ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. papkin
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 19
    • פוסטים 864
    • הגבוה ביותר 19
    • קבוצות 0

papkin

@papkin

21
    מוניטין
    108
    צפיות בפרופיל
    864
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2833429 גיל 56

papkin הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי papkin

• RE: וינה

@מטייל_4006873

אוסטריה ווינה במיוחד מאוד גהות בעבר הקיסרי שלהן כמו כן בתרומה שלהם לתרבות האירופאית הקלאסית בכל מובניה זאת לא תהיה הגזמה להגיד שאוסטריה היא בירת התרבות האירופאית.

כן וינה זה מוזיאונים מדהימים לכל סגנון אומנות שניתן מהטובים שיש, כן זה ארמונות מרהיבים,כן זה ארכיטקטורה מרשימה באמת שיש בניין יפה בכל פינה וכנסיות יפות, כן זה גם גנים יפים,תרבות גבוהה כמו אופרה ותיאטרון מהטובים באירופה כן זה גם מטבח מקומי פשוט אבל טעים להפליא,מבשלות בירה מדהימות,פאבים,תרבות של בתי קפה מהעתיקים ביותר,נופים יפים,נקיון סדר אוירה טובה ותחבורה ציבורית הכי טובה שפגשתי.

אני נופש באוסטריה כמעט כל שנה ונהנה כל פעם באזור אחר.

פורסם בפורום אירופה
      papkin
      papkin
    • RE: עוד ביזיון מבית אל-על

מי שטס עם אל עלך ראוי לשלם קנס

פורסם בפורום אירופה
      papkin
      papkin
    • RE: עוד קרבן של חברת השכרת הרכב

תכנס לעמוד פייסבוק של סמיון גרפמן הוא התחיל לטפל בשרות של החברה הזו

סמיון

פורסם בפורום אירופה
      papkin
      papkin
    • RE: 16 יום חופש באוקטובר.לאן הייתם נוסעים??

אוקטוברכ זה תקופה מעולה בסין, 16 ימים זה לא הרבה כך שהמסלול יהיה די בסיסי.

אפשר לטוס לארצות הברית לכמה יעדים בונבסטיים, ניו יורק כבר יהיה קר בטח אם רוצים להצפין עוד ליעדים כמו בוסטון.

גם באירופה מזג אויר כבר יהיה קריר וגשום, אבל 16 ימים אפשר לבנות מסלול מעניין.

למשל חבל אנדלוסיה וחבל הבאסקים בספרד.

אירלנד/סקוטלנד (גשם גשם לקחת בחשבון)

שילוב בין גרמניה ואוסטריה.

פורסם בפורום אירופה
      papkin
      papkin
    • RE: מפות בסין ואפליקציות

MAPS.ME

עובד לא מוקוון חשוב להוריד זאת בטרם הנסיעה את המפות הרצוייות 

כל השרותים של גוגל למעט גימייל (לפעמים גם הוא.9 חסומים.

ואטס אפ וסקייפ עובדים רגיל.

אפשר למצוא מידע באינטרנט לגבי הגעה לכל המקומות ולקחת לונלי פלנט ו לקנות מפות שם במקום

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      papkin
      papkin
    • RE: סין - צ'ינגדאו , שנגחאי והונג קונג..

צדינגדאו היא לא בין הערים המתויירו בסין, אך יחד עם זאת מדובר במקום מאוד נחמד לבלות בו אצת הזמן בעיקר בקיץ כאשר ללכת לים היא אופציה.

מעבר לכך יש כמה מקדשים וכנסיות יפות, ניתן לעלות למגדל הטלויזזזיה לתצפית יפה, ולא רחוק ממנו יש מנזר מאוד מעניין. בנייה אירופאית רבה בעיר מהתקופה שהיו שייכים לגרמנים, אקווריום ומ וזיאון של חיל הים הסיני, מאכלי ים נהדרים וזולים, הרבה מסעדות קוריאניות וכמובן הר לאו שאן המדהים שנמצא לא רחוק.

יהיה קר 12-6 מעלות בממוצע  אבל מעט ימי גשם מנגד.

יש רכבת מאגלב משדה התעופה פודונג במהירות 430 קמ"ש רכבת זו עושה את הדרך ב8 דקות ומתחברת למטרו של שאגחאי.

ניתן גם לנסוע במטרו הרגיל מ2 שדות התעופה חואנצ'או ופודונג.

יש מספר אזורים מרכזיים בשאנגחאי: סביב רחוב נאנג'ינג טיילת הבונד מ2 צידיה ואזור הזיכיון הצרפתי.

אפשר להשתמש באתר הבא:

מידע על סין

papkin
      papkin
    • RE: הצעה מפתה לבייג'ינג לשבוע.

בייג'ינג  לשעתי שווה 5 ימי טיול בכיף יש בה המון מה לראות, בהשוואה מאלינו זה כמו ההבדל בין ירושלים לתל אביב, האחת מטרופולין מודרני ללא הפסקה, השניה הבירה העתיקה עם הכבוד למסורת, בהחלט יש מה לראות בבייג'ינג

papkin
      papkin
    • RE: סין - זקוקה לעזרה גדולה

אגב בשאנגחאי יש גם את מוזיאון מאדאם טוסו לא כל אחד אוהב את זה כמובן אבל אני אישית כן, וחייב לציין שהוא הרבה יותר מוצלח מזה של אמסטרדם

papkin
      papkin
    • RE: שנגחאי - בייג'ין זקוקה לעצתכם

אני הייתי ממליץ על רכבת, הנסיעה  לא יותר מדי ארוכה ( תחשבי שטיסה זה צריך הלגיע כמה שעות לפני לשדה זה גם מצטרף לזמן )  יש נוף בדרך וגם זו הזדמנות לפגוש את הסינים בלי מחיצות.

יש עוד אופציה רכבת לילה. היא חוסכת לילה בבית מלון היא נוסעת 11 שעות בערך ומגיעה בבוקר אפשר לישון במחלקת שינה רכה ויש קרון מסעדה מאוד נוח.

לגבי מדריכים אני לא השתמשתי במדריכים בטיולים של בסין אז אין לי אפשרות להמליץ

papkin
      papkin
    • RE: שנגחאי - בייג'ין זקוקה לעצתכם

כמו שענת אמרה,מ הלוח הוא בסינית ובאנגלית מתחלף, יש שלטים אומנם התחנה עצומה בגודלה אבל בהחלט אפשר להסתדר, הקרונות והמושבים מסומנים גם כן כך שלא תהיה שום בעיה. יש בתחנת הרכבת מסעדות שאפשר לאכול לפני הנסיעה, ומכולות שאפשר להצטייד בחטיפים ומנות חמות לדרך.

יש גם עגלת מזון ברכבת פשוט יותר יקר מן הסתם

papkin
      papkin

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי papkin

• RE: הדילמה האמיתית-סקר-נתב"ג 2020-טיסות בעידן הקורונה.

@Roco

אני חושב שאני שייך לקבוצה השניה אבל לא מהסיבה שציינת, אני לא פוחד יתרה מהקורונה  אומנם אני מסתובב עם מסכה אך עדיין עובד לרוב מהמשרד שאליו מגיע בתחבורה ציבורית,בקרתי בפאבים ומסעדות כשהיה אפשרי ואפילו הפגנות.

אני לא רוצה לטוס עכשיו כי אי אפשר להנות מהטיסה, ראשית שדה תעופה נראה כמו בית קברות אין אופציה לדיוטי פרי וכן אני יודע שהמחירים שם כבר לא כאלו טובים אבל מדובר בחלק מהחוייה והמבחר שלהם לוויסקי הוא מעולה אי אפשר לשבת לשתות קפה, אני טיסה קרוב מתכנן ביזנס קלאס של טורקיש עד זלצבורג אבל למרות שהלאונג’ הישראלי עלוב לכל הדעות זה באסה שהוא סגור, וזה שבטיסה אני חייב לשבת עם מסכה ואקבל אוכל קר ומגעיל במקרה הטוב ובטח בלי שתיה חמה או אלכוהולית זה באסה.

וזה שבאוסטריה פאבים כרגע עובידם עד 22 אז אם אני ב 21 הולך לשתות בירה אחרי כוס אחת אני צריך לעזוב זה באסה אז חבל לי לבזבז את כספי בשביל טיול כזה אם צריך נמתין שנה או יותר אין בררה

פורסם בפורום אירופה
      papkin
      papkin
    • RE: טיולי כוכב באוסטריה - אשמח לעזרתכם

אפשר להתמקד באזור זלצבורג\זלצקמרגונד אפשר  טיולי כוכב מוינה אל אזור אוסטריה התחתונה

קרינתיה

פורסם בפורום אירופה
      papkin
      papkin
    • RE: AIRBNB כן או לא

@תומר

התחרות זה סבבה מה שזה יוצר זה הוצאת אלפי דירות משוק השכירות המקומי שינוי אופי השכונה לשכונות חו”ל במיוחד במרכז העיר (ראו את ירושלים ותל אביב ) עלייה במחירי השכירות שאנו משלמים,העלמה של עסקים קטנים לטובת עסקים שמדברים לתיירים ואז יש הצפה של תיירים על תשתית תחבורה שלא יכולה לקלוט אותם

פורסם בפורום אירופה
      papkin
      papkin
    • AIRBNB כן או לא

כיוון שלחזור לטייל עדיין אי אפשר אז חשבתי לפתוח דיון מעניין

מה אתם אומרים לגבי AIRBNB האם אתם תומכים בקונספט למרות ההשלכות ההרסניות שלו?תומכים בהגבלתו?

פורסם בפורום אירופה
      papkin
      papkin
    • RE: מוניות מנתבג

@mlaikp33

אין ספק עדיף שתסע במונית תפיץ אולי בתאוריה (הלוואי שלא ) קורונה לנה אשר ידביק איתו עוד 10 אנשים שידביקו עוד 30 שידביקו עוד 10000

פורסם בפורום אירופה
      papkin
      papkin
    • RE: איפה יש קורונה באירופה

@aljaje

חחחח להיט נצחי פשוט

פורסם בפורום אירופה
      papkin
      papkin
    • RE: איפה יש קורונה באירופה
      בכל היבשת בערך כולל כמובן ישראל אם אפשר ךהחשיב אותנו לאירופה
      פורסם בפורום אירופה
      papkin
      papkin
    • RE: משנה מסלול מחדש..ברצלונה..
      צר לי לבש אבל קורונה התגלתה גם בברצלונה כבר
      פורסם בפורום אירופה
      papkin
      papkin
    • RE: וינה

@מטייל_4006873

אוסטריה ווינה במיוחד מאוד גהות בעבר הקיסרי שלהן כמו כן בתרומה שלהם לתרבות האירופאית הקלאסית בכל מובניה זאת לא תהיה הגזמה להגיד שאוסטריה היא בירת התרבות האירופאית.

כן וינה זה מוזיאונים מדהימים לכל סגנון אומנות שניתן מהטובים שיש, כן זה ארמונות מרהיבים,כן זה ארכיטקטורה מרשימה באמת שיש בניין יפה בכל פינה וכנסיות יפות, כן זה גם גנים יפים,תרבות גבוהה כמו אופרה ותיאטרון מהטובים באירופה כן זה גם מטבח מקומי פשוט אבל טעים להפליא,מבשלות בירה מדהימות,פאבים,תרבות של בתי קפה מהעתיקים ביותר,נופים יפים,נקיון סדר אוירה טובה ותחבורה ציבורית הכי טובה שפגשתי.

אני נופש באוסטריה כמעט כל שנה ונהנה כל פעם באזור אחר.

פורסם בפורום אירופה
      papkin
      papkin
    • RE: הגעה לעקבה
      תודה רבה לכולם
      פורסם בפורום טיול לירדן
      papkin
      papkin