ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. ioio
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 1
    • עוקבים 0
    • נושאים 16
    • פוסטים 184
    • הגבוה ביותר 4
    • קבוצות 0

ioio

@ioio

4
    מוניטין
    47
    צפיות בפרופיל
    184
    פוסטים
    0
    עוקבים
    1
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 317014 גיל 56

ioio הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי ioio

• RE: מעבורת מדרום קוריאה ליפן
      מעבורת מדרום קוריאה ליפן

יפן - דרום קוריאה יש מעבורת גם בוסן - שימונסקו.זו המעבורת שאנחנו לקחנו.

מדובר על שיט לילי. האוניה או מעבורת אינה מהמפוארות ביותר . ניתן לישון בחדר לשניים או בחדר ליותר אנשים. באוניה מסעדה וחנות קטנה למצרכים. בשימונסקו המרחק מתחנת הרכבת לנמל הינו מרחק הליכה של דקות ספורות.

אני הזמנתי כרטיסים דרך האינטרנט ולא ביקשו אמצעי תשלום .המעבורת יוצאת פעמיים שלוש בשבוע. למרות הזמנת הכרטיסים באינטרנט ומחשש בחוסר כרטיסים רכשתי אותם בהירושימה במשרד כרטיסים לא רחוק מתחנת הרכבת ובעמלה בהחלט נסבלת.

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      ioio
      ioio
    • RE: הרכבת הטראנס מונגולית

אנחנו עשינו את המסלול בחודש יוני ולא היתה לנו בעיה לקנות כרטיסים מהיום למחר בתחנת הרכבת עצמה. הסטטיסטיקה אומרת שישנם פחות מטיילים מאסיה לאירופה. כפי שראיתם בריאלרוסיה ישנם כמה רמות של רכבות וגם ניתן לבדוק באתר זה אם יש כרטיסים ואם לא משנה לכם המחלקה לא נראה לי שאתם הולכים “ להיתקע”. שים לב הרכבת הרוסיה 1 למיטב זכרוני יוצאת אחת ליומיים.

ioio
      ioio
    • RE: מזג האוויר בסצ'ואן סין בחודש יוני

אני מתכנן גם את סצ’ואן ויונן בחודש יוני. לפי האינטרנט  בסצ’ואן מזג האויר דומה למזג האויר בישראל לפחות כשמדובר במקומות נמוכים. לקראת סוף יוני ויולי אוגוסט אמור להיות חם לח וגשום.

ioio
      ioio
    • RE: לה-מנאלי-דרמסלה

אני הייתי משנה מעט. קחו רכבת (מפנקת) מדלהי לארמיצר. תהנו ממה שהעיר מציעה כולל החלפת המשמרות ותתחילו להצפין – אנחנו בזמנו שכרנו ג’יפ. ואם אתם באזור תשתדלו לא לפספס את את מאניקרן (או משהו כזה)

ioio
      ioio

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי ioio

• ויזה להודו

האם ניתן להכנס קרקעית להודו עם ויזת תייר

ioio
      ioio
    • טיול לאינדונזיה

קיבלנו את הדרכון הפורטוגלי ואת נסיעת המבחן הראשונה אנחנו מתכננים לעשות באינדונזיה. האם יש בעיה עם זה שרשום שנולדנו בישראל ?

מתכננים לטוס מסינגפור לסוראביה לטפס על הר ברומו ומשם טיסה למאקסקר וסיור בטאנה טורג'ה.

באלי והאי פלורס לדרקוני הקומודו. זה בגדול המסלול. מוותרים במודע על ביקור ביוג'יאקרטה.

האם נראה לכם שכדאי להוסיף עוד מקומות ? מתכוונים לשהות באינדונזיה כ 20-25 יום.

אנו זוג בני 70 אוהבים לטייל ונמנעים מבטן גב בחופים מקסימים .

בגדול מעדיפים להתנייד עם רכב+ נהג ---או טיולים קצרים דרך סוכנויות -- נשמח לקבל המלצות .

אשמח להתייחסותכם הערות והארות יתקבלו בשמחה

ioio
      ioio
    • סין - הבק דור
      האם מזג האויר סביר בבק דור בחודש מרץ 
      ioio
      ioio
    • RE: זקוקה לעזרה טיול לסינגפור ותאילנד

@ramiav1

לגבי מלון מרינה ביי. המלון התפרסם כמלון עם הבריכה הגבוה והארוכה בעולם ( א ם איני טועה). למרות המחיר הגבוה לדעתי לילה אחד מספיק למהססים. בעל מקרה כדאי לבדוק באתרי המלונות מאחר ומהחירים משתנים בהתאם לימי השבוע.

ioio
      ioio
    • RE: טיול ליפן

@הודים

ממליץ בחום כלומר בקור על האלפים היפנים בעיקר מאחר ואתם נוסעים עם ילדים. מאחר ולא ציינתם מתי הנסיעה אז יש צורך בבדיקה האם האתר פתוח\סגור 

פורסם בפורום טיולי משפחות
      ioio
      ioio
    • RE: שלום לכולם

@keves160

אם אתה רוצה ליהנות בסיאול  סע לא במאורגן. העיר מאד ידידותית והשילוט במטרו ובאוטובוסים גם באנגלית.

בנמל התעופה תתעכב מספר דקותב TOURIST INFORMATION יש להם המון חומר באנגלית ומפות ולא לשכוח לקחת את SEOUL OFFICIAL TOURIST GUIDE חוברת המחלקת את סיאול לרובעים ולפי עניין ואטרקציות. המלצה חמה לרכוש T-MONEY  כרטיס באמצעותו אתה משלם לתחבורה הציבורית ובהרבה מחנויות הנוחות.

ioio
      ioio
    • RE: דרום קוריאה, יפן, הונג קונג

לדעתי לא עשית שיעורי בית. אתה נוסע לתקופה קצרה ורוצה לראות הרבה. או יותר נכון להיות בהרבה מקומות.

קח כמה שעות טובות ותדפדף בJAPANGUIDE ומקבילו לגבי דרום קוריאה ותבחר את המקומות שמעניינים אותך.

ליפן ודרום קוריאה לא נוסעים כדי לראות אלא כדי לחוות (זו רק דעתי) ואסור להזדרז.  במיוחד אם זו נסיעתך הראשונה למזרח.

באותה נשימה אפשר לומר תוותר על דרום קוריאה ותתמקד ביפן. אני לדוגמא כן עשיתי שמיניות כדי לבקר בהירושימה. עד כמה הביקור בה לאור ההיסוטריה חשוב לך ? בסיאול תחוש יותר את המזרח שאתה מתאר לעצמך מאשר ביפן. סוקצ’ו שווה לינה אלא אם כן אתה נוסע אך ורק כדי לטפס על ההר בשמורת סאורקאסאן .

במקאו האטרקציה היא המלונות – אני התלהבתי רעייתי פחות.  אולי כדאי לבדוק טיסה מסיאול לפוקואקה או הירושימה כ100$ ולהמשיך הלאה.

ioio
      ioio
    • RE: קניית כרטיסים לרכבות בסין

@נועם_3388140

אנחנו היינו זוג ותמיד קיבלו מיטות באותו תא. מצטער אין לי תשובה טובה עבורך.

ioio
      ioio
    • RE: קניית כרטיסים לרכבות בסין
      היי נועם. באינטרנט יש אתר מעולה לרכבות מלונות וטיסות בסין באנגלית CTRIP. אתה פשוט מקיש את היעדים ומקבל את כל אלטרנטיבות הרכבות כלומר מהירות ואיטיות ,סוג קרון, ומחיר.. אתה מקבל אישור במייל הכולל מספר אסמכתא עם מספר זה ודרכון במקרה שלך דרכונים– שים לב להגיע עם דרכון- אתה ניגש לתחנת הרכבת ומקבל את הכרטיסים אתה יכול לקבל את הכרטיסים בכל תחנת רכבת . אתה לא יכול לקבוע את מספר הקרון את התא ואת מיקום המיטה בקרון.המחשב עושה זאת עבורך. בכל מקרה זה לא קריטי לדעתי כי גם כך כולם יושבים על המיטה התחתונה עד שהולכים לישון אם בכלל. כאשר בוחרים רכבת מהירה ביום לדעתי אין צורך במיטות אבל שוב אם מזמינים באתר לא ניתן לקבוע מיקום.
      ioio
      ioio
    • RE: יפן - האי קיושו

תשובה מהירה . תודה. אם אני לא טועה ביקרת גם באוקינאווה . היית ממליץ?

ioio
      ioio