וואו תבורכי. תמונות מהממות והאזור ברשימה שלי.. חייבת לציין שלא מצאתי תחליף לפורום הזה.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Rachel999
-
RE: למחוזות האטלנטים של קנדה - וניו יורקפורסם בפורום צפון אמריקה
-
RE: ויתור על תואר מנהל פורום צפון אמריקהפורסם בפורום צפון אמריקה
מוני אתה אדם צדיק עם לב ענק גם לי עזרת במהלך השנים בכמה טיולים, בין אם במענה ישיר לשאלות ואם בתשובותיך לאחרים. מאחלת לך שתראה הרבה נחת ושמחה !
-
RE: בעד ונגד נסיעה בקראוון למפלי הניאגרה והאזורפורסם בפורום צפון אמריקה
היי,
גם לי נראה שזה מה שאתם באמת רוצים..
אנו בוגרי 2 טיולי קרואנים בארה”ב עם 4 ילדים די גדולים
לשומרי כשרות המטבח בקרואן כ”כ נוח מול האופציות של לנסות לבשל בחדרי מלון..
המקלחת הקטנה לא הפריעה לנו – המים החמים הספיקו, צריך לחמם אולי פעמיים. תלוי גם בגודל הקרואן והמיכלים.
יחסית לקמפינג בארץ התנאים הרבה יותר נוחים ומפנקים. (לא יחסית למלונות פאר)
כלכלית זה כן השתלם לנו כי 2 חדרי מלון + רכב גדול זה בד”כ יותר יקר.
והכי חשוב – בטיול קודם עם רכב ומוטלים היה מאד קשה להעביר את המזוודות בכל פעם ממקום למקום, ולהתארגן. בדרך איבדנו דברים חשובים כמו דרכון אחד ואת כרטיסי הטיסה בימים טרם היות ה e-ticket.
בקרואן מגיעים ופורקים פעם אחת את המזוודות לארונות ובזאת נגמר סיפור האריזה /פריקה עד שנגמר הטיול.
הולכים לסופר וקונים מה שצריך וישר לארונות/ למקרר/לפריזר. אין לזה תחליף.
בקיצור לאנשים פחות מאורגנים – מומלץ קרוואן.. (או וילה באורלנדו..)
ידיים טכניות זה נהדר, גם לנו היה “צוות טכני” שטיפל בתקלות
מה כן:
- לבדוק היטב את גודל המיטות שאכן מתאימים לגובה הילדים.
- בטיול השני בקרואן הזמנו אוטובוס שהיה מאד רחב והנהיגה הייתה לא קלה. המרחב הפנימי הענק והנוח בחנייה בא על חשבון בריאותי הנפשית במיוחד כשלא אני נהגתי וראיתי מצד ימין כמה אנו קרובים לקצה הכביש.. הקרואן לקח את כל הנתיב כולו. כך שלדעתי עדיף קרואן פחות רחב, כמובן עם SLIDE OUT.
- לא לטייל עם קרואן בתוך עיר אלא אם אתם מזוכיסטים ו/או אמיצים. (אם כי גם את זה עשינו)
תהנו!
-
RE: הרי הרוקיז הקנדיים ונקובר וסיאטל 17 ימיםפורסם בפורום צפון אמריקה
לגבי שיט לוויתנים
אנו יצאנו לשיט לוויתנים מונקובר בקיץ, בחברה שהומלצה כאן
אמרו לנו שיש 97% סיכוי לראות לוויתנים (אח”כ התברר לנו על עוד שלא ראו, אין מצב ש 97% כן רואים)
5 שעות שיט ולא ראינו
איזו עוגמת נפש!! להוציא הון על שיט.. והטיול קצר וכל יום בו יקר.
הטיול שלנו היה טיפה יותר ארוך משלכם, עדיין קצר
ובכל זאת, הוצאנו כל כך הרבה כסף שהחלטנו למלא עוד יום בשיט נוסף (הם מאפשרים זאת בחינם אם לא ראיתם)
ואז כן ראינו איזה 5 לוויתנים קטלניים. הללויה.
מה אומר – פשוט חבל לשרוף 2 ימי טיול וכסף רב על לוויתנים (ואף אחד לא הבטיח לנו שנראה ביום השני). במקום לראות את העיר.. עם כל הכבוד ויש כבוד.
נקודה למחשבה
-
RE: קיץ 2021פורסם בפורום צפון אמריקה
אם רוצים לשלב, אני ממליצה להתחיל מטיול טבע בקרואן ולסיים בטיול כוכב בדירה מפנקת בעיר.
טיול קרוואן הוא כיף מאד ונוח בטיול מתגלגל, עשינו זאת פעמיים, אבל לא "מפנק" ונחמד לסיים בנחת (כמה שאפשר לקרוא לדיסני וכדו "נחת"..).
-
RE: פינת הנוסטלגיה: Sonora Pass, קליפורניהפורסם בפורום צפון אמריקה
מהמם, וכיף לקרוא. בדיוק קוראת את הספר WILD ותוך כדי קריאה נזכרתי בטיול שלך שקראתי בזמנו, ה"דוב" עשה עלי רושם מיוחד.. לחיי הגשמת חלומות!
-
RE: בקשה לעזרה במסלול טיולפורסם בפורום צפון אמריקה
להוריקן רידג אי אפשר לעלות עם קרואן אם זוכרת נכון
-
RE: טיול לבד באזורפורסם בפורום צפון אמריקה
ארה”ב מאד מתאימה לשומרי כשרות. אין בעיה למצוא אוכל כשר עם OU בכל סופר.
לגבי שבת – יש לנו ניסיון גם בשבתות של קופסאות שימורים במלון וטיולים רגליים (עדיף במרכז העיר), וגם בשבתות בבתי חב”ד שבד”כ מאד מאירי פנים.
לדעתי ארה”ב פחות מתאימה לטיול סולו באופן יחסי למדינות המלאות תרמילאים. זה גם מאד תלוי בך ואם את אוהבת לטייל לבד.
אני הייתי לבד בניו יורק ומאד נהניתי אבל לבד בטבע נראה לי מפחיד.
אם את לא מתכוונת לשכור רכב, את יכולה להתמקם בעיר, ולצאת לטיולים מאורגנים באזור
סן פרנסיסקו זה מקום נהדר לטייל רגלית ובתחבורה ציבורית, ולצאת עם אוטובוס לטיולים באזור
לפני מיליון שנה בערך הייתי באכסניות נוער ואכן היו שם אנשים מכל העולם והיה נחמד מאד, לא יודעת איך זה היום
דווקא לטוס לבד זה לא צריך להפחיד אותך – אנשים ישמחו לעזור לך להבין מה קורה.
בקיצור במקומך הייתי מארגנת לי שבתות בבית חבד בשביל החברה, דגש על ערים פלוס טיולים מאורגנים (של ישראלים או לא של ישראלים)
ותבררי מראש לגבי הביטחון האישי במקומות היעד, עדיף לשלם יותר על מלון באזור טוב מאשר להיתקע באזור מפחיד.
ומכירה את האתר הזה? https://www.shabbat.com/about לאירוח אצל משפחות יהודיות
וכמובן אפשר גם לחפש שותפים לחלק מהתקופה או לכולה בפייסבוק, מה שפותח אופציות לטיול רכוב גמיש יותרוכל זה תוך התעלמות אלגנטית מהפיל הלבן של הקורונה, מקווה שעד אז תהיי מחוסנת ולא תהיה שום בעיה..
תהני!
-
RE: קיץ 2021פורסם בפורום צפון אמריקה
לגבי דברי אנשים טובים לדעתי זה מאד אינדבדואלי.
אני אישית יכולה להיות שבועות בטבע בכיף
בארה"ב יש על הדרך מקומות לשופינג ועיירות כך שמבחינתי יש גיוון מספיק
מצד שני יש מי שהמלצתי להם על טיול קרוואנים ודי סבלו.. הקדימו את החזרת הקרוואן והתחילו להנות מהטיול במוטלים ובדירה בעיר.
אני לעומת זאת לא מסתדרת עם מעברים רבים,בכל מקום לינה משאירה מזכרת, ועדיין בטראומה ממעבר בין מוטלים בו איבדנו דרכון אחד ולמחרת במקום שייט בילינו בנסיעה להנפקת תעודת מעבר שצלחה בנס..
בעניין שמירת כשרות אכן נוח בקרואן ולא צריך להיסחב באוטו עם כלים וכו. קונים עוף ואוכל בעיר בה נוחתים ויש מקרר. בעיני זה יתרון גדול. אם כי חייבים להודות שהרבה יותר קל לשמור כשרות בארה"ב, וחוץ מעוף אפשר למצוא מצרכים כשרים רבים בכל מקום.
ד"א יש בתי חבד במרחק הליכה מאתרי קרוואנים אבל לא הרבה. אנו משתדלים שבת אחת להיות ליד בית חב"ד לפעמים זה משדרג את הטיול ונוצרים איתם קשרים ארוכי טווח.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Rachel999
-
RE: ויתור על תואר מנהל פורום צפון אמריקהפורסם בפורום צפון אמריקה
מוני אתה אדם צדיק עם לב ענק גם לי עזרת במהלך השנים בכמה טיולים, בין אם במענה ישיר לשאלות ואם בתשובותיך לאחרים. מאחלת לך שתראה הרבה נחת ושמחה !
-
RE: שאלה פתוחה לקהל - האם לדעתכם זה מתאים לטוס לחו"ל (אירופה) בתקופה זו?פורסם בפורום אירופה
@שקד כמו שאמרו זה אינדבדואלי.
מבחינתי, אם צועקים שמהנהר עד הים פלסטין תהיה חופשית, אין מדובר באי הסכמה אלא בקריאה לרצח העם שלנו.
אולי הם לא מבינים מה הם אומרים, אולי הם אנשים טובים לשכנים שלהם. זה לא מעניין אותי.
לא חושבת שמסוכן להסתובב שם כשצועקים את זה (כיום לפחות), כנראה גם לא יחשבו שאני יהודיה או ישראלית, אז זה לא חייב להיות "איום".
אבל זו לא חופשה עבורי לראות אנשים שקוראים לשואה ביהודי הארץ. גם אם הם לא מבינים זאת הם מקדמים את הלגיטימציה לכך.
כנראה שזה לא צריך להפריע לטיול מבחינה בטחונית אם לא מדגישים בחוצות שאנחנו ישראלים, אבל כן מפריע מבחינת ההנאה מהטיול. כך זה אצלי לפחות.
-
RE: שאלה פתוחה לקהל - האם לדעתכם זה מתאים לטוס לחו"ל (אירופה) בתקופה זו?פורסם בפורום אירופה
אם לא היו לי ילדים בצבא כנראה שהייתי מתכננת טיול התאווררות.. אולי לצ'כיה או לבולגריה שהם בעד היהודים לא למקום עם הפגנות המוניות. הרעיון הוא אסקפיזם ולא לחיות כיהודיה נרדפת בחו"ל ולהסתיר את זהותי.
-
RE: WHW - כל מה שרציתם לדעת (כמעט) על הטראק השווה בסקוטלנדפורסם בפורום אירופה
וואו, סיפור הטרק ש"נכשל" מעורר השראה ברמות מצטרפת למצפים..
-
RE: פינת הנוסטלגיה: Sonora Pass, קליפורניהפורסם בפורום צפון אמריקה
מהמם, וכיף לקרוא. בדיוק קוראת את הספר WILD ותוך כדי קריאה נזכרתי בטיול שלך שקראתי בזמנו, ה"דוב" עשה עלי רושם מיוחד.. לחיי הגשמת חלומות!
-
RE: למחוזות האטלנטים של קנדה - וניו יורקפורסם בפורום צפון אמריקה
וואו תבורכי. תמונות מהממות והאזור ברשימה שלי.. חייבת לציין שלא מצאתי תחליף לפורום הזה.
-
RE: כל הג'ז הזה ושאר פרפראות - טיולינו הנפלא בדרום מזרח ארצות הברית 🎷 🚢 🥞פורסם בפורום צפון אמריקה
תודה על סיכום מרתק ! בהחלט נותן חשק לטייל באזור זה
-
RE: טיול לבד באזורפורסם בפורום צפון אמריקה
ארה”ב מאד מתאימה לשומרי כשרות. אין בעיה למצוא אוכל כשר עם OU בכל סופר.
לגבי שבת – יש לנו ניסיון גם בשבתות של קופסאות שימורים במלון וטיולים רגליים (עדיף במרכז העיר), וגם בשבתות בבתי חב”ד שבד”כ מאד מאירי פנים.
לדעתי ארה”ב פחות מתאימה לטיול סולו באופן יחסי למדינות המלאות תרמילאים. זה גם מאד תלוי בך ואם את אוהבת לטייל לבד.
אני הייתי לבד בניו יורק ומאד נהניתי אבל לבד בטבע נראה לי מפחיד.
אם את לא מתכוונת לשכור רכב, את יכולה להתמקם בעיר, ולצאת לטיולים מאורגנים באזור
סן פרנסיסקו זה מקום נהדר לטייל רגלית ובתחבורה ציבורית, ולצאת עם אוטובוס לטיולים באזור
לפני מיליון שנה בערך הייתי באכסניות נוער ואכן היו שם אנשים מכל העולם והיה נחמד מאד, לא יודעת איך זה היום
דווקא לטוס לבד זה לא צריך להפחיד אותך – אנשים ישמחו לעזור לך להבין מה קורה.
בקיצור במקומך הייתי מארגנת לי שבתות בבית חבד בשביל החברה, דגש על ערים פלוס טיולים מאורגנים (של ישראלים או לא של ישראלים)
ותבררי מראש לגבי הביטחון האישי במקומות היעד, עדיף לשלם יותר על מלון באזור טוב מאשר להיתקע באזור מפחיד.
ומכירה את האתר הזה? https://www.shabbat.com/about לאירוח אצל משפחות יהודיות
וכמובן אפשר גם לחפש שותפים לחלק מהתקופה או לכולה בפייסבוק, מה שפותח אופציות לטיול רכוב גמיש יותרוכל זה תוך התעלמות אלגנטית מהפיל הלבן של הקורונה, מקווה שעד אז תהיי מחוסנת ולא תהיה שום בעיה..
תהני!
-
RE: בקשה לעזרה במסלול טיולפורסם בפורום צפון אמריקה
להוריקן רידג אי אפשר לעלות עם קרואן אם זוכרת נכון