ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. shai.
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 201
    • פוסטים 1108
    • הגבוה ביותר 36
    • קבוצות 0

shai.

@shai.

42
    מוניטין
    171
    צפיות בפרופיל
    1108
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2822864 גיל 56

shai. הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי shai.

• RE: ברוכים הבאים לבית החדש שלנו!
      רע מאוד מה שקורה כאן.
      כל הכיף בפורום שלכם הייתה הפשטות, הפריסה של כל ההודעות ביחד (במדורג) שאתה יודע כמה הודעות חדשות יש בכל מקום ומה כבר קראת, שכלום לא נפתח בחלון חדש והכל אינטואיטיבי.
      מניסיוני הממש גדול עם פורומים, במשך שנים ובמיליון פלטפורמות, קשה לי לראות איך אנשים יסכימו לשינוי.
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      shai.
      shai.
    • RE: ברוכים הבאים לבית החדש שלנו

@אילן-Ilan

אז נתתי לעצמי 3 ימים לנסות להתרגל ומצאתי שבמקום להיכנס לפורום כמה פעמים ביום אני לא נכנסת בכלל אלא אם אני מכריחה את עצמי.
      תחזירו את התצוגה המדורגת- זה פשוט לא עובד בלעדיה.

פורסם בפורום אירופה
      shai.
      shai.
    • RE: חוות דעת ועזרה: תכנון מסלול טיול חודש וחצי ארהב
      תגובה

רק לגבי ב’- מהיכן אתם מתכננים לטוס מילוסטון והיכן לנחות ביוסמיטי? מסביב לילוסטון יש רק 2 שדות תעופה (בוזמן בצפון וג’קסון הול בדרום), בשניהם אני בספק אם תוכלו להחזיר רכב שנלקח בקנדה.
      ליוסמיטי אין באמת דרך ריאלית להגיע בטיסה (בטח לא מהיעדים שציינתי)- לכן הכי הגיוני יהיה לטוס לסן פרנסיסקו, לשכור את הרכב שם, ליסוע מזרחה ליוסמיטי- ולהתחבר בחזרה לכביש 1 בנקודה דרומית יותר מסן פרנסיסקו, אולי אזור מונטריי (בהנחה ופתרתם את עיניין החזרת הרכב הבינלאומית).

אגב, רכב שתשכירו בסן פרנסיסקו תוכלו כמעט בוודאות להחזיר בלאס וגאס ללא קנס השכרה חד כיוונית.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      shai.
      shai.
    • RE: חוויות אקסטרים שוות בארה"ב

ירי בנשק חם יש בוגאס (מאוד תיירותי לטעמי, מטווח סגור) ויש מקום נפלא נפלא נפלא בטקסס, ליד העיר manor אם אני זוכרת נכון, שאפשר לירות ביותר סוגים, על יותר מטרות, במחיר יותר סביר, והחוויה הרבה יותר אותנטית.
      זה המקום https://www.lonestargunrange.com/
      (אתר נורא לא ידידותי. אולי טריפ אדוויזור יהיה חביב יותר)
      קח בחשבון שהתענוג לא זול כמו שהיית מתאר. לא זוכרת מחירים אבל זוכרת שזה היה יום מאוד יקר (מחיר השכרת כל נשק הוא כמה עשרות דולרים. כל כדור כ-3 דולר, כל סוג מטרה עולה עוד אקסטרה. בסך הכל כדאי להכין מזומנים Smile )

פורסם בפורום צפון אמריקה
      shai.
      shai.
    • RE: נסיעה מהסמוקי לוושינגטון DC

אל תשללו את האופציה להיכנס לששנדואה Smile

הנסיעה משארלוט לוושינגטון דרך 81 (הדרך הארוכה, אגב), היא כ6 וחצי שעות (עם עצירות ובזבוזי זמן- 8 וחצי שעות…?)- ואם את זה אתם רוצים לחלק ליומיים יכול להיות לכם טיול טבע נהדר באמצע!

לגבי לוראיי- מערות יפות מאוד. אם תחליטו שלא להיכנס לשננדואה (או לפחות אולי חלק קטן מהבלו רידג’ שצפונית לרואנוק, שהוא אגב לא פארק ולכן הכביש לגמרי חינמי) ממליצה לכם בחום ללכת.
      גם Skyline Caverns שנמצאות בfront royal יכולות להסתדר לכם עם המסלול

פורסם בפורום צפון אמריקה
      shai.
      shai.
    • RE: אמריקאן איירליינס במיאמי

כן.
      בכניסה לארה”ב מישראל חייבים לאסוף מזוודות ולהפקיד אותן בחזרה.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      shai.
      shai.
    • RE: סים 019

קניתי פריפייד שלהם (במזומן, בלי אף פרט שלי) כדי שיהיה לי לנחיתה ברוסיה.
      עבד בסדר גמור (אחרי שכמו מפגרת כיביתי את הנדידה ולמשך כמה דקות הייתי ממש עצבנית שרימו אותי). הגלישה הייתה אחלה אבל לא קניתי ולא השתמשתי בו לשיחות.

היתרון- הוא פריפייד ולא יכולים לחייב אותי מעבר לזה.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      shai.
      shai.
    • RE: שאלה בנוגע לבחירת מושבים באיירפלוט

אפשר לבחור מקום 24 שעות לפניי בחינם (רק מתוך המושבים הרגילים, בלי אפשרות לשדרוג, אם קנית כרטיס בתעריף saver)

פורסם בפורום צפון אמריקה
      shai.
      shai.
    • RE: מלונות בניו יורק

היינו ב-club quarters wall street, שילמנו 150 דולר ללילה לזוג כולל מיסים.
      המלון חדש וברמה גבוהה, ממוקם פיזית על תחנת Wall של הסאבווי. מרחק הליכה לבטרי פארק, לאנדרטת התאומים, תיאורטית גם לצ’יינה טאון (אנחנו הלכנו את הכל בחום של תחילת יולי Very Happy ). יש מסעדות באיזור, סטארבקס, כמה חנויות בגדים שאישה הייתה שמחה לבקר… ונסיעה ללא החלפת קווים לטיימס סקוור (20 דקות אני חושבת. ואתם תיסעו גג פעמיים אז זה שווה את זה).

החדר שהיינו לא היה גדול (ידעתי את זה מראש), אבל טלויזיה חכמה, מקלחת נוחה, ושקט. בלובי יש נשנושים כל היום ויין חופשי בשעה 17:00 Very Happy

פורסם בפורום צפון אמריקה
      shai.
      shai.
    • RE: שאלת פינוק

מעדכנת:

טרקלין דן פלוס (אמור להיות טוב מדן רגיל). היה נחמד, קצת נשנושים וקצת מרטיני למצב רוח…

ארוחת בוקר באילנ'ס שהיא סנדביץ' ושתיה (ביקשנו להחליף לקוראסון), קיבלנו מאסטרקארד טעון עם סכום הפיצוי, ואנחנו כבר בשרוול ומקווים לצאת בזמן.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      shai.
      shai.

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי shai.

• RE: טלפון של אקספדיה בישראל
      אני רואה שהוצעו דקות סקייפ- יש לי שדרוג.
      סקייפ מאפשרת לבצע שיחות חינם (toll free) דרכה בחינם.
      כל מה שצריך הוא לבחור מדינה שיש לה שיחת חינם לאקספדיה (לארה”ב בטוח יש. אני לא זמינה לזה אבל אני בטוחה שאני יכולה לעזור במספר), להגדיר את הקידומת חיוג בסקייפ לארה”ב ולחייג את המספר המקומי (בדרך כלל יתחיל ב800). ככה זה לגמרי שיחת חינם, בלי לקנות דקות ואפשר למשוך כמה זמן שרוצים.
      פורסם בפורום אירופה
      shai.
      shai.
    • RE: הזמנת טיסה לפראג

@imeshy

אני גם אעדיף שעות נוחות יותר (שזה ממש לא לואו קוסט, שכמעט תמיד חוזר ב6 בבוקר מהיעד...), אבל שוב- תלוי בעלות.

אם בסופו של דבר אני לא ממהרת הבייתה, ומחיר המלון לעוד לילה מאפשר לי לטייל עד הרגע האחרון ועדיין יוצא לי זול יותר- אעדיף לחזור יום אחרי ב6 בבוקר, מאשר יום לפני ב15:00 (שזאת אחלה שעה לטיסה מבחינת נוחות).

ומלבד השעות- לא אכפת לי איזה מטוס יקח אותי, לא אכפת לי אם יהיה לי אוכל בטיסה (מדובר על טיסות קצרות לאירופה, כמובן), לא אכפת לי אם יהיה לי חלון או מעבר (מעדיפה חלון, אגב) , ובדרך כלל מאוד לא אכפת לי אם יש מזוודה או אין (פשוט כי אני לא צריכה...). כן חשוב לי להגיע ליעד ולהנות בו כמה שאפשר.

פורסם בפורום אירופה
      shai.
      shai.

@משה-22

כמובן, ההעדפה להיות עשירה יותר ב100 דולר. 🙂

פורסם בפורום אירופה
      shai.
      shai.

@imeshy

אז אני כן נוסעת במונית לשדה (בעיקר כי מאצלי אין חלופה זולה/נוחה יותר), ואני אישית לא אוהבת קפה אבל אני כן מבזבזת על שטויות (הכרחיות) בשדה ובחו”ל, אבל חוסכת על דברים שבהם אפשר

פורסם בפורום אירופה
      shai.
      shai.

@משה-22

זה נכון לכל טיסה, ובכל זאת אני אישית תמיד אעדיף לשלם כמה שפחות בשביל זה (כמובן, בתנאים שלדעתי הם סבירים).

גם לארהב יש טיסות ב1000 דולר ויש ב650, אני אעדיף לשלם 650 למרות שמה זה כבר עוד 350 דולר על פני טיול של חודשיים במערב?

אז לך אולי זה לא משמעותי, אבל לי זה כן. אז נכון- זה לא משמעותי מספיק כדי שטוס לעיר אחרת, אחליף אוטובוס ושתי רכבות ואז אסע עוד 4 שעות (ולכן ויתרתי על הרעיו כשהבנתי שאין עיר קרובה ונגישה מספיק), אבל זה כן משמעותי מספיק כדי לבחור בחברה הזולה יותר, אם זה כולל קונקשן סביר.

אז במיוחד לאירופה, כשאני באופן אישי התרגלתי שב400 דולר אני מבלה שבוע שלם כולל טיסות ומלון, ההפרשים האלה נראים לי הרבה.

או שפשוט התרגלתי יותר מדי לwizz….

פורסם בפורום אירופה
      shai.
      shai.

@aljaje

תודה, אבל יש לי בעיה טכנית עם האתר של איר סרביה (התצוגה מזעזעת), אז אסתכל אח”כ מהסלולרי או ממחשב אחר.

פורסם בפורום אירופה
      shai.
      shai.

אכן, כמו שאמרתי- אין לי חשיבות לתנאי הכרטיס כל כך, מלבד תוספת מחיר לטרולי במידה ולא כלול (ותודה למי שם את הלינק לסמארט ווינגס, אני רואה שזה כולל טרולי שזה מעולה).

אני מתכוונת לטוב בתחילת החודש, חזרה ב6.5. הסתכלתי על מגוון הטיסות וכרגע אני ממתינה עם זה להחלטות סופיות 🙂

פורסם בפורום אירופה
      shai.
      shai.

תודה רבה.

אני שבוע הבא אחזור להתעסק בזה.

הבנתי שאין ברירה אלא לטוס רק לפראג, אז אולי איר סרביה יהיה הפתרון

(אגב, מה מדיניות הכבודה בסמארט ווינגס בכרטיס הכי זול, ומה באיר סרביה? כי אני צריכה לפחות טרולי אני מניחה)

פורסם בפורום אירופה
      shai.
      shai.

@aljaje

האתר של איר סרביה עושה לי קונצים, וסקייסקנר לא מציג את הטיסות האלה משומה, אני עוד אתעכב על זה מתישהו.
      ראיתי שיש מחירים טובים יותר אצלם (וכלל מזוודה, אם אני זוכרת נכון)

פורסם בפורום אירופה
      shai.
      shai.

@משה-22

דרך skyscanner, אבל לא נכנסתי לבדוק דרך איזה סוכן או מה המחיר דרך החברה עצמה.

פורסם בפורום אירופה
      shai.
      shai.