יודעת להגיד באיזה מלון הייתם בטורטגרו?
כמה זמן הייתם בלה פורטונה וכמה בסנטה אלנה? תכננו להקציב 5 לילות לשניהם. זה מספיק?
יודעת להגיד באיזה מלון הייתם בטורטגרו?
כמה זמן הייתם בלה פורטונה וכמה בסנטה אלנה? תכננו להקציב 5 לילות לשניהם. זה מספיק?
תודה רבה על התשובות.
בעקרון אנחנו מחפשות לראות הכל מהכל.. גם טבע , גם תרבות וגם בטן-גב. אני שואלת האם שווה כי על המקומות ששאלתי יש מידע מאוד מועט ברשת, אז מעניין אותי לשמוע חוויות של אנשים שהיו שם, כי מהמעט ששמעתי הדעות חלוקות על חלק מהמקומות.
לטורטגרו הקצבנו כרגע שני לילות, מאמינה שנגיע לשם
איך מגיעים ממונטה ורדה ישירות למנואל אנטוניו? יש תחבצ לשם? או שאפשר להזמין שאטל מההוסטלים שם?
לגבי קורקבדו- בכמה אתה משער את העלויות? (אני מאמינה שאם נעשה טרק עם לילה זה לא יהיה יותר מלילה אחד). דרך מי סוגרים את הטרקים שם? יש ממי לשכור שקש וכו? היא נחשבת שמורה מסוכנת?
היי כמה שאלות בנוגע לקוסטה ריקה (מגיעות ב9.4 לסן חוזה, ועוזבות ב1.5 בלילה. מתכננות להכניס גם כמה ימים בבוקס דל טורו בפנמה)
בגדול המסלול: סן חוזה- לה פורטונה וסנטה אטלנה- סן חוזה- מנואל אנטוניו- קורקבדו- סן חוזה- טורטגרו- פורטו ויאחו- בוקס דל טורו- פורטו ויאחו- סן חוזה.
1. לגבי פורטו ויאחו וטורטוגרו- אשמח להמלצות או דיסהמלצות. האם שווה להגיע? (מבחינת זמן כנראה יהיה לנו). דרכי הגעה למקום ואטרקציות מרכזיות?
הבנו שפורטו ויאחו היא עיירה ג’מייקנית, נשמע לנו מגניב מאוד, אבל מצד שני קראנו גם ביקורות לא טובות על המקום. מה אומרים?
קראתי על השמורה הילידית קקלדי אבל לא מצאתי יותר מידי מידע.. אשמח למידע.
2 . שווה להגיע גם ללה פורטונה וגם לסנטה אלנה? המקומות נשמעים מאוד דומים, העניין לא ממצה את עצמו אחרי ביקור במקום אחד? ואם כן, לאיזה מקום שווה יותר להגיע?
3. לגבי קורקבדו- בשביל 2 בנות שמטיילות לבד- אפשרי לעשות את הטרק עם הלינה? כמה זה מסובך/ קשה? עדיף לעשות טיולי יום במקום? שווה להגיע בכלל?
4. לגבי בוקס דל טורו בפנמה- כמה זמן ממליצים להיות שם? בחזור לקוסטה ריקה אפשר להגיע ישירות לסן חוזה או שצריך לעצור בדרך ללילה בסיקואלה או פורטו ויאחו?
באופן כללי אם למישהו יש מידע שהוא כתב על קוסטה ריקה/ המלצות או לא המלצות או כל דבר בגדול.. אשמח אם תשתפו בתגובות כי יש מקומות מסויימים בקוסטה ריקה שבקושי מצאנו עליהם מידע
הבנתי אותך. אוקיי אז נחקור יותר לעומק
תודה רבה רבה על העזרה ועל התשובות המיידיות!!!!!
1. לא הבנתי ממש את הפסקה האחרונה כי לא הזכרת שם בכלל את איזור פלורס וטיקל..
2. אז הבנתי ממה שכתבת שעדיף מפלורס לרדת קודם לסמוק שמפיי ואז לריו דולסה ואז לאיזור אנטיגואה?
תוכנית גואטמלה שלנו היא:
במידה ונצליח להגיע מסן קריסטובל לפלורס:
פלורס וטיקל => ריו דולסה rio dulce (אם נצליח לשלב) => סמוק שמפיי semuc champay => אנטיגואה, הר הגעש פקאיה, אגם טיטלאן והאיזור => גוואטמלה סיטי ומשם טיסה לקוסטה ריקה
במידה ולא נצליח נצטרך להגיע קודם לאנטיגואה והאיזור ואז לעלות לפלורס עם עצירות בסמוק שמפיי וריו דלוסה (בהלוך או בחזור) ואז לרדת בחזרה לגוואטמלה סיטי..
כמה הנסיעה מפלורס לגואטמלה סיטי נוראית?
איך מגיעים לריו דולסה?
היי, נשמח לעזרה.
אנחנו רוצות לעשות טיול של חודשיים באיזור מרץ של מקסיקו-גואטמלה-קוסטה ריקה.
אנחנו רוצות להגיע מגואטמלה לקוסטה ריקה בטיסה. הדרך הכי מהירה וזולה היא מגואטמלה סיטי לסן חוזה? ראינו שיש בגואטמלה שדה תעופה גם בפלורס אבל שכל הטיסות לסן חוזה הן עם עצירה בגואטמלה סיטי.
ובגלל זה חשבנו להתחיל את הטיול שלנו בגואטמלה באיזור פלורס ומשם להתקדם לגואטמלה סיטי (במקום לעשות הלוך חזור). ראינו שאפשר להגיע לפלורס מפלאנקה (מקסיקו).
השאלה שלנו היא כזו: