טיסה לטיול באוסטריה התלבטות
-
שלום לכולם
רוצים לחזור לאוסטריה בקיץ הבא לאיזור שלדמינג וקרינתיה
יש לי אפשרות לקנות ב 1000 דולר כרטיסים למינכן ל 5 נפשות( יש לי 750 דולר שובר מהקיץ) כולל מזוודות והושבה.
יודע מה חוות הדעת של רבים והאמת גם אני ביניהם על חברת התעופה הלאומית ועל התנהלותה בעיקר בתקופת הקורונה,אבל מצד שני המחיר ושעות הטיסה מאד מאד קורצים בעיקר כאשר אני משווה את זה לחברות תעופה אחרות שאם היו מציגות אפילו מחירים קצת אחרים הייתי מעדיף לטוס איתן.
מה אתם הייתם עושים?
-
לא הבנתי את המחיר
המחיר הכתוב 1750$ מתוכם 750 כבר מכוסים בשובר
או המחיר 1000 שמתוכם 750 מכוסים בשובר?
-
המחיר לאחר השובר הוא 1000 דולר
-
אין כאן יותר מידי התלבטויות כי אין לך יותר מידי אפשרויות. טיסה בוחרים לפי זמן ההמראה, המשך שלה והמחיר. אם אלעל נותנים לך את הטיסה הכי טובה מהבחינות האלה אז מה הבעייה? נכון שלא מדובר בחברת תעופה הכי טובה בעולם בלשון המעטה ,אבל זו סך הכל טיסה של 4 שעות פלוס מינוס.
-
@royzor1972 אמר:
המחיר ושעות הטיסה מאד מאד קורצים בעיקר כאשר אני משווה את זה לחברות תעופה אחרות שאם היו מציגות אפילו מחירים קצת אחרים הייתי מעדיף לטוס איתן.
מה אתם הייתם עושים?
מחיר ושעות טיסה קורצים, אז מה הבעיה בעצם?
ההתנהלות של אל על היתה בעייתית בימי הקורונה. עם זאת, בריטיש ביטלה לי טיסה ונאלצתי להעזר בחברה ייעודית שלקחה עמלה על מנת לקבל החזר שהיו חייבים לתת לי, מאייר פרנס קבלתי החזר שמגיע לי רק אחרי פניה לתביעות קטנות, איר קנדה לא פיצתה אותי אפילו בדולר אחד למרות שהביאה לי 4 מזוודות באיחור של 5 ימים...כל אלו בלי קשר לקורונה.
בקיצור, לך על זה, גם הדשא של השכן לא ירוק.
-
תודה על התשובות