הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי נעמהש
-
RE: שוויץ או אוסטריה לקיץ 2020?גם שוויץ וגם אוסטריה יעדים מעולים. אבל שוויץ הרבה יותר יקרה.. אם לא הייתם באף אחד מהיעדים, הייתי מתחילה באוסטריהפורסם בפורום טיולי משפחות
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי נעמהש
-
המלצה על מארגן טיולים למרכז אמריקהפורסם בפורום מרכז אמריקה
שלום, אשמח לקבל המלצה על מישהו שמארגן טיולים למרכז אמריקה.
אנחנו כ-4 זוגות בני 40+ שמתכננים לנסוע לכשבועיים וחצי. ומחפשים מישהו לבנות איתו את הטיול, המלצות וכו לפי הצרכים שלנו. תודה מראש!
-
RE: מאיפה להתחיל.. דולמיטים או גארדה?פורסם בפורום טיולי משפחות
תודה רבה. יש לכם תכנון טיול של 4 ימים בדולמיטים? גם טבע וגם אטרקציות (פארק חבלים/מגלשת הרים)
-
מאיפה להתחיל.. דולמיטים או גארדה?פורסם בפורום טיולי משפחות
נחיתה בונציה חזרה ממילאנו.
בתכנון 3 לילות בדולמיטים, 7 לילות בגארדה.
האם החלוקה נכונה? במה עדיף להתחיל?
( 5 משפחות עם ילדים בגילאי 5-20.)
בנוסף, מתלבטים אם ללון בקנזיי או אורטיזי.…
תודה לעונים
️ -
RE: המלצה למלון דירות באזור קנזיי בדולמיטיםפורסם בפורום טיולי משפחות
עדיף להתמקם ל3 לילות בקנזיי או אורטיזי?
ידןע לכם אם יש גם אפשרות באזור לוילה שמתאימה ל4-5 משפחות? (25 אנשים). תודה מראש לעונים!
-
המלצה למלון דירות באזור קנזיי בדולמיטיםשלום, אשמח להמלצה מנסיון למלון דירות שיתאים ל-5 משפחות (כולל מטבח וכו) באזור קנזיי . תודה!פורסם בפורום טיולי משפחות
-
RE: שוויץ או אוסטריה לקיץ 2020?גם שוויץ וגם אוסטריה יעדים מעולים. אבל שוויץ הרבה יותר יקרה.. אם לא הייתם באף אחד מהיעדים, הייתי מתחילה באוסטריהפורסם בפורום טיולי משפחות
-
RE: טיסות לצפון איטליה- נחיתה במילאנו או ונציה?פורסם בפורום טיולי משפחות
בהלוך כן, אבל חזור ממה שראיתי בקיץ, הטיסות יוצאות ב9:50 בבוקר. זה אומר להיות בשדה כבר ב6:30 ( להחזיר רכבים וכו).
-
RE: טיסות לצפון איטליה- נחיתה במילאנו או ונציה?פורסם בפורום טיולי משפחות
הענין שאין טיסות חזור נוחות לונציה . ולורונה בכלל בעייתי.
וראיתי שהרבה טסים דרך מילאנו. מהדולמיטים למילאנו זה כ 4 שעות נסיעה לפי המפה. השאלה אם אפשר לצאת מהדולמטים בבוקר ולחתוך את הנסיעה במקום יפה אני בדרך עד להגעה לשדה תעופה בערב
-
טיסות לצפון איטליה- נחיתה במילאנו או ונציה?פורסם בפורום טיולי משפחות
שלום,
אנו רוצים להזמין לאוגוסט טיסות לצפון איטליה. שבוע באזור גארדה ועוד 3-4 ימים בדולמיטים.
כדאי לנחות במילאנו או בונציה? אני מבינה שונציה יותץר קרוב. האם האם אולי כדאי כיוון אחד מילאנו כדי לראות מקום יפה בדרך?