שלום,
אנחנו מעוניינים לטוס לאחת המדינות באירופה (עדיין לא יודעים לאן, הכל תלוי במחירי הכריטיסים) לשווקי חג המולד.
מתי בדיוק השווקים מתרחשים? האם כדאי לנסוע לפני ה-24 בדצמבר או אחרי ה-27 (הבנו שבין ה-24 ל-27 המקומיים בחופשת חג והכל סגור).
תודה רבה!
שלום,
אנחנו מעוניינים לטוס לאחת המדינות באירופה (עדיין לא יודעים לאן, הכל תלוי במחירי הכריטיסים) לשווקי חג המולד.
מתי בדיוק השווקים מתרחשים? האם כדאי לנסוע לפני ה-24 בדצמבר או אחרי ה-27 (הבנו שבין ה-24 ל-27 המקומיים בחופשת חג והכל סגור).
תודה רבה!
@גדליהו-מהגרעין אמר:
אין לי ממש תשובה בשבילך, אבל נשמע לי רעיון מאוד בעייתי. ובתור התחלה אני מאמין שאתה גם חייב לרשום אותו בהשכרה בתור נהג נוסף…
היי גדליהו,
מה לגבי נהג עם רכב שנשכור לכל התקופה, יש לך המלצה?
כל נהג שמצאנו באינטרנט כמומלץ תפוס כבר (לצערי אין ברירה אלא עכשיו כי שינינו את סגנון הנסיעה)
שלום לכולם,
אני מחפש לשכור נהג בקובה, שינהג ברכב שאני שוכר בנפרד – ב-3 נסיעות בין הערים (מהוואנה לוינאס, מוינאלס לטרינידד ומטרינידד להוואנה).
הסיבה שאני רוצה לשכור נהג בנפרד היא שבתוך הערים האלה אני רוצה לנהוג בעצמי, ואם אני מזמין נהג ורכב בחבילה 1 אז אני לא יכול לנהוג בעצמי ברכב שלוֿ.
מישהו יודע אם זה אפשרי?
תודה רבה!
שלום לכולם,
אני וחברה שלי נוסעים ל-9 ימים בקובה באוקטובר, ואחרי שנסיים שלושה ימים בהוואנה (תחבורה במוניות) אנחנו מעוניינים לשכור רכב.
הנסיעות שלנו יהיו: הוואנה – > וינאלס – > טרינידד – > הוואנה (וכמובן נסיעות בתוך הערים + מחוץ לערים).
מחפש המלצה לסוכנות רכב, וכן גם על סוג רכב שכדאי לשכור עבור נסיעות שכאלה (למשל מוינאלס לטרינידד זה נסיעה של 6 שעות, אז צריך רכב שיוכל לעמוד בזה).
בנוסף, שאלה: האם ה-Google Offline Maps עובדים טוב בקובה מבחינת ניווט בנהיגה (כמובן שאני מוריד את המפות לפני ההגעה לקובה)?
תודה רבה רבה!
שלום חברים!
אנחנו מתכננים טיול של כ-10 ימים בקובה (קודם לכן 4 ימים במקסיקו), וזה המסלול שחשבנו עליו.
אשמח מאוד אם תגידו מה דעתכם, האם הוא פרקטי ונוח, וכמובן שהמלצות יתקבלו בברכה רבה.
מסלול לקובה
2.10: טיסה להאוואנה (Havana) – מגיעים בצהריים
3.10: האוואנה (Havana)
4.10: האוואנה (Havana)
5.10: וינאלס (Vinales)
6.10: וינאלס (Vinales)
7.10: וינאלס (Vinales)
8.10:טרינידד (Trinidad)
9.10:טרינידד (Trinidad)
10.10:טרינידד (Trinidad)
11.10: ואראדרו (Varadero)
12.10: נסיעה בבוקר להוואנה וטיסה לארץ
אגב, חשבתי אולי להוריד יום אחד בהאוואנה ולהוסיף יום אחד בואראדרו.
תודה רבה!
שלום גדליהו,
אני נוטה להסכים איתך לגבי השלוש מדינות, כנראה שזה באמת יותר מדי.
תכננו לשכור רכב ולהתנייד איתו.
אגב, מה אתה חושב על טיול בקוסטה ריקה רק בחוף הקריבי (הבנתי ששם כמעט ולא יורדים גשמים באוקטובר) + גוואטמלה ?
האם שווה בכלל לטייל בקוסטה ריקה רק בחוף הקריבי, או שנרגיש שאנחנו מפספסים המון וחבל שלא הגענו בעונה?
המון תודה!
שלום לכולם,
אני וחברה שלי (זוג צעיר) מעוניינים לנסוע לתקופת החגים למרכז אמריקה, למשך כחודש (מה-27.9 עד ה-27.10).
אנחנו לא רוצים טרקים, אלא לחוות טבע מדהים, תרבות ואנשים מעניינים ומיוחדים (וקצת בטן-גב לא יזיק, אם אפשר).
אנחנו חושבים לשלב 2-3 מדינות, וחשבנו על: גוואטמלה, קוסטה ריקה וקובה (אבל בכלליות אנחנו פתוחים להצעות).
מה אתם חושבים? האם כדאי לשלב בתקופה הזאת 2-3 מדינות? אם כן אילו?
בנוסף, אנחנו מוטרדים למדי בעניין מזג האוויר במדינות במרכז אמריקה, הבנו שזאת העונה הגשומה ולכן צפוי גשם רב. האם באמת כך הדבר?
תודה רבה!
שלום לכולם!
אנחנו מתכננים לנסוע לחופשה בת חודש במזרח הרחוק, בחודש אוקטובר (27 לספטמבר – 27 לאוקטובר).
מכיוון שאנחנו מאוד לא בקיאים בטיולים, אנחנו מתלבטים בנוגע ליעד הטיול. המטרה שלנו היא לא טרקים, אלא מנוחה במקומות מדהימים, ביקור בכפרים, טיולים קצרים ובטן גב.
האפשרויות הן: נפאל (הבנו שבעיקר טרקים), וייטנאם (להבנתנו רק צפון בגלל מזג האוויר), לאוס, קמבודיה או בורמה.
מה שחשבנו הוא אולי לעשות את צפון וייטנאם (נניח 15-20 יום) + מדינה נוספת.
מה אתם חושבים? ובכלל – מה אתם ממליצים? 
תודה רבה!