ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. CohGa
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 4
    • פוסטים 5
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

CohGa

@CohGa

0
    מוניטין
    11
    צפיות בפרופיל
    5
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4015539 גיל 56

CohGa הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי CohGa

• לינה וטיסות בויאטנם

אני מתכנן החודש לטוס לויאטנם. 
      טיול ראשון שלי, מתנצל מראש על הבורות… 🙂 

לגבי טיסות – ראיתי שניתן לטוס ישירות או שניתן לטוס לבנקוק ומשם לויאטנם (זול יותר?)
                               יש לכם איזו המלצה מה עדיף ואיפה לנחות? מה הפרוצדורה מבחינת ויזות? 

לגבי לינה – אני מתכנן לטייל לבד ושמעתי שעדיף לישון בהוסטלים וככה לפגוש טיילים נוספים. איך יודעים איזה הוסטלים לקחת? האם יש צורך בהזמנה מראש או שפשוט מופיעים ורואים אם יש מקום? 

כל טיפ נוסף יתקבל בברכה. תודה!

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      CohGa
      CohGa
    • חיסונים דחופים לויאטנם

היי, החלטתי ברגע האחרון שאני רוצה לטוס לויאטנם.

הטווח זמן שאני מכוון אליו זה לצאת באמצע יוני. התקשרתי למרפאת המטיילים ׳מור׳ והתור הקרוב ביותר ליעוץ וחיסון זה בסוף יוני. הם אומרים שממומלץ להמתין 6 שבועות בין החיסון לטיסה. 

השאלה שלי היא האם אפשר להתחסן במקום אחר והאם באמת פרק הזמן שממליצים נחוץ ורלוונטי. 

אני מתכנן לטוס לכחודש וחצי לויאטנם. 

תודה!

פורסם בפורום בריאות
      CohGa
      CohGa
    • RE: טיול ספונטני במזרח (עם ציוד צילום)

@Sailor אמר:

@keves160

מבחינת גניבות מדינות הודוסין  יותר בטוחות מאירופה. הסתייגות קלה לגבי קמבודיה.

צריך להשגיח כמובן אבל אנשים מצאו תיק ששכחו גם אחרי חצי שעה, שעה.

תמיד כדאי לנעול ריצ’רצ’ים בנסיעות, מסעדות וכו’.

@keves160 אמר:

@מטייל_4015539

ממליצים להתחיל חיסונים כחודש וחצי לפני. אבל לגבי חיסונים מומלץ להתייעץ עם רופא. יש גם פורום בריאות מטיילים באתר שבו עונה רופאה, אבל כדאי לא להתמהמה ולקבל את החיסונים מהר אם רוצים לנסוע בקרוב. 
      לגבי תיק עם ציוד יקר – זה מסורבל, אבל אתה לא היחיד שעושה את זה. פשוט תצטרך להשגיח עליו בשבע עיניים. אגב, אם אתה רוצה מזרח אבל עם מקסימום ביטחון ופחות גניבות, חשוב על יפן, או יפן+קוריאה. הן מודרניות ומן הסתם גם יקרות מדרום מזרח אסיה, אבל עדיין תרבות לגמרי אחרת, נופים, אוכל מעניין, וסיכונים קטנים בהרבה לציוד יקר. 

תודה!

חשבתי על ויאטנם האמת… 

אם אני מסתובב עם תיק גב שיש בו גם מספיק מקום לציוד ליום טיול (אוכל, שתייה וציוד אישי בסיסי) מה עושים התיק הגדול עם כל שאר הציוד (בגדים, נעליים וכו׳) ? 

נהוג להשאיר במקום שישנים בו? אני ממש עם אפס ידע ומנסה לקבל פרופורציות לגבי הלוגיסטיקה..

CohGa
      CohGa
    • טיול ספונטני (עם ציוד צילום)

בהחלטה ספונטנית התחלתי לחשוב על טיול למזרח לבד/עם שותפים שאמצא בדרך. 
      אני חושב על לנסוע בחודשים יוני-יולי לטיול של כחודש – חודש וחצי וחשבתי על תאילנד או המדינות שמסביבה. 
      מעניין אותי לנפוש אבל גם לטייל ולראות תרבויות שונות. אני מצלם ומתכנן לנסוע עם מצלמה ו2 עדשות ויש לי מספר שאלות:

1. האם יש לכם המלצות על יעדים שמשלבים נופש עם טיולים והיכרות עם תרבויות שונות?
      2. בנוגע לצילום, אני חושש קצת מטיול לבד ועוד עם ציוד צילום (ציוד יקר שחשוב לי לשמור עליו).
        אשמח להמלצות לגבי התניידות איתו (כרגע אני לוקח לטיולים תיק גב יעודי לצילום, Lowepro Pro-Tactic 450 AW) 
        איך נסחבים עם תיק כזה (או שבכלל לא?) וגם עם הציוד הרגיל שלי? 
      3. האם לא צריך הכנות מקדימות לטיול כזה (אני יודע שחברים עשו חיסונים שדורשים המתנה בין לבין לפני נסיעה למזרח) והאם אפשרי בכלל בספונטניות כזאת לצאת למזרח?

בקיצור עולות הרבה שאלות וחששות ואשמח לקצת המלצות וסדר בדברים. תודה!!!

פורסם בפורום תאילנד
      CohGa
      CohGa
    • טיול ספונטני במזרח (עם ציוד צילום)

בהחלטה ספונטנית התחלתי לחשוב על טיול למזרח לבד/עם שותפים שאמצא בדרך. 
      אני חושב על לנסוע בחודשים יוני-יולי לטיול של כחודש – חודש וחצי וחשבתי על תאילנד או המדינות שמסביבה. 
      מעניין אותי לנפוש אבל גם לטייל ולראות תרבויות שונות. אני מצלם ומתכנן לנסוע עם מצלמה ו2 עדשות ויש לי מספר שאלות:

1. האם יש לכם המלצות על יעדים שמשלבים נופש עם טיולים והיכרות עם תרבויות שונות?
      2. בנוגע לצילום, אני חושש קצת מטיול לבד ועוד עם ציוד צילום (ציוד יקר שחשוב לי לשמור עליו).
        אשמח להמלצות לגבי התניידות איתו (כרגע אני לוקח לטיולים תיק גב יעודי לצילום, Lowepro Pro-Tactic 450 AW) 
        איך נסחבים עם תיק כזה (או שבכלל לא?) וגם עם הציוד הרגיל שלי? 
      3. האם לא צריך הכנות מקדימות לטיול כזה (אני יודע שחברים עשו חיסונים שדורשים המתנה בין לבין לפני נסיעה למזרח) והאם אפשרי בכלל בספונטניות כזאת לצאת למזרח?

בקיצור עולות הרבה שאלות וחששות ואשמח לקצת המלצות וסדר בדברים. תודה!!!

CohGa
      CohGa