ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. dean1989
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 6
    • פוסטים 20
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

dean1989

@dean1989

1
    מוניטין
    17
    צפיות בפרופיל
    20
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2863027 גיל 56

dean1989 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי dean1989

• RE: וינה בחג המולד

@Niv3267314

תודה רבה ניב, עזרת מאוד!

פורסם בפורום אירופה
      dean1989
      dean1989

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי dean1989

• RE: השכרת רכב באוסטריה בחורף

@יונית

וואו תודה רבה על העדכון

פורסם בפורום אירופה
      dean1989
      dean1989
    • RE: השכרת רכב באוסטריה בחורף

@יונית

תודה רבה עזרת מאוד! אלך אז על השכרת רכב בזלצבורג על מנת לטייל בעיירות הסמוכות ונחזיר בשדה התעופה 🙂

פורסם בפורום אירופה
      dean1989
      dean1989
    • השכרת רכב באוסטריה בחורף

היי,

אני ואישתי טסים מה – 23.12 – 29.12 ל-3 ימים בוינה כדי לחוות קצת את אווירת הקריסמס ומשם ממשיכים ל-4 ימים בזלצבורג כדי לשלב קצת טיולי נופים כאשר אנחנו טסים חזרה לארץ מזלצבורג.

במקור תכננתי שניקח רכבת מוינה לזלצבורג ומשם נתנייד בתחבורה ציבורית לאיזור האלשטאט וחבל זלצבורג כי זה נראה שכל המקומות המומלצים באיזור נראים די נגישים התחבורה ציבורית ופחדתי להסתבך שם בנהיגה עם שלג (בין אם בגלל כבישים חסומים ובין אם שאני אצטרך ציוד מיוחד לשלג עבור הרכב).

אך לאחר הסתכלות שניה, זה לא נראה כמו משהו בעייתי במיוחד ושבכל האתרים של השכרות הרכב, הרכבים מגיעים עם צמיגי חורף.

רציתי לדעת מה לדעתכם עדיף – להתנייד באיזור זלצבורג בתחבורה ציבורית או להשכיר רכב בזלצבורג (או בוינה), לטייל באיזור חבל זלצבורג ולהחזיר את הרכב בשדה התעופה של זלצבורג ביום האחרון?

תודה רבה!

פורסם בפורום אירופה
      dean1989
      dean1989

@Niv3267314

תודה רבה ניב, עזרת מאוד!

פורסם בפורום אירופה
      dean1989
      dean1989

@anisham12

תודה על המענה 🙂

לצערי אנחנו מוגבלים לחופשת חנוכה בלבד, ולכן האפשרויות היחידות שלנו הן ה – 23.12 – 28.12 או ה – 26.12 – 31.12 (כלומר מיד לאחר חג המולד עצמו וחזרה לארץ ממש לפני השנה החדשה). האם לדעתך שווה להגיע אולי ב – 26.12 – עד ה – 31.12 במקום? האם עדיין יש אווירת חג וקישוטי אורות לקראת השנה החדשה או שכדאי לוותר על הטיסה?

שוב תודה!

פורסם בפורום אירופה
      dean1989
      dean1989

@שוקי3

אפשר לדעת למה? הכוונה שלנו הייתה להיות שם בתקופת חג המולד, דחיית הטיסה לאביב הופך את הטיסה ללא רלוונטית.

פורסם בפורום אירופה
      dean1989
      dean1989
    • וינה בחג המולד

היי לכולם,

אני ואישתי חשבנו לטוס לוינה לשווקי חג המולד ורצינו לקבל קצת המלצות. העניין הוא שאנחנו די מוגבלים בתאריכים (כנראה 23.12 – 28.12) כשאנחנו מאבדים יום בהלוך ויום בחזור (כלומר 4 ימים נטו). רצינו לדעת קודם כל איך דברים עובדים שם בערב חג המולד וביום החג עצמו – אני מניח שהכל יהיה סגור שם והשאלה היא האם יהיה לנו מה לעשות שם בזמן הזה? השיקול השני שלנו הוא אולי אולי לדחות את הטיסה למיד לאחר חג המולד, אבל השאלה היא האם עדיין תהיה שם את האווירה של חג המולד והשווקים עדיין יהיו פתוחים. בנוסף האם, נראה לכם שאפשר לעשות איזה יום אחד או שניים באיזור זלצבורג והאלשטאט (ככה שיהיו לנו שני ימים מלאים בוינה ושני ימים מלאים באיזור זלצבורג) או שזה צפוף מדי? נשמח לעזרתכם וכל המלצה נוספת מבורכת 🙂

נ.ב.

האם אתם חושבים שאולי כדאי בכלל לשנות את היעד טיפה ולהגיע בתקופה הזאת רק לאיזור של זלצבורג ולהעביר את התקופה שם כדי לשלב קצת יותר נופים?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם בפורום אירופה
      dean1989
      dean1989
    • RE: לינה בדולמיטים

תודה רבה לשניכם! (על שני הפוסטים שלי Smile)

פורסם בפורום אירופה
      dean1989
      dean1989
    • לינה בדולמיטים

טוב אז לאחר שנסגרתי על מסלול בעזרתכם אני פונה אליכם עם דילמה נוספת – לינה בדולמיטים. כרגע סגרתי על מלון באיזור בולצאנו (3 לילות) בעיקר כי זה האיזור היחיד בערך שמצאתי שניתן לבטל כרגע ללא דמי ביטול. עשיתי רשימת מקומות קצרה שהייתי מעוניין לבקר בהם:

Pieve di Cadore, Tre Cime di Lavaredo, Misurina, Pardoi Pass, Marmolada, Canazei, Pragser Wildsee, Moena

השאלה האם ניתן להסתפק במלון בבולצאנו או שזה רחוק מדי עבור היעדים האלה?

אני שואל בעיקר בגלל שזה נראה שמבולצאנו לוקח בין שעה וחצי – שעתיים להגיע לאיזור היעדים האלה. ניסיתי לחפש גם באיזור Arabba, Canazei, Ortisei אבל זה לא נראה כאילו לינה בעיירות האלה משפרת יותר מדי את זמני הנסיעה.

האם כדאי להחליף את הלינה לאחת מהעיירות הנ”ל או שאפשר בהחלט להסתפק בלינה ב – Bolzano?

שוב תודה!

פורסם בפורום אירופה
      dean1989
      dean1989
    • RE: התייעצות לגבי מסלול בצפון איטליה (אמצע אוגוסט)

חברים תודה רבה לכולם!

החלטנו כרגע להשאיר את המסלול כמו שהוא פרט ליום ה – 3 שבו נוריד כנראה חצי יום מונציה לטובת הדולמיטים. לגבי היום האחרון במילאנו, נחליט אם להוריד אותו גם לטובת הדולמיטים וגארדה בהתאם להרגשה שלנו במהלך הטיול. 

עזרתם לנו מאוד!

פורסם בפורום אירופה
      dean1989
      dean1989