ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. Ya rosner
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 1
    • נושאים 3
    • פוסטים 15
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

Ya rosner

@Ya rosner

1
    מוניטין
    19
    צפיות בפרופיל
    15
    פוסטים
    1
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2832155 גיל 56

Ya rosner הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Ya rosner

• RE: צ'ק אין בארץ

בתור עובדת של חברת תעופה אני אגיד לך שמועד פתיחת הצק אין נקבע לפי סוג המטוס ולא לפי תקופות עומס בשנה (זו בעיה שהיא בטיפול חברת התעופה ומנהלות השדהת). צק אין למטוסים גדולים בקיבולת של 300-400 נוסעים – נפתח 4 שעות לפני המראה. שאר הטיסות- 3 שעות. טיסות קטנות במיוחד נפצחות כשעתיים לפני (בהתאם להסכם עם חסרת התעופה).

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      Ya rosner
      Ya rosner

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Ya rosner

• RE: נאנט

@טל0874

לא ככ קר אבל הכל יחסי. הטמפרטורות לא שליליות ועומדות על בין 7-11 מעלות ביום. בקרים וערבים קרים יותר. יש צורך במעיל טוב כובע צעיף וכפפות והכל בסדר.

אני כן הייתי משכירה רכב ונוסעת לכיוון הלואר אבל השאלה היא מה העדפותיכם. אם אתם נשארים בעיר אין צורך ברכב

פורסם בפורום אירופה
      Ya rosner
      Ya rosner
    • RE: לגבי ויזה לסין

@someguy1122

אכן יש לך 3 חודשים להיכנס בפעם הראשונה למדינה מרגע הוצאת הויזה גם אם היא תקפה למס שנים.

לפני חצי שנה הוצאתי בתא ויזה לסין והבאתי כרטיס טיסה והזמנת מלון לחמישה חודשים קדימה כי היו לי יעדים נוספים לפני ונתנו לי את האפשרות להיכנס עד חצי שנה מרגע הוצאת הויזה. כבר הייתי שם וחזרתי והכל היה בסדר

Ya rosner
      Ya rosner
    • RE: טיול לבד

@Ilan-Vosko_4082985

למה לא סין? מדהימה לבד וביחד

Ya rosner
      Ya rosner
    • הוצאת ויזה לסין ברוסיה

האם מישהו פה הוציא ויזה לסין ברוסיה? או מכיר את האופציה? לא מוצאת שום מידע על הנושא גם לא בשגרירות עצמה.

שמעתי שמועה שהיא לגמרי בגדר שמועה שלא נמצא לה ביסוס בינתיים, שלא ניתן להוציא ויזה לסין שלא במדינת הלאום.

מישהו יודע על זה משהו?

Ya rosner
      Ya rosner
    • RE: עסקים- קתאי או קוריאן?

כל מי שקונה כרטיס מחלקת עסקים זכאי כניסה לטרקלין החברה. בנתבג תוכל להשתמש בטרקלין דן 

Ya rosner
      Ya rosner
    • RE: צ'ק אין בארץ

בתור עובדת של חברת תעופה אני אגיד לך שמועד פתיחת הצק אין נקבע לפי סוג המטוס ולא לפי תקופות עומס בשנה (זו בעיה שהיא בטיפול חברת התעופה ומנהלות השדהת). צק אין למטוסים גדולים בקיבולת של 300-400 נוסעים – נפתח 4 שעות לפני המראה. שאר הטיסות- 3 שעות. טיסות קטנות במיוחד נפצחות כשעתיים לפני (בהתאם להסכם עם חסרת התעופה).

Ya rosner
      Ya rosner
    • RE: ארמניה ואזרבייג'ן - תחבורה, כבישים ומסלול...
      ארמניה ואזרבייג'ן - תחבורה, כבישים ומסלול...

אתייחס רק לארמניה כי את אזרבייגן אני לא מכירה.

הייתי שם לפני 5 שנים והדרכים היו גרועות בטירוף אך ממש לא מפחידות. ובכל זאת ניתן להגיע כמעט לכל מקום ברכב. לאתרים מסביב לבירה ניתן להגיע גם במיניבוס כזה מעין מונית שירות. מאוד נוח ויעיל.

ארמניה זו המדינה המדהימה ביותר שטיילתי בה וזה הטיול הטוב ביותר שעשיתי עד היום (ביקרתי במעל 30 מדינות) הייתי שם שבועיים וחצי עם רכב שכור ועשיתי “ראוד טריפ” אדיר. ממליצה ביותר לעלות להר ארגטס ARAGATS עם הרכב ולישון במלונית (נקרא לזה מלונית...) שנמצאת איפה שמסתיים הכביש. יש בפסגה תחנת מחקר סובייטית של קרניים קוסמיות שלא ברור אם עדיין פעילה והביקור במקום – חוויה סוריאליסטית לגמרי...שווה!

Ya rosner
      Ya rosner
    • RE: תקציב למונגוליה וסין

הבהרה- מדובר בטיול תרמילאי לחלוטין. בלי מלונות ובלי ספורט אתגרי.

Ya rosner
      Ya rosner
    • תקציב למונגוליה וסין

אנחנו מתכננים 4-5 חודשי טיול במונגוליה וסין. בערך חודש וחצי במונגוליה והשאר בסין (טיבט ויונאן).

יש מישהו שיכול להעריך לי כמה יעלה טיול כזה? אציין שאנחנו זוג עם ילדה בת 3 (לא בטוחה שהיא נכללת בחישוב התקציב). ההערכה שלנו הייתה 10000 יורו לא כולל טיסות ופתאום כשאני רואה את העלויות במונגוליה אני מתחילה לחשוב שאולי זה לא מספיק. מה דעתכם?

Ya rosner
      Ya rosner
    • RE: אנחנו כנראה הכי משוגעים פה (והלוואי ותחשבו אחרת)

תודה רוני עזרת לנו מאוד.

התמונות מקסימות ומשקפות חוויה אדירה. עושות לנו חשק לנסוע כבר!

שוב תודה!

Ya rosner
      Ya rosner