בתור עובדת של חברת תעופה אני אגיד לך שמועד פתיחת הצק אין נקבע לפי סוג המטוס ולא לפי תקופות עומס בשנה (זו בעיה שהיא בטיפול חברת התעופה ומנהלות השדהת). צק אין למטוסים גדולים בקיבולת של 300-400 נוסעים – נפתח 4 שעות לפני המראה. שאר הטיסות- 3 שעות. טיסות קטנות במיוחד נפצחות כשעתיים לפני (בהתאם להסכם עם חסרת התעופה).
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Ya rosner
-
RE: צ'ק אין בארץפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Ya rosner
-
RE: נאנטפורסם בפורום אירופה
לא ככ קר אבל הכל יחסי. הטמפרטורות לא שליליות ועומדות על בין 7-11 מעלות ביום. בקרים וערבים קרים יותר. יש צורך במעיל טוב כובע צעיף וכפפות והכל בסדר.
אני כן הייתי משכירה רכב ונוסעת לכיוון הלואר אבל השאלה היא מה העדפותיכם. אם אתם נשארים בעיר אין צורך ברכב
-
RE: לגבי ויזה לסיןפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
אכן יש לך 3 חודשים להיכנס בפעם הראשונה למדינה מרגע הוצאת הויזה גם אם היא תקפה למס שנים.
לפני חצי שנה הוצאתי בתא ויזה לסין והבאתי כרטיס טיסה והזמנת מלון לחמישה חודשים קדימה כי היו לי יעדים נוספים לפני ונתנו לי את האפשרות להיכנס עד חצי שנה מרגע הוצאת הויזה. כבר הייתי שם וחזרתי והכל היה בסדר
-
הוצאת ויזה לסין ברוסיהפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
האם מישהו פה הוציא ויזה לסין ברוסיה? או מכיר את האופציה? לא מוצאת שום מידע על הנושא גם לא בשגרירות עצמה.
שמעתי שמועה שהיא לגמרי בגדר שמועה שלא נמצא לה ביסוס בינתיים, שלא ניתן להוציא ויזה לסין שלא במדינת הלאום.
מישהו יודע על זה משהו?
-
RE: עסקים- קתאי או קוריאן?פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
כל מי שקונה כרטיס מחלקת עסקים זכאי כניסה לטרקלין החברה. בנתבג תוכל להשתמש בטרקלין דן
-
RE: צ'ק אין בארץפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
בתור עובדת של חברת תעופה אני אגיד לך שמועד פתיחת הצק אין נקבע לפי סוג המטוס ולא לפי תקופות עומס בשנה (זו בעיה שהיא בטיפול חברת התעופה ומנהלות השדהת). צק אין למטוסים גדולים בקיבולת של 300-400 נוסעים – נפתח 4 שעות לפני המראה. שאר הטיסות- 3 שעות. טיסות קטנות במיוחד נפצחות כשעתיים לפני (בהתאם להסכם עם חסרת התעופה).
-
RE: ארמניה ואזרבייג'ן - תחבורה, כבישים ומסלול...פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוקארמניה ואזרבייג'ן - תחבורה, כבישים ומסלול...
אתייחס רק לארמניה כי את אזרבייגן אני לא מכירה.
הייתי שם לפני 5 שנים והדרכים היו גרועות בטירוף אך ממש לא מפחידות. ובכל זאת ניתן להגיע כמעט לכל מקום ברכב. לאתרים מסביב לבירה ניתן להגיע גם במיניבוס כזה מעין מונית שירות. מאוד נוח ויעיל.
ארמניה זו המדינה המדהימה ביותר שטיילתי בה וזה הטיול הטוב ביותר שעשיתי עד היום (ביקרתי במעל 30 מדינות) הייתי שם שבועיים וחצי עם רכב שכור ועשיתי “ראוד טריפ” אדיר. ממליצה ביותר לעלות להר ארגטס ARAGATS עם הרכב ולישון במלונית (נקרא לזה מלונית...) שנמצאת איפה שמסתיים הכביש. יש בפסגה תחנת מחקר סובייטית של קרניים קוסמיות שלא ברור אם עדיין פעילה והביקור במקום – חוויה סוריאליסטית לגמרי...שווה!
-
RE: תקציב למונגוליה וסיןפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
הבהרה- מדובר בטיול תרמילאי לחלוטין. בלי מלונות ובלי ספורט אתגרי.
-
תקציב למונגוליה וסיןפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
אנחנו מתכננים 4-5 חודשי טיול במונגוליה וסין. בערך חודש וחצי במונגוליה והשאר בסין (טיבט ויונאן).
יש מישהו שיכול להעריך לי כמה יעלה טיול כזה? אציין שאנחנו זוג עם ילדה בת 3 (לא בטוחה שהיא נכללת בחישוב התקציב). ההערכה שלנו הייתה 10000 יורו לא כולל טיסות ופתאום כשאני רואה את העלויות במונגוליה אני מתחילה לחשוב שאולי זה לא מספיק. מה דעתכם?
-
RE: אנחנו כנראה הכי משוגעים פה (והלוואי ותחשבו אחרת)פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
תודה רוני עזרת לנו מאוד.
התמונות מקסימות ומשקפות חוויה אדירה. עושות לנו חשק לנסוע כבר!
שוב תודה!