ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. יובל ל
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 1
    • פוסטים 3
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

יובל ל

@יובל ל

8
    מוניטין
    10
    צפיות בפרופיל
    3
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 312111 גיל 56

יובל ל הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי יובל ל

• RE: למטייל - השוואת הפורום מול קבוצות טיולים בפייסבוק

שלום לחברי הפורום היקרים . שיתפו איתי את השרשור הזה ורציתי להגיד כאן לכולכם תודה . אני מאד מאמין ב"חוכמת ההמונים" ובתקופה שפיתחתי את האתר של "למטייל" - יותר מתמיד . במשך השנים נאסף סביב האתר והפורומים קובץ מצויין של אנשי טיולים אמיתיים שבזכות המידע שהיה ברשותם ושנתנו-תרמו הרבה , הרבה , להרבה אנשים שזכו בזכותם לטיולים מצויינים ומדוייקים . אני רק דאגתי ליזום את המערכות הנכונות ואת הרוח הגבית שאיפשרה לאתר לעוף למעלה . כפי שאתם יודעים לאחר שהקמתי את למטייל ותחזקתי אותה במשך הרבה שנים מכרתי את חלקי בלמטייל לאנשים טובים שאני קיוותי ומקווה שיתחזקו ויגדילו את כוחה בעתיד. הזמנים משתנים כל העת והופכים ליותר מאתגרים וכניראה כרגע נושא הפורומים לא "באג'נדה" הנוכחית של מפעילי למטייל החדשים אבל אני מאמין שזה יכול להשתנות ויש מה לעשות ועוד הרבה ובמיוחד כשאתם ממשיכים "לבעוט" ולרצות לתרום ולהעניק למען המטיילים שבדרך (וכן גם אני שותף לדעתכם בנושא הרדידות של קבוצות הווטצאפ והפייסבוק במתכונתם הקיימת) . אז לבינתיים המון תודה מקווה לטוב

פורסם בפורום אירופה
      יובל ל
      יובל ל

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי יובל ל

• RE: למטייל - השוואת הפורום מול קבוצות טיולים בפייסבוק

שלום לחברי הפורום היקרים . שיתפו איתי את השרשור הזה ורציתי להגיד כאן לכולכם תודה . אני מאד מאמין ב"חוכמת ההמונים" ובתקופה שפיתחתי את האתר של "למטייל" - יותר מתמיד . במשך השנים נאסף סביב האתר והפורומים קובץ מצויין של אנשי טיולים אמיתיים שבזכות המידע שהיה ברשותם ושנתנו-תרמו הרבה , הרבה , להרבה אנשים שזכו בזכותם לטיולים מצויינים ומדוייקים . אני רק דאגתי ליזום את המערכות הנכונות ואת הרוח הגבית שאיפשרה לאתר לעוף למעלה . כפי שאתם יודעים לאחר שהקמתי את למטייל ותחזקתי אותה במשך הרבה שנים מכרתי את חלקי בלמטייל לאנשים טובים שאני קיוותי ומקווה שיתחזקו ויגדילו את כוחה בעתיד. הזמנים משתנים כל העת והופכים ליותר מאתגרים וכניראה כרגע נושא הפורומים לא "באג'נדה" הנוכחית של מפעילי למטייל החדשים אבל אני מאמין שזה יכול להשתנות ויש מה לעשות ועוד הרבה ובמיוחד כשאתם ממשיכים "לבעוט" ולרצות לתרום ולהעניק למען המטיילים שבדרך (וכן גם אני שותף לדעתכם בנושא הרדידות של קבוצות הווטצאפ והפייסבוק במתכונתם הקיימת) . אז לבינתיים המון תודה מקווה לטוב

פורסם בפורום אירופה
      יובל ל
      יובל ל
    • RE: לקחת חרמונית לסקי בצרפת?????????????
      לקחת חרמונית לסקי בצרפת?????????????
      חשוב רק לדעת שלכלובשים חרמונית - עוברים חיול מיידי!! ואז צריך לזכור כמה דברים: 1. שיוצאים לכיוון התעלות -להכניס מחסנית לרובה . 2. לבדוק את מלכודות העכברים (יש הרבה!!) 3. להזהר שלא לעבור את התלתלית מימין 4. ואם עוברים - אז לקחת בשבי כל מי שזז מסביב. \
      כשתחזרו- הרווח כולו יהיה שלכם כי תקבלו על התקופה כסף מביטוח לאומי.. מילואים או לא?
      פורסם בפורום סקי וסנובורד
      יובל ל
      יובל ל
    • ג`ט -לג קשה - מה עושים???
      האם יש עצה כיצד להתגבר על ג`ט לג ??
      האם יש תרופה מומלצת?
      בשלוש הפעמים שהייתי בארה''ב התופעה הייתה מאד חמורה אצלי כאשר אני חוזר לארץ ולמחרת צריך לעבוד .
      כל עצה תתקבל בברכה
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      יובל ל
      יובל ל