מזמן לא טיילתי לשום מקום ומרגיש קצת המום מהכל
-
שלום לכולם,
כבר הרבה שנים לא יצא לי לטוס לשום מקום ועכשיו אני מרגיש כאילו זאת פעם ראשונה שאני מתכנן טיול.
אז אנחנו רוצים לטוס לקפריסין (כמובן היוונית). אנחנו זוג הורים ושני ילדים בני 1 ו-4 למשך שבוע.
ראיתי שיש THREAD נפרד על מלונות אבל רציתי לפני זה לדעת אם כדאי לבחור איזור ספציפי כלשהו בקפריסין. הכוונה כאן היא שבשביל הילדים אנחנו רוצים מלון כלשהו הכל כלול ועם ג'ימבורי ובריכה, אבל שבאיזור של המלון יהיה אפשר גם לטייל בקלות עם עגלת תינוק ועדיין לראות אטרקציות כאשר כמובן רצוי מאלה ש"חייבים לראות" המפורסמות.
מה לדעתכם האיזור/עיר בקפריסין שכדאי להגיע אליו שכולל גם מלון וגם מקומות לטיול ודברים לעשות ולראות מחוץ למלון שמתאימים לילדים כולל הניידות של עגלה? אני מקווה שאחרי שאני אדע איזור ספציפי בקפריסין, אני כבר אוכל להתחיל כבר עם ממש הפרטים היותר קטנים כמו איזה מלון ואיזה אטרקציות וכדומה..
-
שלום לכולם,
כבר הרבה שנים לא יצא לי לטוס לשום מקום ועכשיו אני מרגיש כאילו זאת פעם ראשונה שאני מתכנן טיול.
אז אנחנו רוצים לטוס לקפריסין (כמובן היוונית). אנחנו זוג הורים ושני ילדים בני 1 ו-4 למשך שבוע.
ראיתי שיש THREAD נפרד על מלונות אבל רציתי לפני זה לדעת אם כדאי לבחור איזור ספציפי כלשהו בקפריסין. הכוונה כאן היא שבשביל הילדים אנחנו רוצים מלון כלשהו הכל כלול ועם ג'ימבורי ובריכה, אבל שבאיזור של המלון יהיה אפשר גם לטייל בקלות עם עגלת תינוק ועדיין לראות אטרקציות כאשר כמובן רצוי מאלה ש"חייבים לראות" המפורסמות.
מה לדעתכם האיזור/עיר בקפריסין שכדאי להגיע אליו שכולל גם מלון וגם מקומות לטיול ודברים לעשות ולראות מחוץ למלון שמתאימים לילדים כולל הניידות של עגלה? אני מקווה שאחרי שאני אדע איזור ספציפי בקפריסין, אני כבר אוכל להתחיל כבר עם ממש הפרטים היותר קטנים כמו איזה מלון ואיזה אטרקציות וכדומה..על איזו תקופה אתה מדבר? כי המים בבריכה יכולים להיות קרים ואז צריך לחפש מלון עם בריכה מחוממת.
איך אתם מתכוונים להתנייד?
גם משדה התעופה וחזרה אליו וגם בטיולים.
אטרקציות ש"חייבים לראות" לא יהיו במרחק הליכה מהמלון, הן מפוזרות.
-
@הצועד-בנעליו בתקווה באיזור אוגוסט. אין לי עדיין שום תכנון של כלום כי המטרה שלי הייתה קודם להבין באיזה איזור כדאי להיות כדי לקבל גם הכי הרבה פעילויות שאפשר ממלון וגם באטרקציות שקרובות יחסית מסביב ואז כשאני אדע איזה איזור הכי טוב לזה, אני אתחיל להיכנס לפרטים הקטנים. אני מניח שלגבי התניידות אפשר לשכור רכב? העיקר שהמסלולים עצמם יהיו יחסית קלים שמתאימים לילדים.
-
במחשבה שניה, אני חושב שאני מעדיף להימנע מלשכור רכב וננסה ללכת יותר ברגל או לקחת מונית/UBER או לא יודע מה
-
אתה צריך לקחת בחשבון נסיעה משדה התעופה, לימסול או פאפוס, אל המלון או הריזורט.
רכב שכור יכול להיות פתרון, קח בחשבון שבקפריסין המכוניות עם הגה ימני והנסיעה בצד שמאל, הפוך מישראל.
אם עיקר העניין שלך הוא המלון או הריזורט יכול להיות שהפתרון הפשוט ביותר (גם אם לא הטוב ביותר) הוא לקנות חבילה של טיסה + מלון שכוללת את ההעברות משדה התעופה למלון וחזרה.
תבדוק הצעות של סוכנים לחבילות, אולי יש להם משהו שיתאים לך, אולי הם אפילו עושים טיולי יום.
אני מטייל עצמאית אז אין לי מספיק מידע על האופציות האלה, תצטרך להתחיל לחפור.
מישהו יצר מפת אטרקציות סביב פאפוס,
אתה יכול להציץ כדי להתרשם.
-
@הצועד-בנעליו נראה לי שנסגרתי באמת על פאפוס. פתחתי עוד פוסט עם שאלה על המלונות בפאפוס אם אולי אתה יודע..
-
מצטער, אין לי ניסיון והבנה במלונות הכל כלול, או כאלה עם מגלשות מים לפעוטות. במקומך הייתי נכנס לאתרים כמו booking.com וקורא ביקורות, אפשר לסנן את הביקורות לפי נושאים שמעניינים אותך.