@הצועד-בנעליו מה זה אומר בגוגל מפס "למיין לפי מסעדות". לא מכיר את האופציה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי yonatan_nir
-
RE: שאלות על פאפוספורסם בפורום נופש ביוון
-
שאלות על פאפוספורסם בפורום נופש ביוון
אני מגיע לקפריסין לפאפוס ואני אהיה במלון MAYFAIR שהוא צמוד ל-KINGS AVENUE MALL
1) איפה אפשר לקנות כרטיס סים מקומי באיזור שם? אתם יודעים כמה זה אמור לעלות?
2) אני מחפש המלצה על טברנה שמתאימה גם לילדים. לא אכפת בכלל מהכשרות ולא אם היא קשורה או לא קשורה לבעלים ישראלים. רק שיהיה אוכל טוב ואווירה חיה וחגיגית.
3) בקשר לטיילת של פאפוס, מה החלק הכי טוב להיות בה? האם זה נכון שרק הצד המערבי ביותר של הטיילת הוא החלק שכדאי להיות בו?
4) איך הכי טוב להזמין מונית בפאפוס? דרך בולט יוצא הכי זול? לא משכיר רכב -
מה לעשות בפאפוס?פורסם בפורום נופש ביוון
אני אהיה באוגוסט במלון MAYFAIR ל-5 ימים עם 2 ילדים.
יום אחד כבר יש לי מתוכנן שבו נלך לפארק הארכיאולוגי, ומשם לטירה ולטייל בטיילת במזח שלמיטב הבנתי זה האיזור היחיד שמעניין בטיילת.
בערב של יום אחר נלך לקניון ולג'ימבורי שם.
איזה עוד דברים אתם מציעים לעשות ולאן ללכת?
-
RE: הרבה אפשרויות למלון בפאפוספורסם בפורום נופש ביוון
ולאחר עוד סינונים של אלה, אני נשארתי עם Olympic Lagoon ועם Aliathon Resort מכירים עוד פארקים שיש בהם מיני ספלאש פארקים? עם מגלשות קטנות יותר של ילדים קטנים ודברים כמו ספינת פיראטים?
-
RE: הרבה אפשרויות למלון בפאפוספורסם בפורום נופש ביוון
עדכון לזה..
הראיתי לבת שלי בת ה-4 את המגלשות של ליאונרדו לאורה והיא אמרה שהן מפחידות אותה. זה אומר שגם נוותר על כל מלון שכולל בתוכו פארק מים שלם כי זה נראה לי סתם מיותר להוסיף על זה כסף. לאחר עוד סינונים ועוד המלצות, נשארנו עם המלונות האלה:
Olympic Lagoon, Constantinou Bros Athena Beach Hotel, Leonardo Cypria Bay, Sofianna Resort, Louis Imperial, Aliathon Resort, Mayfair Hotel, The Annabelle, Azia Resort & Spa, Atlantica Akteon -
RE: מזמן לא טיילתי לשום מקום ומרגיש קצת המום מהכלפורסם בפורום נופש ביוון
@הצועד-בנעליו נראה לי שנסגרתי באמת על פאפוס. פתחתי עוד פוסט עם שאלה על המלונות בפאפוס אם אולי אתה יודע..
-
הרבה אפשרויות למלון בפאפוספורסם בפורום נופש ביוון
עברתי על המלצות המלונות בפוסט הנעוץ וגם קיבלתי עוד המלצות בנוסף ורציתי לשמוע את דעתכם.
אנחנו שני הורים ושני ילדים קטנים בני 1 ו-4, ולכן העיקר שאנחנו מחפשים הוא פעילויות לילדים. חיי לילה לא מעניינים אותנו בטיול הזה ומכיוון שאנחנו מעוניינים במלון הכל כלול עם פעילויות בפנים, חופים זה גם לא משהו שמעניין אותנו. אנחנו גם מקווים להימנע מלשכור רכב אז מחפשים גם משהו שקרוב לאטרקציות מחוץ למלון, בתקווה במרחק הליכה וכאלה שמתאימים גם להליכה עם עגלת תינוק.
המלון שהכי שמעתי עליו זה Leonardo Laura Splash. ממה שהבנתי זה *ה*מלון עבור פעילויות לילדים, אבל הוא רחוק מאוד מהכל.
המלון השני שקיבלתי עליו המלצה הוא Olympic Lagoon Resorts שממה שהבנתי גם מעולה עבור ילדים (למרות שקצת פחות מלאונרדו), אבל קרוב יותר לאטרקציות.
עוד שמות שנאמרו לי בהקשר שיכולים להתאים:
Athena Beach,Sofianna Resort,Louis Imperial,Aliathon Resort,Alexander The Great,Mayfair Hotel,The Annabelle,Capital Coast Resort & Spa,Azia Resort & Spa
מה לדעתכם יכול להתאים?
-
במחשבה שניה, אני חושב שאני מעדיף להימנע מלשכור רכב וננסה ללכת יותר ברגל או לקחת מונית/UBER או לא יודע מה
-
@הצועד-בנעליו בתקווה באיזור אוגוסט. אין לי עדיין שום תכנון של כלום כי המטרה שלי הייתה קודם להבין באיזה איזור כדאי להיות כדי לקבל גם הכי הרבה פעילויות שאפשר ממלון וגם באטרקציות שקרובות יחסית מסביב ואז כשאני אדע איזה איזור הכי טוב לזה, אני אתחיל להיכנס לפרטים הקטנים. אני מניח שלגבי התניידות אפשר לשכור רכב? העיקר שהמסלולים עצמם יהיו יחסית קלים שמתאימים לילדים.
-
מזמן לא טיילתי לשום מקום ומרגיש קצת המום מהכלפורסם בפורום נופש ביוון
שלום לכולם,
כבר הרבה שנים לא יצא לי לטוס לשום מקום ועכשיו אני מרגיש כאילו זאת פעם ראשונה שאני מתכנן טיול.
אז אנחנו רוצים לטוס לקפריסין (כמובן היוונית). אנחנו זוג הורים ושני ילדים בני 1 ו-4 למשך שבוע.
ראיתי שיש THREAD נפרד על מלונות אבל רציתי לפני זה לדעת אם כדאי לבחור איזור ספציפי כלשהו בקפריסין. הכוונה כאן היא שבשביל הילדים אנחנו רוצים מלון כלשהו הכל כלול ועם ג'ימבורי ובריכה, אבל שבאיזור של המלון יהיה אפשר גם לטייל בקלות עם עגלת תינוק ועדיין לראות אטרקציות כאשר כמובן רצוי מאלה ש"חייבים לראות" המפורסמות.
מה לדעתכם האיזור/עיר בקפריסין שכדאי להגיע אליו שכולל גם מלון וגם מקומות לטיול ודברים לעשות ולראות מחוץ למלון שמתאימים לילדים כולל הניידות של עגלה? אני מקווה שאחרי שאני אדע איזור ספציפי בקפריסין, אני כבר אוכל להתחיל כבר עם ממש הפרטים היותר קטנים כמו איזה מלון ואיזה אטרקציות וכדומה..