@royzor1972
אני הייתי מחלקת את מקומות הלינה. קודם כל הטיסה אם אני לא טועה והיא לא השתנתה, נוחתת בלילה. המלצתי לנסות לקבל הרכב באותו הערב. ולישון לא רחוק. אני פחדתי שלא נספיק לקבל הרכב (טעות לצערי) וישנו במקום מקסים ליד. לו הייתי יודעת שהוא כל כך מקסים, לא הייתי קובעת לנסוע לקחת הרכב מוקדם. במחיר המלון (שהשתכנו בו סלאבים צרפתים שונים שתמונותיהם עם בעל המלון מעטרים את הקירות) היה גם סיור ביקב הצמוד, (שלא הספקנו לעשות) ארוחת הבוקר טובה מאוד. וגם הגן מסביב מקסים ביופיו. שם המלון בעיירה הקרובה לשדה התעופה – עיירה ששמה פסאק : Chateau Pepe Clement. מקום מקסים ביותר. בדיעבד ללילה ראשון שבו מגיעים מאוחר, עדיף מלון צנוע יותר אולי בבורדו עצמה, עם חניה, כאמור אם הספקתם לקחת הרכב.
הייתי מחלקת, לפחות לילה אחר לנסוע דרומה ליד הדיונה של פילאת DUNE DE PILAT…. מקווה שכרגיל לא טועה בשם. וגם האזור ליד שנישמע כמו שם של מלפפון בצרפתית כמו קורנישון (בטוח שזה לא השם המדוייק :))) מאוד יפה שם, אפילו לטיול של יותר מיום.
ואז להגיע לאזור סארלה. אני הייתי בטירה משגעת ששמה Domaine de Monrecour, היא ממכרת ראו הוזהרתם. לא לוותר על כדור פורח (שימו לב יש סלים למספר משתנה של אנשים, אם ניתן בחירו להיות לבד על הסל).