ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. Guy_3863108
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 2
    • פוסטים 3
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

Guy_3863108

@Guy_3863108

0
    מוניטין
    7
    צפיות בפרופיל
    3
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3863108 גיל 56

Guy_3863108 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Guy_3863108

• RE: תקציב לטיול לדרום אמריקה

@ניתאי-א אמר:

@Guy_3863108

את המסלול שרשמת ללא קולומביה ומרכז אמריקה עשיתי ב9 חודשים. המדינות עצומות צריך לקחת את זה בחשבון. לא ממליץ לרוץ ממקום למקום. ממליץ להשאיר את מרכז אמריקה לטיול אחר.

תקציב ריאלי ממוצע לחודש הוא כ1500-2000 דולר, ללא הדברים לפני הטיול (ציוד, חיסונים, טיסות, ביטוח וכו...) הרבה תלוי בהתנהלות שלך תוך כדי הטיול. פרו ובוליביה אמנם זולות אבל מה שמייקר את התקציב הן האטרקציות שלהן. 

אם אתה מתכנן להיות בקרנבל בברזיל אז צריך לקחת את זה בחשבון. והתקציב לא יספיק בכלל.

אוקיי אז מה אתה אומר בעצם שלא יספיק לי לטיול הסכום הזה? כמה בערך יספיק לי ? אם אתה אומר שזה בערך ממוצע 2000 דולר זה בערך 7 אלף שקל אז תקציב של 50 לבזבוזים לא יספיק בכלל ?

יוצא 42 אלף שקל לבערך חצי שנה חמישה חודשים.

פורסם בפורום דרום אמריקה
      Guy_3863108
      Guy_3863108
    • ציוד לטיול

היי רציתי לדעת איזה ציוד כדי ומומלץ לקנות לטיול של חמישה חודשים בדרום אמריקה מתכנן לעשות טרקים אך לא של כמה ימים באוהלים וכאלה 

ציוד בסיסי סופטשל נעלים וכו מה צריך שיהיה לי? רוצה ללכת לקנות השבוע כבר מה שצריך 

פורסם בפורום דרום אמריקה
      Guy_3863108
      Guy_3863108
    • תקציב לטיול לדרום אמריקה
      היי אני מתכנן לסגור טיסה לדרום אמריקה אוטוטו כנראה טס לבד , מתכנן את הגל העולה בינואר: ארגנצילה ברזיל פרו בוליביה אקוודור קולמביה ולסיים כמובן במקסיקו(אם אצליח אולי אשלב כמה מקומות במרכז), מבחינת תקציב 50 אלף יספיק להכל? טיסות בטיול לינה ביזבוזים כל הנשתמע מתכנן לחזור לארץ באזור אמצע יוני , התקציב הזה יספיק לי לטיול של חצי שנה/5 חודשים?
      פורסם בפורום דרום אמריקה
      Guy_3863108
      Guy_3863108