ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. מטייל_4056108
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 1
    • פוסטים 3
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

מטייל_4056108

@מטייל_4056108

0
    מוניטין
    13
    צפיות בפרופיל
    3
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4056108 גיל 56

מטייל_4056108 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מטייל_4056108

• RE: תאילנד בדצמבר

@72amalia

האמת שאת המידע לגבי מזג האוויר לקחתי כאן מהפורום…

https://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3798538

בנוגע לקופיפי ראיתי שמדובר במעבורת של שעתיים כל כיוון ומבחינתי המעבורת זה גם חלק מהכיף והחוויה.. מההתחלה כיוונתי להישאר רק 2 לילות על האי אבל בעקבות התגובה שלך קיצרתי ללילה במטרה שישאר זמן לשאר היעדים שקצת יותר מושכים אותי.. בגלל שבסוף אני סוגר הכל עוד מהארץ ולא נשאר לי כלכך מקום להימורים כנראה שבסוף אוריד את היעדים במזרח ואקדיש יותר זמן לכל יעד במערב.

ושוב תודה על כל העזרה 😁

פורסם בפורום תאילנד
      מטייל_4056108
      מטייל_4056108
    • RE: תאילנד בדצמבר

@72amalia

היי אמליה קודם כל אני מודה לך מאוד על העזרה!! (מצטער על החפירות 😅)

אקדים ואומר שלבסוף לקחתי טיסה שיוצאת ב27/11 והתאריך חזור נשאר אותו דבר ככה שיהיה לי מעט יותר זמן לטייל.

בנוגע למסלול אני בסוף לא אשהה בבנגקוק, ובקופיפי אני מתכנן להיות רק ללילה אחד. בנוגע לאיים במזרח אני מודע לכך שדצמבר זה לא שיא העונה באזור אך ממה שהבנתי המצב לא נורא מדי ולא מפריע לי אם פה ושם יהיה גם גשם לאיזה שעה שעתיים (אחת הסיבות שהעדפתי לזרום שם זה שאם מזג האוויר במזרח יהיה יותר מדי גשום אפשר פשוט לדלג על האזור)

מכיוון שאמרת שעדיף להזמין הכל מראש אני מנסה להרכיב מסלול כרגע וחשבתי על לנחות בבנגקוק משם להמשיך ישר לפוקט לכמה ימים ותוך כדי לקחת מעבורת ללילה אחד בקופיפי וחזרה לפוקט, משם לקוסמוי ולקופנגן ומשם לפטאיה. האם לדעתך המסלול מתאים לכמות הימים שציינתי? או שעדיין יש צורך בסינון? וכמה ימים היית ממליצה לשהות בכל יעד?

פורסם בפורום תאילנד
      מטייל_4056108
      מטייל_4056108
    • תאילנד בדצמבר

שלום לכל חברי הפורום. בחודש דצמבר הקרוב אני מתכנן לטוס לתאילנד בין התאריכים 30/11 עד ל18/12 אני בן 25 אני טס לבד וזאת הפעם הראשונה שלי בתאילנד. יש לי הרבה שאלות ואשמח אם אוכל לקבל פה עזרה מחברי הפורום.

בגדול התכנון הוא לעבור בקופנגן קוסמוי פוקט קופיפי פטאיה ואולי קצת בנגקוק, אשמח לשמוע על אטרקציות, אזורי קניות, ומקומות בילוי כולל ברים ומועדונים בכל אחד מהמקומות האלה וכמה זמן מומלץ לשהות בכל אזור.

אני רוצה לשהות באזורים ומלונות עם הרבה ישראלים (מעדיף גם להיות קרוב לבית חבד אך ממש לא חובה) אשמח לשמוע על מלונות מומלצים ועל סוכנויות נסיעות של ישראלים הנמצאות בתאילנד ומארגנות טיסות פנים מלונות ואטרקציות.

מהם ההבדלים מבחינת זמינות ומחירים של בתי מלון ברגע האחרון לעומת הזמנה מראש כבר מהארץ? האם הכרחי להזמין את כל המלונות מראש או שאפשר גם שמגיעים? אני מחפש מלונות שלא יעברו את אזור ה100-180 שקלים ללילה ואני מעדיף להזמין מלונות כשאני מגיע כי אין לי מסלול מתוכנן לפי ימים ואני מעדיף להגיע לשם ולזרום.

כנ״ל לגבי טיסות פנים, האם הכרחי להזמין מהארץ? ומהן החסרונות (במידה ויש) של להזמין בתאילנד?

בנוגע לקו סלולארי מקומי עם חבילת גלישה מה הן העלויות פחות או יותר ומהיכן רוכשים?

מהן העלויות הממוצעות לנסיעות במונית/אוטובוס בתוך האיים ובערים?

באילו מקומות הכי מומלץ לצלול לאנשים ללא ניסיון?

מהן עלויות ממוצעות לאוכל? לא מסעדות יקרות אבל גם לא דברים שיעשו כאבי בטן

שמעתי שיש דברים שמומלץ להימנע מהם כמו אופנועי ים בגלל שאנשים שם עוקצים את התיירים האם יש אטרקציות ומקומות נוספים שמומלץ להימנע מהם?

במידה ויש דברים נוספים שחשוב שאדע אשמח לשמוע

פורסם בפורום תאילנד
      מטייל_4056108
      מטייל_4056108