הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי מטייל בני גלובר
-
היי לכולםרציתי לדעת האם כדאי להשכיר רכב בטיבליסי?הטיול לשבוע באוקטובר.פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מטייל בני גלובר
-
RE: איי אורקני וצפון מערב סקוטלנד - סיכום טיול (קיץ 2019)פורסם בפורום טיולי משפחות
טיול מהמם היה לכם.כפי שהבנתי אי אפשר לראות את סקוטלנד בפעם אחת.כמה ימים הייתם שם ובאיזה חודשים כדאי לטוס לשם?
-
RE: מלונות ומסלול - האם סבירפורסם בפורום תאילנד
בחודשים יולי אוגוסט יש הרבה מונסונים.הרבה גשם.תיסעו בחודשים דצמבר ינואר פברואר מרץ.תחלקו את קוסומוי וקופנגן חצי חצי .תעלו במעבורת בקוסומוי לקופנגן
תתחילו בקופנגן ואחרי זה קוסמוי.בקופנגן כדאי לכם ללכת לfull moon יש מסיבת חוף ענקית כל חצי חודש וסוף חודש.
-
RE: סדר בבלגן בנושא חנייה לטווח ארוך בנתב"גפורסם בפורום אירופה
לא קשה לחזור לטרמינל 1 תעלה בטרמינל 3 באוטובוס ותשאל את הנהג אם מגיע לנקודה שהחנתה ככה עשיתי.יותר פשוט מאשר בהלוך.
-
RE: מותר להביא לארץ קפה מאיטליה?פורסם בפורום אירופה
אני מציע לך לקחת דוגמא (קפסולה) איתך לחו”ל ותראה אם שם זה מתאים לך.שלא תקנה סתם.לגבי פולי קפה אני קניתי בסיציליה 7-8 קילו קפה.בטעמים שאני אוהב
ולא הצהרתי על זה.המחיר הכי יקר שעלה לי שם היה 60 שח .והזול היה 38 שח לקילו.הבדל ענק.תנצל את זה .נסיעה טובה
-
היי לכולםרציתי לדעת האם כדאי להשכיר רכב בטיבליסי?הטיול לשבוע באוקטובר.פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
-
שלום לכולםאני טס באוקטובר לטיבליסי ורוצה לטוס או ברכבת לבאקו .האם אני צריך ויזה לבאקו?פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק