ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. מיכל123
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 7
    • פוסטים 211
    • הגבוה ביותר 16
    • קבוצות 0

מיכל123

@מיכל123

20
    מוניטין
    49
    צפיות בפרופיל
    211
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2758168 גיל 56

מיכל123 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי מיכל123

• RE: אז מהי השורה האהובה עליכם בעברית?

חותמת את השרשור המופלא הזה wink ?

אהבתי והזדהיתי עם רבים רבים מהקטעים/שורות/שירים שצורפו לכאן.

הנהנתי בראשי על דבריה של אורנה על הצבעים השונים לעולמנו הלא פשוט.

הנהנהתי שוב בראשי לאמירתה של TAGA על השורות העצובות (והיפות).

הנהון נוסף בקוראי את יונה וקשת על החוט המקשר בין השירים שהיא אוהבת והנהון עצוב נוסף על נוער שחלקו אינו שוחה בנבכי המילה הכתובה.

גם אני התקשיתי לזקק את יפי המילים לשורה אחת אהובה.

שני שירים ששרה חווה אלברשטיין הנפלאה –

ומילות השירים ? מתרחב הלב לקראן ולהקשיב להן.

הבוקר הוא זמן מצוין לאהוב

מילים ולחן: חוה אלברשטיין

צריך לאהוב בכל בוקר 
      לפני שיוצאים אל קולות הרחוב 
      טרדות החיים השגרה להדוף ולרדוף 

לפני שיוצאים אל קולות הרחוב 
      שגרת החיים להדוף ולרדוף 

צהריים היא שעת אהבה מתוקה 
      אהוב אותי בצהריים 
      כשהאור מסנוור והשמש מכה 
      בלי סודות בעיניים פקוחות לרווחה אהבה 

צהריים היא שעת אהבה מתוקה 
      כשהאור מסנוור והשמש מכה 
      בלי סודות בעיניים פקוחות לרווחה 

בלילה חשוב לאהוב פי כמה 
      חשוב לאהוב בכל לילה 
      לפני שמגיע הבוקר הזר 
      לחוש עוד ועוד מה שחם וקרוב ומוכר 

ביום ובלילה תמיד לאהוב 
      כל רגע נכון וכל רגע הוא טוב 
      כל רגע הוא זמן מצוין לאהוב 

חיוכים

מילים: לאה נאור
      לחן: אנחל קבראל

אם עולה השמש ובכל בוקר חדשה היא 
      אם הפרחים סתם מחייכים אל העולם 
      אם מתגלגל הגל מצחוק עד השמים 
      אז למה גם אנחנו לא נצחק עם כולם? 

אם יש עוד קרקסים וליצנים ולא בספר 
      אם צחוק הילדים נשמע צלול ולא רחוק 
      צוחק השוק, הים, הפעמון של בית הספר 
      אז למה גם אנחנו לא נלמד לצחוק? 

כדאי, כדאי ללמוד מן הפרחים 
      לא לקמץ בחיוכים 
      והעולם, תראו, יהיה פתאום כה טוב 
      כדאי לחלום ולקוות, נסו רק פעם 
      כדאי לצחוק, כדאי לחיות, כדאי לאהוב 

כדאי גם לחייך, מותר לכעוס 
      אך בזהירות לא להרוס 
      אפשר לרקום חלום נפלא ביום סגריר 
      הכל יהיה עוד טוב יותר ודאי, אבל בינתיים 
      אפשר לבכות ללא סיבה, אפשר גם לשיר 

שמוליק – תודה על השרשור הנהדר הזה 

פורסם בפורום טיולי משפחות
      מיכל123
      מיכל123
    • RE: הולנד אחרי היער השחור....האם תירשם אכזבה?

סיוון בוקר טוב,

היינו ביער השחור (טיול ראשון שלנו כמשפחה ולכן לא נשכח לו את זכות הראשונים) וכן בהולנד.

בשני המקומות היה לנו כיף וקסום.

אב המשפחה (המתכנן הנפלא שלנו ) עמל קשות כדי שנראה את המיטב שהמקום מציע, עם מינון מתאים של אטרקציות מותאמות לפרופיל המשתתפים wink, עם תכנון מרחקי נסיעות שלא יהיו גדולים וכן הלאה וכן הלאה.

יתכן שזו אחת הסיבות שלמרות שכבר עברנו כמה וכמה טיולים עם המתבגרים שלנו הם (ואנחנו כמובן) לא מפסיקים להנות ולהתמוגג מכל טיול.

מסכימה עם האמירה לפיה ההנאה היא פונקציה של הרבה מאד דברים.

ובכל זאת ספציפית לגבי הולנד השלווה והמופלאה surprise–

אנחנו אהבנו מאד מאד ונהננו מהאטרקציות הטבעיות שהולנד מציעה (כמו שכתבה יונית רכיבה על אופניים, שיט תעלות ועוד ועוד).

אבל – להולנד יש גם אטרקציות אקסטרימיות 

דוגמאות על קצה המזלג ואפשר לחפש עוד בד”ר Google, TripAdvisor ועוד:

סנפלינג ברוטרדם

קארטינג

הנדנדה הגבוהה באירופה (גובה 100 מ') + ריחוף ממגדל A'DAM

ראפטינג, קייקים

צלילה

WALLIBI הולנד

טוסו, דנגן וכו’)

ריחוף בכדורים פורחים (יקר….)

מוזיאונים שכן יכולים ‘למשוך’ ילדים למי שחושש, שמוזיאונים אינם לילדים או לא הרגיל אותם בטיולים קודמים לכניסות קצרות ומוגבלות למוזיאון כך ‘שיטעמו’ את הטעם, יתרגלו, יסתגלו ומי יודע אולי יום אחד גם ממש יאהבו (ריפליי, מאדאם טוסו, הדאנג’ן וכן הלאה).

זהו, אחרי שלל האטרציות האלה בתוספת שייט ורכיבה על אופניים מקווה שישאר לכם גם זמן לטייל בהולנד angel.

כבר אמרתי שמאד מאד נהננו שם laugh ?

תהנו 

מיכל123
      מיכל123
    • RE: טיול בבודפשט

שלום ניר,

תוכלי להריץ בגוגל: בודפשט בכפית.

תגיעי לבלוג שכתבה כאן באתר הגולשת: לי.

הוא נותן שפע של מידע וקישורים לחופשות של אנשים כאן בפורום – בקיץ, בחורף, עם תינוקות,ילדים, בלי ילדים, חופשה קצרה/ ארוכה, פעם ראשונה/ למתקדמים וכן הלאה.

אחרי הבלוג הזה אם עדיין יחסר לך מידע תוכלי להמשיך בחיפושים. הוא בעיניי נקודת פתיחה מצויינת.

תהנו

בודפשט כייפית.

פורסם בפורום אירופה
      מיכל123
      מיכל123
    • RE: סיכום הטיול שלנו לאיטליה - אגם גארדה לשבוע באפריל

ורד,

כיף של בלוג wink – קראתי ברצף, חייכתי וצחקתי לרב ונזכרתי בהנאה במקומות בהם טיילתי (בזוג, בכמה טיולים נפרדים – איטליה שלנו היתה האגמים בנפרד, ונציה בנפרד וכן הלאה...).

מיכל123
      מיכל123
    • RE: אלסקה והרי הרוקיס הקנדיים - היה חלום?

רחל בוקר טוב,

את מבחינתי פשוט השראה wink – 

עוקבת (בשקט) אחרי הטיולים השונים שלך סביב הגלובוס. מאזינה מבין השורות גם לענייני הבריאות ואומרת לעצמי בלחש – 

האישה הזו נהדרת. לדוגמה ולמופת איך בשקט ועם כח רצון מגשימים חלום אחרי חלום, הופכים לימון ללימונדה ובמקביל רואים איך העולם והגלובוס נראים כל כך יפה.

...וכל זה מבלי להפחית מהמידע המשכיל שאת תורמת לנו כאן בסיפורייך ומהתמונות שאת מצלמת גם לך למזכרת, אבל גם להעשרת הכלל (שמחתי איתך ממש כשהצליח לך אגם פירמיד laugh ואגם מדיסין אמנם בלי השתקפות, אבל לא נופל ממנו והסיפור לגביו עוד יותר משדרג אותו laugh).

המקומות הרחוקים עדיין בלתי מושגים אצלי (חובבת טיסות קטנה אני...) ולכן גם אלסקה המאכזבת מבחינתך, מתוך סיפורייך ותמונותייך היתה יפה דיה עבורי angel. אם כי – מבינה לחלוטין את הטרוניה לגבי טיול מאורגן (ומגבלותיו).

מאחלת לך עוד שפע של טיולים קסומים ולא פחות בריאות טובה ואיתנה 

מיכל123
      מיכל123
    • RE: כרטיס המוזיאונים של הולנד הגבלות חדשות

בקיץ סיפר הגולש שמוליק ל – שמשפחתו נתקלה בהגבלה החדשה כבר כשטיילו ביולי 2018.

להבנתי גם עם ההגבלה, למשפחתו עדיין היה כדאי הכרטיס (שהרי זה בתלות בעלות 5 המוזיאונים שהמטייל בוחר להכנס אליהם) ולכן לא ודאית האמירה שהכרטיס אינו רלבנטי יותר לתיירים.

ראי בקישור המצורף הודעות 102-103  https://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1341147/prevloade d-1/start-80

כנראה שכמו בפעמים נוספות (עיין ערך כרטיס היער השחור וכן כרטיסים אזוריים אחרים במדינות שונות) – כל מטייל צריך לעשות לבד את רשימת האתרים אליה הוא מתכנן להכנס ולראות האם לו/להרכב שבו הוא נוסע משתלם לרכוש כרטיס.

לעניין התסכול/הכעס/העצב מהחלטת ההולנדים:

מעבר לזה, כפי שנראה כעת, השיקול שגרם להולנדים להפוך את הכרטיס לתיירים לחודשי הוא ניצולו לרעה וכרגיל בעונשים קולקטיביים נענשים גם אלה שלא מגיע להם (לא נכנס לדיון על הטוב ורע בעונשי םקולקטיביים (-: ), אבל כנראה שאין לנו להלין במקרה הזה על ההולנדים אלא על בני האנוש.

וכן – אני מסכימה גם עם תגובה 16 (של aljaje) – “

הולנדים משלמים מיסים לממשלה ולכן זכאים עפ"י החלטת המדינה, להטבות מסויימות.

כל מדינה והחוקים שלה.”

בכל מקרה, החוויה של משפחתי ושל משפחתי מהולנד נהדרת laugh – נעימה, אנושית, מזמינת אורחים, תרבותית, ירוק ומים – כיף גדול. תהני/ו 

מיכל123
      מיכל123
    • RE: בחירת מקום לינה בבודפשט

שוקי בוקר טוב,

ממליצה על קריאת הבלוג של הגולשת ׳לי׳ בודפשט בכפית (אפשר גם לגגל, לא חייבים חיפוש דרך האתר). יש שם לא מעט המלצות בנושא לינה וכן שפע התייחסויות נוספות לבודפשט (אטרציות מומלצות, מסעדות מומלצות וכו׳).

לא מזמן הסתובב באתר גם שרשור על מקומות לינה מומלצים מהזמן האחרון – שווה להריץ חיפוש ולאתר גם אותו, היו שם למיטב זכרוני 5-6 המלצות למלונות.

תהנה/ו 

פורסם בפורום אירופה
      מיכל123
      מיכל123
    • RE: הסבר על טיסות

תסתכלי בצד שמאל באתר בשאלות נפוצות מופיע שם מדריך לנוסע בטיסות LOW COST גם לאיזי וגם לוויזאייר. אחרי הקריאה תוכלי לחזור ולראות היכן לחפש מידע מעודכן לגבי גדלי טרולים, מחירי מזוודות לכיוון וכיו”ב.

בהצלחה 

פורסם בפורום אירופה
      מיכל123
      מיכל123
    • RE: מלון מומלץ בפראג?

תבדוק ב – Google Maps את המרחק/מסלול הליכה/נסיעה בין כל אחד מהמלונות לבית חב”ד.

אתה לא חייב לדעת את כתובת המלון, בד”כ Google maps  יאתר אותו לפי השם.

פורסם בפורום אירופה
      מיכל123
      מיכל123
    • RE: כיצד מגיעים משדה התעופה Charleroi בריסל לאנטורפן?

https://www.viamichelin.com/web/Routes?departure=Brussels%20 South%20Charleroi%20Airport%2C%206041%20Gosselies%2C%20Belgi um&arrival=Antwerpen%2C%20Belgium&index=0&vehicl e=0&type=0&distance=km¤cy=EUR&highway= false&toll=false&vignette=false&orc=false&cr ossing=true&caravan=false&car=hatchback&fuel=pet rol&fuelCost=1.36&allowance=0&corridor=&depa rtureDate=&arrivalDate=

אפשר גם לבדוק מסלול ב – Google maps. 

בדקתי מסלול ברכב. יש אפשרות לשנות לתחבורה ציבורית.

נבדק מול אנטוורפן, כיוון, שלא היתה כתובת מדויקת יותר (-:

פורסם בפורום אירופה
      מיכל123
      מיכל123

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מיכל123

• RE: אמור לטוס ביום שישי

@משה-22

אלעל ביטלה לנו טיסה שתוכננה לשבוע הבא ובהחלט הודיעה על החזרת הכסף !!

הכרטיס אצלנו משולב היה עם נקודות וגם הנקודות חזרו לחשבון.

מציעה באופן עקרוני להשתמש בניסוחים פחות נחרצים, אלא אם מדובר ממש בנסיון אישי (כמו אצלי כעת). תמיד אפשר לכתוב שמעתי מכמה אנשים ואז הקורא יחליט האם מכמה אנשים הוא יכול להחליט לכאן או לכאן.

בדיוק כפי שבעבר היתה המלצה בפורום לגבי טעמים. דוגמת: אנחנו לא מצאנו את x  מעניין במקום לכתוב בנחרצות על ערים/מדינות – היא משעממת...

פורסם בפורום אירופה
      מיכל123
      מיכל123
    • RE: ארמניה - מסע במנהרת זמן ציורית

@rubit

רוביייי,

כמה טוב היה למצוא פה עוד טיול מבית מדרשך 😊. והכותרת – הולמת בהחלט את התיאורים 😄.

כיף גדול – בחירת היעדים המיוחדים, תמונות המשפחה שהחום והחיוך קורנים מהם והאמוג’ים – סימן ההיכר שמוסיף עוד לחיוכים בקריאת הסיפורים שלך.

תתחדש על הבלוג, קצת עצוב שהוא אילוץ לקשיים באתר ועדיין – בלוג חדש זה כיף גדול וכר נרחב ליצירתיות 🌺.

והכי – יופי של סיפור ויופי של טיול 👍👏

מיכל123
      מיכל123
    • RE: ברוכים הבאים לבית החדש שלנו

לירון שלום,

ברשותך עוד שני באגונים (מעצבנים למדיי (-: לפחות אותי...) שמקשים על הקריאה הרציפה–

1. החץ לירידה לסוף העמוד לא תמיד מופיע בכניסה לשרשור, אלא רק אחרי שאני קצת גולשת או גוללת את העמוד דרך ה’מעלית’. הבחנתי שיש פעמים שאני לוחצת על החץ למטה ופתאום זה מעביר אותי עמוד בשרשור (‘באג’ מתחמק, שאינו חוזר כל פעם).
      2. כפתור בחזרה לא מחזיר כפי שהיה בעבר לעמוד השרשורים הכולל, אלא יכול להחזיר אותי לדף אחורה באותו שרשור. לפעמים לחיצה על ה – ← בעמוד שבו כתובה כתובת האתר (ה – URL) כן מצליחה להחזיר אותי לעמוד הפורום/השרשורים הראשי, אבל לתחושתי זה לא קונסיסטנטי (גם לא בהתנהגויות בין הסלולריף במקרה שלי אייפון למחשב הנייח).
      פורסם בפורום אירופה
      מיכל123
      מיכל123
    • RE: ברוכים הבאים לבית החדש שלנו!

@לירון-ב-מערכת-אתר-למטייל

הי לירון,

לגבי מחוברים – אוקיי, כך חשדתי, אלא שזה הופך את הפונקציה הזו לטיפונת בעייתית בהיבט האינדיקציה שהיא מספקת, כי זה אומר שגם מי שמחובר יכול להיות מוצג כלא מחובר ולהפך.

לגבי חיפוש השרשור – 

אני מחייכת לעצמי. חיפשתי אתמול שרשורים על צפון צ’כיה ונתקלתי באמירה של הגולשת MANDI מלפני זמן מה שהיא בדיוק כותבת את סיפור הטיול שלהם.

מכיוון שבחיפוש על צפון צ’כיה לא העליתי את הסיפור בחכתי (ולא ידעתי האם זה פורסם בפורום אירופה/טיולי משפחות/שומרי מסורת וכו’ ואין חיפוש על מספר פורומים), לחצתי על צלמית העיגול של MANDI.

אז קיבלתי שלל הודעות שכתבה MANDI מכל מיני תקופות ואזורים. במעבר על ההודעות גיליתי שהיא כנראה לא השלימה את כתיבת הסיפור וכנראה לא העלתה אותו בשרשור לאתר. אבל באותו זמן חשבתי שיכלו להקל עליי מאד ולקצר את החיפוש ולגרום לי להגיע למסקנה מהירה (-: אנסה להבא גם דרך החיפוש למרות שגם בו אצטרך כמה חיפוש – אחד לכל פורום.

מיכל123
      מיכל123
    • RE: ברוכים הבאים לבית החדש שלנו!

נדמה לי שעוד באגיג קטן לטיפולכם – 

כשמסתכלים במשתמשים על מי מחובר, רואים למשל כעת לפחות למיטב הבנתי – 8 גולשים מוכרים מחוברים והשאר אורחים.

אבל כשעוברים במשתמשים לאלה שמפרסמים הכי הרבה פתאום רואים עוד גולשים עם נקודה ירוקה (מחוברים) שאינם מופיעים במחוברים. למשל במקרה הזה (כעת) – הגולשת ‘לי’ והגולש ‘תאי’.

ואולי עוד הצעת שיפור (לא היה גם באתר בגרסה הקודמת) – כשאני נכנסת לפרופיל של גולש/ת, ודאי כשמדובר על גולש/ת ותיק/ה ואני רוצה לפלטר את ההודעות שלו, זה בלתי אפשרי או לכאורה אפשרי רק דרך מנגנון החיפוש. אני מוצאת את עצמי עוברת עוד עמוד ועוד עמוד ביאוש, כדי לנסות למצוא את הסיפור הרלבנטי וכבר שוקלת לפתוח שאלה בפורום בסגנון מי יכול לאתר עבורי.

אפשרי תגיות (בהנחה שאלה תשתפרנה במהרה וכן אפשר יהיה להחיל אותן לעבר...) או פאסטים (כמו בזאפ למשל) ? מאד מאד יקל על החיים ואפשר יהיה בקלות למצוא את הטיול ש – X עשה לפני Y שנים וסיפר עליו מבין אלף התגובות של אותו X בשלל הפורומים.

תודה תודה והמשך יום טוב.

מיכל123
      מיכל123

@לירון-ב-מערכת-אתר-למטייל

תודה תודה על המענה המהיר ☺.

נדמה לי שנושא ה’לא נקרא’ גורם להצפת מידע. המשמעות היא כנראה, שכמעט בכל זמן נתון יהיה לי סימון של 99+ הודעות שלא נקראו.

הסינון רק להודעות רלבנטיות לא יגרום למחיקת הסימון של ‘לא נקרא’ למה שלא מעניין אותי וכך זה ישאר שם לעד. מבינה שאולי רציתם לצור עניין גם לגבי הודעות בפורומים אחרים, אבל מציעה לשקול את זה שוב או לקבל חוו”ד נוספות מגולשים נוספים.

לנושא – מידת התרומה לפורומים – מעניין עד כמה הדברים האלה מדידים (כמות לייקים ? כמות תגובות של אנשים לשרשור ? – אבל לפעמים בגלל מגבלות שונות או הפסקות בסיפור הגולש המספר הוא זה שמוסיף עוד מקטע בסיפור שנחשב כתגובה. ותק – ? אני לגמרי בעד ותיקים (-: – אבל גם כאן צריך להזהר – יש ותיקים שהיו פעילים מאד לפני שנים וכעת יתכן שכבר כמה שנים לא כותבים – האם משקלם נשאר זהה – שאלה רטורית, אלגוריתם מעניין (-:).

יום טוב  🌸

פורסם בפורום אירופה
      מיכל123
      מיכל123

בוקר טוב,

כמה שאלות:

1. האם עדיין בחלוף 3 חודשים ננעל האשכול, כיוון שכשהסתכלתי למשל על האשכולות הנצפים ביותר אין בהם הודעה שהם נעולים (ואכן אפשר למשל לסמן בהם לייק). או האם ספירת 3 החודשים החלה מחדש כעת עם האתר החדש ?
      2. לייקים מהעבר נמחקו ? – שוב, באקראי כשהסתכלתי באשכולות הפופולריים – הלייקים בהם מאופסים.
      3. בלשונית/בתפריט ‘לא נקרא’ מופיעות אצלי 99+ הודעות (שרשורים ?) שלא קראתי. אלה לא שרשורים שנרשמתי אליהם או הגבתי להם. בתגובה של קודמתי (שמתייחסת לבעיות באייפד), שמתי לב שהיא צרפה צילום מסך שגם בו מופיע הסימון של 99+ הודעות שלא נקראו. מה זה ? האם באגיג (כי נדמה לי שאמורים להיות שם שרשורים שנרשמתי אליהם והגיעו להם תגובות שטרם קראתי) ?
      4. ושאלת סקרנות (-: – מה זה הגולשים עם המוניטין הכי גבוה (בתפריט ‘משתמשים’)  (-: ? כיצד זכו במוניטין הזה (-: ?
      5. לפחות במכשיר אייפון, ה – STICKY על ‘פידבק על הפורומים’ מאד מציק ותופס מקום חשוב על החץ לירידה לתחתית השרשור. האם אין אפשרות ל – CHECKBOX של לא להציג את הדבקית הזו שוב ?

יום טוב

פורסם בפורום אירופה
      מיכל123
      מיכל123
    • RE: בקרוב עוברים דירה!

בשעה טובה ובהצלחה  הציפיות כמעט בשמיים… angel

רק מוודאת – השרשורים הקיימים – משמע: כל (!) הסטוריית השרשורים, התגובות וההודעות ?

יום טוב ושוב בהצלחה yes

מיכל123
      מיכל123
    • RE: כרטיס המוזיאונים של הולנד הגבלות חדשות

בקיץ סיפר הגולש שמוליק ל – שמשפחתו נתקלה בהגבלה החדשה כבר כשטיילו ביולי 2018.

להבנתי גם עם ההגבלה, למשפחתו עדיין היה כדאי הכרטיס (שהרי זה בתלות בעלות 5 המוזיאונים שהמטייל בוחר להכנס אליהם) ולכן לא ודאית האמירה שהכרטיס אינו רלבנטי יותר לתיירים.

ראי בקישור המצורף הודעות 102-103  https://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1341147/prevloade d-1/start-80

כנראה שכמו בפעמים נוספות (עיין ערך כרטיס היער השחור וכן כרטיסים אזוריים אחרים במדינות שונות) – כל מטייל צריך לעשות לבד את רשימת האתרים אליה הוא מתכנן להכנס ולראות האם לו/להרכב שבו הוא נוסע משתלם לרכוש כרטיס.

לעניין התסכול/הכעס/העצב מהחלטת ההולנדים:

מעבר לזה, כפי שנראה כעת, השיקול שגרם להולנדים להפוך את הכרטיס לתיירים לחודשי הוא ניצולו לרעה וכרגיל בעונשים קולקטיביים נענשים גם אלה שלא מגיע להם (לא נכנס לדיון על הטוב ורע בעונשי םקולקטיביים (-: ), אבל כנראה שאין לנו להלין במקרה הזה על ההולנדים אלא על בני האנוש.

וכן – אני מסכימה גם עם תגובה 16 (של aljaje) – “

הולנדים משלמים מיסים לממשלה ולכן זכאים עפ"י החלטת המדינה, להטבות מסויימות.

כל מדינה והחוקים שלה.”

בכל מקרה, החוויה של משפחתי ושל משפחתי מהולנד נהדרת laugh – נעימה, אנושית, מזמינת אורחים, תרבותית, ירוק ומים – כיף גדול. תהני/ו 

מיכל123
      מיכל123
    • RE: הוצאת דרכונים חדשים - דיווח מהשטח

תודה רבה על המידע המפורט !

הוא תואם את שחוותה ביתי הבכורה (בגירה) במרכז בדיוק לפני יומיים.

תשלום באינטרנט, תעריף חורף, הזמנת תור מראש וכניסה מהירה ללא המתנות ממושכות הזכורות (לי) לרע…

כנ״ל לגבי האפשרויות המוצעות.

שוב תודה שהעלית את הדברים על הכתב לטובת אחרים 

פורסם בפורום אירופה
      מיכל123
      מיכל123