פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי פיטי
-
סיוע בתכנון טיול לעוד שלושה שבועותהי, אני נוסעת לתאילנד בעוד כשלושה שבועות. נעניתי להצעה של בתי שמסיימת את הטיול הגדול במזרח ואני מצטרפת אליה לשבועיים בתאילנד. מכיוון שזה נחת עלי אין לי ממש תכנית מסודרת. קניות לא הכי מעניינות אותי, בטח לא להקדיש לזה ימים מהטיול. חשבנו לנחות בבנגקוק בצהרים, למחרת היום או עוד באותו יום לטוס לצפון ולקחת שם טיול מאורגן של שלושה ימים (אשמח להמלצות). אח”כ חשבנו לטוס דרומה לאיים. קראתי המון ואני לא מצליחה להחליט לגבי האיים. בא לנו חופים יפים וקסומים אבל אנחנו רוצות גם אפשרויות לטייל, לראות מפלים, לשוט לאיים אחרים. קראתי על האי קרבי אבל לא הצלחתי להחליט גם כמה ימים כדאי להיות בו וגם אם בכלל יש בו מה לעשות. כי במקומות מסויימים יש תיאור מפורט של הרבה מאוד אפשרויות ובמקומות אחרים כותבים ש”ממש אין מה לעשות”. על איזה איים נוספים הייתם ממליצים? איפה החופים המומלצים יותר: בצד המערבי או המזרחי? כותבים כאן הרבה פעמים שהטיסות בין הצדדים יקרות וכדאי לבחור צד. ולו בגלל הזמן הקצר אני לא בטוחה אם 9 ימים יספיקו לי לשני איים או לשלושה? בקיצור, אשמח מאוד מאוד להמלצות לאיים ו/או לפעילויות בהם.פורסם בפורום תאילנד
-
RE: השוואה בין איים וחופים - קו סאמט או ריילי ביץ'/או נאנגפורסם בפורום תאילנד
הי, כמה זמן היית באיזור קראבי? האם אמנם יש שם הרבה אופציות לשוט ולראות דברים או שזה בעיקר בטן גב?
-
RE: השוואה בין איים וחופים - קו סאמט או ריילי ביץ'/או נאנגפורסם בפורום תאילנד
הי, אני מתכננת להגיע לתאילנד עם בתי (20) בעוד חודש. אני מקווה שכבר היית בחופשה שלך ואשמח לשמוע ממך המלצות לגבי קראבי והאיזור. היית ממליץ על האי? האם באמת יש מה לעשות שם חוץ מבטן-גב? לפי חלק מהתיאורים יש הרבה אפשרויות לשיט בין איים, לטיולי יום, מערות, מפלים. האמנם?
זו פעם ראשונה שלנו בתאילנד ויש לנו זמן לשני איים בערך. חשבתי על קופיפי וקראבי או אולי על קוסמוי וקראבי. מה היית ממליץ?
-
טיול משפחתי בדרום צרפת וצפון איטליהפורסם בפורום אירופה
שלום לכם, אני מחפשת עזרה בתכנון מסלול מורכב (לפחות עבורי). שתי הבנות הגדולות שלי (רגע לפני הצבא ורגע אחרי) נוסעות לברצלונה ומשם מצפינות למונטפלייה בדרום צרפת. משם הן נוסעות לאורך החוף ואנחנו אמורים לפגוש אותן באיזור פרובאנס.
1. איפה כדאי להפגש איתן, בהתחשב בכך שהן נוסעות ברכבות/אוטובוסים?
2. האם יש אתר כלשהו שמסכם את כל המידע לגבי רכבות ואטובוסים באיזורים הללו?
3. אנחנו ניסע ממילאנו כדי להפגש איתן באיזור הריברייה הצרפתית. האם יש למישהו המלצות לגבי המסלול הזה, נאמר עד מרסיי או עד אקס אן פרובאנס?
4. אנחנו מתכוונים לאסוף אותן ולנסוע בשלבים לכיוון ניס (תחנה ראשונה) ואח"כ ללה ספציה (תחנה שניה-איזור צינקווה טרה). האם יש לכם המלצות לגבי איזורים שכדאי לטייל בהם סביב התחנות הללו?
זהו בינתיים. משם נמשיך לאיזור אגם גארדה. בטח אתייעץ עוד בהמשך גם בשביל המשך הטיול שלהן.
תודה לכולכם.
-
RE: גרוסגלוקנר בגשם :(פורסם בפורום אירופהגרוסגלוקנר בגשם

תודה רבה לכל אלו שענו לנו. החלטנו לבטל את הלינה בגרוסגלוקנר - כך נוכל להחליט באופן עצמאי באילו ימים ניסע לבקר שם

-
גרוסגלוקנר בגשם :(פורסם בפורום אירופה
אנחנו יוצאים בשבוע הבא לטיול באוסטריה. מזג האויר צפוי להיות נהדר לאורך כל הטיול כמעט למעט בשלושת הימים האחרונים בהם צפויים ממטרים וסופות רעמים. דווקא בימים הללו הם הימים בהם אנחנו יורדים דרומה לכיוון הגרוסגלוקנר (שאמור להיות ממילא יותר קר לפי הבנתי). האם למישהו יש ניסיון לגבי ביקור באיזור זה בזמן גשמים? חשבנו לבקר שם במפלי קרימל... האם זה מתאים לבקר שם? האם יש למישהו טיפים או רעיונות לגבי זה? מקומות נוספים להיות שם (נלון שם שני לילות)?
-
RE: טיול לאוסטריה+היער השחורפורסם בפורום אירופהטיול לאוסטריה+היער השחור
תודה לכולכם. נראה לנו שנבחר להתמקד באוסטריה. האם סביר לנחות במינכן, להיות שם יומיים ואח"כ להמשיך לטיול כוכב באיזור זלצבורג-טירול? . האם אפשר לעשות כוכב מעיירה כלשהי ממנה אפשר לטייל גם בזלצבורג וגם באיזור הטירול? ואז אפשר לשהות במקום אחד ובכל יום לבחור לאן נוסעים? או שצריך לישון במקום ליד זלצבורג לשלושה ימים ואז לעבור לעוד שלושה ימים במקום ליד טירול?
-
טיול לאוסטריה+היער השחורפורסם בפורום אירופה
סוף סוף קיבלנו תאריך גיוס לבתנו הגדולה, מה שמחייב אותנו להתארגן במהירות לטיול של 8-10 ימים סביב אמצע-סוף יולי. סה"כ שלוש בנות בגילאי 12-18 והוריהן, מחפשים טיול טבע יפה. חשבנו לטוס לציריך, משם להמשיך דרך מפליי הריין לאיזור היער השחור. להיות שם 3-4 ימים. משם לנסוע למינכן, להיות שם יומיים (מוזיאונים וכו'), להמשיך לזלצבורג לעוד יומיים. ואז מגיעות שתי שאלות:
1. איך מגיעים מזלצבורג חזרה לציריך בלי להתעלף מהדרך הארוכה. איך מפרקים את הדרך כך שתהיה נעימה.
2. האם פיספסנו באיזור משהו שאסור, אבל ממש אסור, לפספס באיזור?
נשמח לתשובות מהירות, כולל המלצות ומחשבות של אנשים מנוסים, כי אין לנו בכלל זמן לתכנן את הטיול לעומק...