ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. petruha
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 1
    • פוסטים 5
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

petruha

@petruha

0
    מוניטין
    14
    צפיות בפרופיל
    5
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 323555 גיל 56

petruha הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי petruha

• RE: ויזה לא תקפה באירופה

@aljaje אמר:

שמות וכתובות של עו"

יש הגיון במה שאת/אתה אומר/ת. אבל יש שאלות שאי אפשר להתעלם מהם:

1. אם פולין תחליט לא לתת לי ויזה מסיבה מסוימת, זה אומר שאני חייב לעזוב. ואז במקרה כמו שלי (לפי מה שכולם כותבים) – אני יקבל בכל מקרה חותמת שחורה.  ואז מה? לא יכול להיכנס למדינות שנגן בגלל שממשלת פולין עובדת לעט ודפקה אותי? אגב – בשביל זה יש בית משפט בהאג שיתמוך בי. לדעתי. 

2.  

נגיד ואני חוזר לארץ ויום למחרת טס לגרמניה, איזה סיבה יש לגרמניה לא להכניס אותי? הרי שהשנה לא הייתי בגרמניה אפילו יום אחד.

1. אם מדינה אחת סירבה לויזה – זה לא אומר שאין אפשרות לבקש ויזה במדינה אחרת. 

פורסם בפורום אירופה
      petruha
      petruha

@keves160 אמר:

שאר הרבה אחרי באופן לא חוקי –

הרשויות בפולין מודעות למצב שלי ולעובדה שאני כרגע במדינה בסטטוס של “המתנה” 

ואני כן שונה ממהגרים מאפריקה כי אני נמצא במצב “ללא ויזה בתוקף” משום שהרשויות בפולין עובדות מאוד מאוד לאט. ולא בגלל שפשוט החלטתי להישאר בפולין על סמך דעתי. 

יש לי את כל החותמות של מוכיחות שאני כרגע “ממתין”. 

אני מבין את מה שאתה כותב, אבל זה לא הגיוני שמדינה אחרת (לא פולין) תכניס אותי לרשימה שחורה בכלל שפולין עובדת לעט. 

יותר מזה. אם פולין תחליט לא לתת לי ויזה מסיבה מסוימת, זה אומר שאני חייב לעזוב. מי אמר שאני חייב לעזוב לישראל? הרי שבתור ישראלי אני יכול לשהות באירופה עד שלושה חודשים ללא וזה. 

יתרה מכך, נגיד ואני חוזר לארץ ויום למחרת טס לגרמניה, איזה סיבה יש לגרמניה לא להכניס אותי? הרי שהשנה לא הייתי בגרמניה אפילו יום אחד. 

בכלל זה אני אומר שאין פה שחור ולבן. 

אני מסכים שאני זקוק ליעוץ משפטי – השאלה, האם מישהו מכיר כזה מומחה. 

פורסם בפורום אירופה
      petruha
      petruha

@שקד

השאלה לא קשורה לויזת סטודנט או ויזת עבודה. 

השאלה העיקרית היא: 

האם ביקרת גבולות יכולים לדעת האם יש לך או אין לך ויזה בתוקף במדינה אחרת. 

תודה בכל מקרה! 

פורסם בפורום אירופה
      petruha
      petruha

@שקד אמר:

שירותי ההגירה

לצערי, האוניברסיטה שלי – אין להם מושג. ותאכלס, לא אכפת להם משום שמרבית הסטודנטים מאיחוד הארופאי. 

האם את יודעת לכוון אותי למומחה בנושא? אני חושב שאפילו משרד החוץ בארץ לא ידע לענות על זה. 

פורסם בפורום אירופה
      petruha
      petruha
    • ויזה לא תקפה באירופה

שלום לכולם, 

אני גר בפולין כבר 3 שנים על בסיס ויזת סטודנט. 

בקשת וקבלת ויזה בפולין – תהליך בירוקרטי ארוך וזמן המתנה לא נורמלי (בערך שנה). 

אני ממתין לחידוש הויזה שלי מאוגוסט 2018. כך שבאופן מעשי, אני נמצא בפולין כמעט שנה ללא ויזה בתוקף. 

מאחר ואני נמצא באיחוד אירופאי, אני יכול לנסוע לכל מדינה באיחוד (אם זה ברכבת או טיסה) בלי שום בדיקת דרכון. האם מותר לי?

ביולי, אני אמור לטוס לארה”ב לשבוע -  דרך גרמניה או הולנד. 

פה השאלה הכי חשובה.

האם תהיה לי בעיה להיכנס בחזרה לגרמניה או הולנד מאחר ואין לי ויזה בתוקף בפולין?

לפי בחשיבה שלי – לא צריכה להיות בעיה, מאחר וישראלים לא צריכים ויזה למדינות שציינתי, ואני לא חושב שיש להם דרך לדעת כמה זמן הייתי שם או כמה זמן אני ממתין לויזה. נראה לי שיש סוג של פירצה  בכל העניין הזה. 

האם למישהו יש ידע או ניסיון בנושא?   

פורסם בפורום אירופה
      petruha
      petruha