אנחנו בטח לא….
אנחנו לא יודעים כלום כי למה שנדע ?
למה שעם ישראל יידע מה מתכננים קובעי המדיניות ? הרי לא ממש חשוב לצפות אל האופק יהיה אשר יהיה…...
אנחנו בטח לא….
אנחנו לא יודעים כלום כי למה שנדע ?
למה שעם ישראל יידע מה מתכננים קובעי המדיניות ? הרי לא ממש חשוב לצפות אל האופק יהיה אשר יהיה…...
בדיוק ככה. כולם יחכו לדקה ה 99 ואז לפי הודעת המנהיג יזמינו או שלא
דיברנו עם איזי ג'ט ולטענתם הסיבה לביטול היא בגלל שבשדה התעופה אין מספיק סלוטים לכל חברות התעופה כתוצאה מההגבלות על הטיסות אז הם נאלצו לבטל טיסות . אני מניח שהם התכוונו לשדה התעופה בארץ.
בכל מקרה שינינו ל 22.7.
נקווה שזה יהיה השינוי האחרון
תודה לכולם על התגובות
http://family.lametayel.co.il/navigator.php?q=214-68-59-tip
תנסה בקישור של 1001 טיפים של למטייל אולי תצליח למצוא משהו שיתאים לך
אפטלינג ראוי ליום שלם, נינוח כזה שלא לחוצה בו שעת ההגעה בטח לא שעת העזיבה.
לא הייתי מחכה עם אפטלינג להיום האחרון ובטח לא משלב אותו לפני טיסה חזרה.
אל תשכחו שביום הטיסה אתם עם המזוודות לאחר שעזבתם כבר את מקום הלינה ואחריו יום שלם שבו המזוודות ברכב ואתם בפארק ומן הסתם הזעתם קצת והתעייפתם ואין יותר אפשרות להתרענן (מקלחת) ואז לצאת משם להתחיל לנסוע מהולנד לבריסל בשיא היום כאשר התנועה מרובה פחות מומלץ.
אם אפשר ולא חייבים הייתי משאיר ליום האחרון משהוא רגוע יותר ואם אפשר על הדרך לשדה התעופה.
נ. ב
אם ייצא לכם סעו לטסל ותעשו שם שייט על ספינה. אומנם צריך לצאת מאד מוקדם אבל שווה.
אנחנו עשינו את השייט על הספינה שעצרה ליד לשון החול בשעת השפל וירדנו עם הילדים לאסוף כל מיני סרטנים וחסילונים עם דלי ורשת. היה ללא ספק היום הכי מושלם בטיול.
תהנו
רואי
יש חמש דקות מסכיפהול מרכז קניות בשם הופדורפ. אני לא מצליח להעתיק את הקישור של הטיפ מלמטייל על המרכז הזה.
תחפשו את הטיפ ויש שם הכל על המרכז ומה שיש שם.
בברכה
רואי
הפארק עצמו לא גדול במיוחד ומכיל לכל היותר חמש שש רכבות הרים אתגריות. מה שכן מייחד אותו וכייפי זה פארק המים שנמצא במקום וסיפק לנו במיוחד לאלו שהתאכזבו ממיעוט רכבות הרים כמה שעות של הנאה מגלשות המים במקום.
היינו שם לפני שנתיים וסהכ היה נחמד בשילוב בין הפארקים במיוחד שהיה יום חם.
בברכה
רואי
שלום לכולם
רוצים לחזור לאוסטריה בקיץ הבא לאיזור שלדמינג וקרינתיה
יש לי אפשרות לקנות ב 1000 דולר כרטיסים למינכן ל 5 נפשות( יש לי 750 דולר שובר מהקיץ) כולל מזוודות והושבה.
יודע מה חוות הדעת של רבים והאמת גם אני ביניהם על חברת התעופה הלאומית ועל התנהלותה בעיקר בתקופת הקורונה,אבל מצד שני המחיר ושעות הטיסה מאד מאד קורצים בעיקר כאשר אני משווה את זה לחברות תעופה אחרות שאם היו מציגות אפילו מחירים קצת אחרים הייתי מעדיף לטוס איתן.
מה אתם הייתם עושים?
תהנו. גם אני זוכר את ריינאיר לטובה מהטיסות שלנו איתם לקראקוב.
אין ספק שלנשום אוויר נקי ורגיעה עושה טוב לנפש
חשבתי לעשות לכולנו בדיקה כזו שבוע לפני החזרה לארץ. ללא קשר לבדיקת הpcr שקבעתי לנו במילאנו.
אנחנו כולנו מחלימים (כולל הילדים) ו מחוסנים המבוגרים אבל חשבתי אולי כדאי לעשות.
אתה יודע שישראל מחייבת בדיקת pcr ולא בדיקת אנטיגן כמו שרווחת ברוב אירופה.
אני מעל חודש כבר בודק לגבי מעבדות שעושות עם תוצאה באנגלית ובימים שאנחנו שם
יש לך את שם בית המרקחת ואיך אפשר ליצור קשר איתו?
איך באיטליה מבחינת ההתנהלות?
צפויים להצטרף בחמישי הקרוב.
איפה קבעתם בדיקת קורונה לפני החזרה?
הטיסה שבוע הבא מבחינה זו זה כבר לא רלוונטי.רק נושא הצורך בבדיקה או לא
לא מצליחים להבין כי הם אומרים שמי שהשלים את המעגל המלא של החיסון .ופה זה נתון לפרשנות כי שני נציגים אמרו שחיסון אחד מספיק וגם הקונסול אבל אף אחד לא נות את זה בכתב. ומצד שני מעגל שלם של חיסון זה שני חיסונים ואת זה לא אקבל גם אם ארצה כי ככה המדינה קבעה.
אז נכון שכתבתי וגם שככה אמרו לנו יותר מפעם אחת אבל להגיד לא עולה כסף ולטעות כן.
אם היה כתוב שחור על גבי לבן שחיסון אחד מספיק לא הייתי מנסה לברר בכל מיני מקומות אבל תוב שצריך יסון מוכר,כתוב 14 יום אבל לא כתוב רק אחד
ולכן אני שואל שוב ושוב בל מיני מקומות כדי לא לפשל רק בגלל זה