לנו לטוס למומבאי ומשם לעבור ליעד הבא.
אודה מאוד על העזרה בתכנון מסלול. אנחנו אוהבים טבע, תרבות, גם ים זה נפלא, אבל לא יותר מדי. בנוסף, גם אטרקציות, כמו פארק שעשועים, אקווריום, פארק מים - אולי בסוף הטיול. הבנתי שיש במומבאי.
ראיתי שאפשר לעשות שיט בנהרות של כמה ימים. האם מומלץ?
בקיצור, אודה מאוד על כל המידע האפשרי!
תודה מראש לעונים.
-
היעד המומלץ לטיול בת מצווהפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
שלום לכולם,
מתכננים טיול בת מצווה. הילדה ביקשה יעד אקזוטי (עד עכשיו הייתה רק באירופה). אנחנו משפחה עם שתי בנות (12 ו-4). הטיול מתוכנן כנראה לנובמבר 2019, משך הטיול – 12-14 ימים. אנחנו ההורים היינו רק בסרי לנקה מכל ארצות המזרח הרחוק.
בדקתי תאילנד, לפי החישובים הגסים יצא לי 25000 לכל הטיול (6 לילות צ’אנג מאי, 4 לילות קוסומוי ו2 לילות בנגקוק) כולל לינה, טיסות חוץ ופנים וביזבוזים. קצת מעבר לתקציב שלנו. חייבת לציין שלא חיפשתי בתי מלון, אלא דירות או בתים להשכרה. זה הפורמט האהוב עלינו ואנחנו לא מוכנים לוותר על חדר שינה נפרד לילדים.
האם יש יעד אחר שיכול להיות מעניין לילדים בגילאים האלה ויעלה פחות? אנחנו מחפשים טבע, נופים, בעלי חיים, תרבות, אולי פארק שעשועים, אקווריאום, 3-4 ימים בים. פחות בקטע של קניות וספורט אתגרי (בגלל הילדה הקטנה).
אודה מאוד להמלצות.
-
RE: יעד אקזוטי עם ילדים - המלצות?פורסם בפורום טיולי משפחות
היינו בסרי לנקה עוד לפני שהפכנו להיות הורים. האמת ששם התנאים נראים לי דווקא בסדר. לפחות לפני 10 שנים היה בסדר גמור.
לגבי היעדים, אנחנו מחפשים טבע ונופים יפים.