ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. לי
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 0
    • פוסטים 54
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

לי

@לי

0
    מוניטין
    19
    צפיות בפרופיל
    54
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 332320 גיל 44

לי הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי לי

• RE: חברות אוטובוסים בדרום אמריקה
      לא יודע בקשר לאמינות
      אבל יש את האתר הזה, שעשוי לתת לך סדרי גודל למחירים
      ושוב, לא מכיר לא יודע.

http://www.omnilineas.com/argentina/bus/retiro/lima-peru/

http://www.omnilineas.com/argentina/bus/retiro/santiago-chil e/
      פורסם בפורום דרום אמריקה
      לי
      לי
    • RE: שבוע אוכל דרום אמריקאי
      אוסיף לאמפנדס ואומר
      בקשר לאמפנדס צריך לציין שבעיקר בצ'ילה, ניתן למצוא את הגרסה המטוגנת שלהם, שהיא לרוב טעימה בהרבה (למעשה בברילוצ'ה ניתן למצוא כאלה שמטוגנות בשומן פרה, כך שהן גם מטוגנות וגם לא ממש משומנות),

ואחד ההילייטים המתוקים שיצא לי לאכול (באורוגואיי הפעם) זה אמפנדה פריטה קון דולסה דה לצ'ה, או פשוט אמפנדה מטוגנת מפוצצת ריבת חלב חמה ומדהימה.
      פורסם בפורום דרום אמריקה
      לי
      לי
    • RE: מבקשת הצעה למסלול טיול של שבועיים בארגנטינה
      תודה על העצות אך
      הייתי מוותר על אושוואיה לטובת עוד זמן בברילוצ'ה\ביקור בואלדז\טיסה באל בולסון\כניסה גם לאיזור האגמים הצ'יליאני\כמעט כל דבר אחר
      מקום נחמד מאוד אושוואיה. נהניתי שם מאוד, ממש לא המקום שהייתי הולך אליו כשיש לי רק שבועיים.
      בנוסף, תבדקו מראש את טיסות הפנים. זה לא עסק זול בכלל, את חלקן תצטרכו לעשות דרך בואנוס, ולהזמין כנראה את כולן מראש.

פרט לזה, אני בהחלט נוטה להסכים לעצות הקודמות שעדיף להתרכז באיזור מצומצם יותר.
      פורסם בפורום דרום אמריקה
      לי
      לי
    • RE: טיול לארגנטינה בתחילת ספטמבר
      טיול לארגנטינה בתחילת ספטמבר
      בצפון בכל מקרה אין שום בעיה. ז"א באיגואסו ובסלטה תוכלו להנות כרגיל.
      יותר דרומה, תוכלי לראות את פטגוניה בצורתה המושלגת ביותר.
      כבישים ראשיים פתוחים, וגם אטרקציות גדולות שלא דורשות הליכה עצמאית בשטח, כמו "הקרחון המתנפץ", באל קלאפטה. אם כי הוא כנראה לא יתנפץ יותר מידי בעונה הזו.
      בפורטו מדרין, אני לא מכיר את העונות, אבל יש כמה עונות במהלך השנה עם בע"ח שונים.
      תוכלי לברר על סקי, למרות שזה עשוי להיות קצת מאוחר מדי, תלוי בעונה.
      מוזיאונים מן הסתם נשארים פתוחים, וגם בבואנוס אפשר להעביר הרבה זמן.
      פורסם בפורום דרום אמריקה
      לי
      לי
    • RE: טיול לארגנטינה בתחילת ספטמבר
      טיול לארגנטינה בתחילת ספטמבר
      כן, יהיה קר.
      תחילת ספטמבר זה סוף החורף, באיזור פטגוניה הרבה אתרים ודרכים עדיין יהיו סגורים כמו גם רוב הטרקים. בכל מקרה רצוי שתצטיידי גם בביגוד חם מאוד.

באופן כללי, בתקופת המדוברת, אני נוטה להמליץ לך להגיע דווקא למדינה אחרת (פרו, בוליביה או אקוודור הן בחירות מצויינות), ולהשאיר את ארגנטינה להזדמנות אחרת (סוף לימודים?)
      פורסם בפורום דרום אמריקה
      לי
      לי
    • RE: למי שמתכנן טיול לדרום אמריקה
      לעדכן את המידע באתר...
      האמת היא, שאם תביט היטב, העדכון האחרון שמצויין שם הוא מאמצע 2007
      ולמיטב זכרוני העדכון של mi luz היה אפילו אחרי זה לכיוון 2008.

דבר שני, אני יכול להעיד על עצמי לפחות, ולמיטב תשומת לבי, זה כך גם עם המשתמשים הותיקים יותר האחרים פה, כשאני נותן הערכת מחיר לטיול למטייל חדש ששואל, אני לא נותן את העלות שזה עלה לי לאורך 2005, גם בגלל שעברו מספר שנים וגם כי אני בקצה הסקאלה של ההוצאות.
      לעומת זאת, מכיוון שאני עוקב אחרי הפורום, אני רואה כל הזמן תגובות של מי שמטייל שם כרגע, ואני יודע להעריך מזה עלות ממוצעת של הטיול ביבשת. למרבה הצער, אין לנו בפורום הרבה מטיילים יותר "חדשים" שנשארים פה לאורך זמן לדווח על ממצאיהם, ולכן אני מוצא עצמי עדיין עונה על שאלות כאלה.
      עכשיו, זה שלמטייל זה הוא אחר זה עלה הרבה יותר, רק מציב אותו בקצה הסקאלה השני, ועדיין לא הופך את ההוצאות שלו לממוצע.
      זה שהאנשים שאתה מטייל איתם מדווחים על אותן הוצאות, מראה יותר על כך שאתה מטייל עם אנשים מאותו סגנון טיול שלך, ופחות על מצוע טיול.
      בנוסף לזה, לרוב אנו נותנים לכל מדינה טווח עלויות מסויים. תמיד יש מישהו שיוציא יותר ומי שיוציא פחות מהטווח, הוא צריך להכיר את עצמו ולהתכונן לאפשרות, בלי קשר כל אחד, לדעתי, צרי לראות שיש לו קצת יותר ממה שנראה לו שצריך, ולא קצת פחות.
      פורסם בפורום דרום אמריקה
      לי
      לי
    • RE: למי שמתכנן טיול לדרום אמריקה
      אורי, אני איתך
      מסכים לגמרי עם שלושת התגובות שלך.

למשה, אני סיימתי טיול על 10000 ירוקים, בשנה כולל הגלאםגוס וטיסות, בזמן שחברים שלי הוציאו 12000 על 7 חודשים.
      אני מבטיח לך שלא סבלתי יותר מהם, ומאמין שגם הם לא יותר ממני.
      זה עניין של אופי ויכולות.
      והשיקול לבחירה בין מזרח וד. אמריקה הוא קצת יותר מורכב מעלות חודשית.
      חוץ מזה, זה היה ידוע תמיד שטיול כולל במזרח זול בהרבה מטיול כולל ביבשת.
      דבר אחרון, אם הסכומים לא שווים את זה לדעתך, תאלץ כנראה רוב חייך להישאר תקוע בבית. כי המחירים לטיול בארץ גבוהים בהרבה.
      פורסם בפורום דרום אמריקה
      לי
      לי
    • RE: איזה תיק לקחת לדרום אמריקה?
      הפוסל במומו?
      ההנחה שכולם קונים תיקים נורמאליים בגלל שכולם עושים את זה,
      תוך התעלמות מכמה סיבות ממש טובות לעשות את זה, מעידה על צורת מחשבה גרועה מאוד.
      זה טיעון דמגוגי מהמעלה הראשונה, שישכנע באחת כל מי שיש לו יצר טבעי של "לא לעשות מה שכולם" (ולוכלנו יש את זה).
      רק שהמשמעות של זה, היא שבמקרה והנערה הנחמדה תחליט שהיא רוצה לטרק ממש (ולא רק לצאת מההוסטל עם התיק הקטן ולקרוא לזה לטרק - מה שאולי אתה עשית), זה כנראה ימנע ממנה.
      אני לא מקנא בכתפיים ובגב של מי שינסה ללכת שלושה ימים ולילות (שלא לדבר על יותר) עם 10-15 קילו בתוך צימידן צבאי (שיכולותיו מסתכמות ב"נפח 90 ליטר").

מזל שכתבת "לדעתי" בהתחלה, מרוב סימני קריאה הייתי עשוי לחשוב שזו איזושהיא אמת מוחלטת.
      פורסם בפורום דרום אמריקה
      לי
      לי
    • RE: איזה תיק לקחת לדרום אמריקה?
      איזה תיק לקחת לדרום אמריקה?
      אם את מתכוונת לטרק, אין ספק שתצטרכי תיק אמיתי, חזק ועם מערכת גב נורמאלית.
      אם אין לך כוונה כזו, או שכל הטרקים יתבססו על חמורים שיסחבו את הציוד, אז כל תיק אמור להספיק.
      פורסם בפורום דרום אמריקה
      לי
      לי
    • RE: שאלה- מגבת שמתייבשת מהר
      במכונת כביסה?
      בהנחה שמאז שאני קניתי את שלי הטכנולוגיה לא התדרדרה פלאים עד כדי מגבת שאינה עמידה במים, את יכולה לכבס אותה במכונה.אם את בכל זאת לא סומכת על זה, את יכולה בדלי, עם קצת אבקה או סבון.
      בשביל לייבש אותה מאידך, אין שום צורך במכונה, תתלי אותה.
      היא מתייבשת מהר.
      פורסם בפורום דרום אמריקה
      לי
      לי