ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. אורןגולדברג
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 4
    • פוסטים 19
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

אורןגולדברג

@אורןגולדברג

2
    מוניטין
    27
    צפיות בפרופיל
    19
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4031156 גיל 56

אורןגולדברג הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי אורןגולדברג

• המלצה לטיול באיטליה

אהלן חברים רציתי לעלות את הטיול שעשיתי כי לאחר התייעצות פה בפורום ראיתי שלא הרבה יכלו לעזור לי מכיוון שלא הרבה אוהבים לנהוג ובאמת לטייל לכן רציתי לשתף למי שמעוניין אוהב לנהוג

נחיתה במילאנו השכרת רכב בחברת locauto יחס סביר לא הכי טוב אבל מחיר ממש מצויין לרכב שקיבלנו מומלץ לקחת רכב דיזל יותר זול וחסכוני ויותר נוח עדיפות לג'יפ הכי הביטוח לא מכסה את החלק התחתון של הרכב

נסיעה למלון gallas במילאנו לשתי לילות מלון ברמה גבוה שירות מצויין ומרכזי ביותר מעל תחנת מטרו לאחר מכן נסענו לאגם גארדה לשתי לילות כשבילינו יום בטן גב באגם ויום שני נסענו לוורונה וחזרנו ללילה במלון מלון bonoto מלון זול אוכל טוב שירות מצויין לאחר מכן נסענו ללילה בוונציה הייתי מוותר על לילה שם מספיק יום שלם אבל בשביל החוויה מלון nuovo מלון קטן חדר קטן אבל זה מה שאפשר למצוא במחיר סבבה השירות היה מצויין לאחר מכן נסענו לפירנצה לשתי לילות במלון b&b city center חשוב יש שלושה מלונות שימו לב לשם ששמתי מלון מושלם מכל הבחינות מומלץ בחום בילינו יום שלם בפירנצה ויום שני נסענו לפיזה וחזרנו למלון לאחר מכן נסענו לרומא למלון ripa גם מומלץ בחום אוכל טוב שירות טוב בילינו ברומא שלושה לילות וחזרנו חזרה לארץ מרומא 

יש לשים לב למלונות שרשמתי אלו מלונות שממש יצאו לנו זול ומרכזיים במיוחד וקרובים לתחבורה ציבורית 

מבחינת כבישים כשעברתי בין ערים נסעתי בכבישי אגרה שלא יצאו ממש יקר ובשביל להגיע מהר כשעברתי בין יעדים וחזרה כגון פיזה פירנצה אגם גרדה ורונה נסעתי בכבישים רגילים על מנת להכנס לכל מני כפרים אגמים ונהרות שראיתי בדרך וזהו 

מקווה שעזרתי ולכל שאלה בשמחה

פורסם בפורום אירופה
      אורןגולדברג
      אורןגולדברג

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי אורןגולדברג

• RE: המלצה לטיול באיטליה

@aljaje

באגם גרדה יצא לנו יורו אחד סהכ לזוג

פורסם בפורום אירופה
      אורןגולדברג
      אורןגולדברג

@aljaje

יצא לנו 14 יורו לזוג

פורסם בפורום אירופה
      אורןגולדברג
      אורןגולדברג

@imeshy

חושב שצריך לעשות סדר לא שיתפתי לפוסט במטרה להתייעץ שיתפתי במטרה למי שרוצה לשמוע ולקחת טיפים שלי זה הכול 

פורסם בפורום אירופה
      אורןגולדברג
      אורןגולדברג

@ח-ג

אם אני זוכר נכון 7 יורו לאדם ללילה

פורסם בפורום אירופה
      אורןגולדברג
      אורןגולדברג

@aljaje

בדיוק בגלל זה שיתפתי למי שכן מעניין אותו 

פורסם בפורום אירופה
      אורןגולדברג
      אורןגולדברג

@imeshy

הדולימטים החלטתי פשוט לעשות שנה הבאה הכול 

ובגלל זה העלתי לטיול למי שכן מתחבר 

פורסם בפורום אירופה
      אורןגולדברג
      אורןגולדברג

@ח-ג

בגלל שהספקנו לראות הכול בוונציה ברגל מסן מרקו ועד לרובע היהודי פשוט לינה ותנועה שם וגם המס תיירים מאוד יקר אךשוב אם בחרת לטייל באיים ליד אז כן לקחת לילה אני אישית עשיתי לילה בעקבות הנסיעה לטוסקנה שלקחה זמן רציתי לנוח לפני וגם כדי לחוות ערב שם אבל חוץ מי זה חבל על הכסף מעבר ליום לא צריך לפי דעתי כי ביום השני לא יהיה מה לעשות 

פורסם בפורום אירופה
      אורןגולדברג
      אורןגולדברג
    • RE: טיול של 20 יום באיטליה

@maya815

אני עשיתי טיול של 11 יום ביקרתי במילאנו אגם גארדה ורונה ונציה רומא פירנצה פיזה ועוד כפרים אגמים ונהרות שפשוט עברתי ליד ונכנסתי אם אתם זוג שאוהב לנהוג ולטייל עופו על זה חוויה לא נורמאלית רק תסדרו לעצמכם מסלול שלא תצטרכו לחזור אחורה אלה כמה שיותר מסודר וגם ממליץ על רכב דיזל יותר חסכוני ויותר זול הדיזל מאשר בנזין והצלחה נוספת על גי'פ כי הביטוח שם לא מכסה את החלק התחתון של הרכב גם לא ביטוח מלא שימו לב

פורסם בפורום אירופה
      אורןגולדברג
      אורןגולדברג
    • המלצה לטיול באיטליה

אהלן חברים רציתי לעלות את הטיול שעשיתי כי לאחר התייעצות פה בפורום ראיתי שלא הרבה יכלו לעזור לי מכיוון שלא הרבה אוהבים לנהוג ובאמת לטייל לכן רציתי לשתף למי שמעוניין אוהב לנהוג

נחיתה במילאנו השכרת רכב בחברת locauto יחס סביר לא הכי טוב אבל מחיר ממש מצויין לרכב שקיבלנו מומלץ לקחת רכב דיזל יותר זול וחסכוני ויותר נוח עדיפות לג'יפ הכי הביטוח לא מכסה את החלק התחתון של הרכב

נסיעה למלון gallas במילאנו לשתי לילות מלון ברמה גבוה שירות מצויין ומרכזי ביותר מעל תחנת מטרו לאחר מכן נסענו לאגם גארדה לשתי לילות כשבילינו יום בטן גב באגם ויום שני נסענו לוורונה וחזרנו ללילה במלון מלון bonoto מלון זול אוכל טוב שירות מצויין לאחר מכן נסענו ללילה בוונציה הייתי מוותר על לילה שם מספיק יום שלם אבל בשביל החוויה מלון nuovo מלון קטן חדר קטן אבל זה מה שאפשר למצוא במחיר סבבה השירות היה מצויין לאחר מכן נסענו לפירנצה לשתי לילות במלון b&b city center חשוב יש שלושה מלונות שימו לב לשם ששמתי מלון מושלם מכל הבחינות מומלץ בחום בילינו יום שלם בפירנצה ויום שני נסענו לפיזה וחזרנו למלון לאחר מכן נסענו לרומא למלון ripa גם מומלץ בחום אוכל טוב שירות טוב בילינו ברומא שלושה לילות וחזרנו חזרה לארץ מרומא 

יש לשים לב למלונות שרשמתי אלו מלונות שממש יצאו לנו זול ומרכזיים במיוחד וקרובים לתחבורה ציבורית 

מבחינת כבישים כשעברתי בין ערים נסעתי בכבישי אגרה שלא יצאו ממש יקר ובשביל להגיע מהר כשעברתי בין יעדים וחזרה כגון פיזה פירנצה אגם גרדה ורונה נסעתי בכבישים רגילים על מנת להכנס לכל מני כפרים אגמים ונהרות שראיתי בדרך וזהו 

מקווה שעזרתי ולכל שאלה בשמחה

פורסם בפורום אירופה
      אורןגולדברג
      אורןגולדברג
    • RE: אשמח להמלצות
      יפה בטירוף כמו הכנרת פחות או יותר לטייל בערים ובחופים אך יש לך מעבורת די זולה שאפשר לעבור מעיר לעיר בקלות וכך להספיק המון בנוסף יש מלא פארקי מים וכאלה
      פורסם בפורום אירופה
      אורןגולדברג
      אורןגולדברג